Hur man bär metallshorts

Hur man bär metallshorts

Att se avslappnad betyder inte alltid att du måste se profilerad ut. Idag ska jag visa dig något väldigt speciellt som bokstavligen kan få din glans att lysa, som är metallshortsen. För dig som bär jeansshorts hela tiden, särskilt på sommaren, är metallshortsen vanligtvis något som får dig att se ännu mer avslappnad och ännu sportigare ut. När allt kommer omkring är de förmodligen det enklaste objektet att lysa bland alla de blanka bitarna som paljettklänningar och metallkängor. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa metallshortsen för dig. Låt oss komma in direkt.

Silver metallic shorts med vit tryckt t-shirt och svart kofta


källa

Ett mycket typiskt sätt att bära metallshortsen är att helt enkelt para ihop dem med en vit t-shirt och sneakers, men jag ska börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning för dig. För att forma denna snygga lagerlagring kan du bära en vit tryckt t-shirt med silvermetalliska minishorts. Bär en lång svart kofta över den så att dina ben ser längre och smalare ut. Bär svarta ballerinor med dina skor för en feminin touch.

Rosa guldshorts i metall med ärmlös topp i vit och svart chiffong


källa

När det gäller metallshorts är det troligt att silvershortsen omedelbart kommer att tänka på. Det finns verkligen fler färger för det. Till exempel, här är ett par rosa guld metallshorts. Du kan para ihop den med en svart och ärmlös chiffongtopp och svarta sandaler med öppen tå för att komplettera utseendet med elegans.

Vit stickad tröja med silver metallic shorts

vit, skräddarsydd stickad tröja med silver metallic shorts
källa

Använd färgkombinationen vitt och silver för ett mycket minimalt och vackert affärs-casual look. Använd till exempel en vit stickad tröja till toppen. Kombinera den med en silver, metallisk flytande shorts. Använd silverbandiga sandaler för att ge extra känsla till kläderna.

Vit t-shirt med löparshorts i silvermetall

vit t-shirt med löparshorts i silvermetall
källa

Detta är förmodligen det enklaste sättet att utforma en metallisk shorts. För att uppnå det superavslappnade utseendet, använd bara en vit t-shirt med silver, metalliska elastiska löparbyxor. Bär vita sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och enkelt sätt.

Grå tryckt t-shirt med löparshorts i silver och vita sneakers

grå t-shirt med löparshorts i silver och vita sneakers
källa

Här är en riktigt sportig outfit som får dig att se pigg och ungdomlig ut också. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med mini-metallshorts i silver. Kombinera alla dessa bitar med vita sneakers för att göra kläderna rena och sportiga.

Ljusrosa sammetblus med guldmetallshorts

Ljusrosa sammetblus med guldmetallshorts
källa

Denna outfit är ett mycket intressant och också framgångsrikt försök att kombinera metallshortsen med en halvblank topp. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa sammet långärmad blus med guld metalliska mini shorts. Koppla ihop dem med kala plattformssandaler för att se ännu mer elegant ut.

Flödiga shorts i guld med en svart teddyrock

gyllene flytande shorts med en svart nallerock
källa

För att visa upp dina metallshorts ännu bättre, bara kombinera dem med svarta bitar. Till exempel kan du bära en svart fuzzy tröja med rund hals och en svart teddyrock för toppen. För botten, bär guldshorts i guld i flytande metalliska, svarta strumpor och ett par svarta läderklackar för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Grå tröja med flödande shorts i metall

grå sweatshirt med silver, metalliska flytande shorts
källa

Här är en mycket mer avslappnad outfit, särskilt jämfört med den tidigare. För att uppnå det här enkla utseendet, använd bara en grå ljungtröja med rund hals för toppen. Kombinera den med silver, elastiska, metalliska mini-shorts. Håll kläderna för skorna enkla och avslappnade genom att bära vita sneakers.

Vit chiffongskjorta med silverbyxor

vitt chiffonglager med shorts i silver
källa

Som tidigare nämnts kan färgkombinationen vitt och silver ofta resultera i ett enkelt men elegant utseende. Du kan till exempel ha på dig en vit chiffongskjorta med knappar och en silver, metallisk elastisk midjeshorts. Kombinera dem med rosa sandaler för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Bär den med en vit maxikofta och västtopp

vit maxi kofta väst topp
källa

Detta är en väldigt unik och luftig skiktad outfit speciellt utformad för dig som inte är rädda för att se annorlunda ut. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit västtopp med elastiska midjeshorts i silver och shorts i metall. Bär en vit maxikofta över den. Använd svarta remmar på sandalerna för att skorna ska se ännu mer snygga och unika ut.

Vit t-shirt med metalliska minishorts i silver

vit t-shirt med mini-shorts i metall
källa

Vid första anblicken verkar det som en annan vit t-shirtdräkt. Men om du tittar noga är detta faktiskt en sexig outfit med låg vikt. Bär en vit halvklädd t-shirt över en vit bralette för toppen. Kombinera dem med silvermetalliska minishorts och grå mockaskor för att göra det fantastiska utseendet.

Svart t-shirt med silver shorts och sneakers

svart t-shirt med silvershorts och sneakers
källa

Vanligtvis ser silver bra ut med vitt, men om du vill visa upp silverbiten bättre är det inte heller dåligt att para ihop det med svart. Du kan till exempel ha på dig en svart t-shirt med silvermetallshorts. Använd svarta besättningsstrumpor och svarta sneakers för att komplettera det sportiga och avslappnade utseendet.

Vit ärmlös skjorta med metalliska minishorts i silver

vit ärmlös skjorta med metalliska minishorts i silver
källa

För ett flickaktigt och tillgängligt utseende kan du bära en vit skjorta med en ärmlös krage. Koppla ihop den med hög midja silver mini-shorts. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko klackar för att se mer ladylike och elegant ut.

Vit tröja med flytande silver metallic shorts

vit tröja med flytande silver metallic shorts
källa

Det här är en väldigt mysig och bekväm affärsavslappnad outfit. För att forma detta kan du bära en vit tröja med avslappnad passform och silverfärgade metallshorts. Använd en neonrosa och guld axelväska i läder för att se snyggare ut. Slutligen bära ljusrosa klackar med öppna tår för att slutföra klädseln elegant och feminin.

Här är några outfitidéer för silvermetallshorts som kan hjälpa dig att se glänsande och naturligt ut samtidigt. Prova dessa kläder även om du inte är van vid att ha glänsande föremål. Listan ovan kan faktiskt vara ett bra ställe att starta en ny väg för ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*