Hur man bär metalliska sneakers

För att se glänsande och cool ut kan du bland annat bära metalliska sneakers. Det fina med det är att till skillnad från andra glänsande saker som paljettklänningar och metalliska tofflor kan du se ungdomlig och avslappnad ut. Även om du kanske tror att de metalliska sneakersna är svåra att utforma är de faktiskt inte. I slutändan är silver, guld och brons neutrala färger som passar bra i många olika färger. Du kan helt enkelt para ihop dem med jeans och en t-shirt eller tröja för att se bra ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa metalliska sneakeroutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med ljusgrå, rippad slim fit-jeans och metalliska sneakers


källa

Till att börja med den här listan över snygga och ungdomliga outfitidéer, låt mig visa dig ett mörkt och coolt utseende som använder ett läderelement. Bär i detalj en svart skinnjacka med en vit t-shirt för toppen. Team dem med en ljusgrå, rippad, slim fit jeans. Använd ett par metalliska silverskor för skorna för att ge stil till kläderna.

Ljusblå chambray-skjorta med knappar upp med smal passform i jeans och metalliska sneakers

Ljusblå chambrayskjorta med knappar, jeans med smal passform och muddar och metalliska träningsskor
källa

För att skapa det snygga och avslappnade streetlooket kan du börja med en ljusblå chambray-pojkvänströja. Kombinera det med ljusblå slim fit jeans med manschetter för att se uppfriskande och smal ut. För skorna, ha på dig ett par silver metallic canvas sneakers för att komplettera outfit med en ren och blank touch.

Ljusgrå långkavaj med svarta skinny jeans och silverskor

Ljusgrå kavaj med svarta skinny jeans och silverskor
källa

För att skapa det mysiga och snygga affärsavslappnade utseendet på hösten eller vintern kan du bära en ljusgrå eller rodnadrosa longline-kavaj över en svart t-shirt med rund hals och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par silvermetalliska sneakers för att se yngre och mer energiska ut. Lägg till en svart läderhandväska för ett mer elegant utseende.

Svart kavaj med smala jeans och rosa guld metallic sneakers

svart kavaj med smala jeans och rosa guld metallic sneakers
källa

För att forma denna supercoola, nästan helt svarta outfit, kan du bära en svart, passande kavajjacka över en svart, monterad t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se smala och långa ut. För skorna kan du göra dig mer damlig med ett par rosa guldfärgade metallic canvas sneakers.

Ljusgrå långärmad t-shirt med mock-halsringning, svarta löparshorts och silverskor

Ljusgrå långärmad t-shirt med mock-hals, svarta löpbyxor och silverskor
källa

Här är en sportig outfit som du kan bära för en löpning. Till toppen kan du bära en långärmad vit t-shirt eller tröja, beroende på vädret. Kombinera toppen med svarta löparshorts. Bär ett par silver löparskor för skorna för att packa utseendet i stil.

Blå jeansjacka med vit knäppt skjorta och sneakers i canvas

blå jeansjacka med vit skjorta med knappar och sneakers i canvas
källa

För att skapa det ungdomliga och eleganta utseendet kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en blå jeansjacka i pojke i lager. Koppla ihop dem med svarta jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par rosa guld och vita metalliska sneakers. Lägg till en svart läderhandväska för att se ännu smartare ut.

Grön bomberjacka med trasiga ljusblå jeans i smal passform

grön bomberjacka med trasiga ljusblå jeans med smal passform
källa

Låt oss nu titta på en avslappnad och uppfriskande outfit som använder den attraktiva färgkombinationen grönt och blått. Bär en grön bomberjacka med en vit t-shirt och en grå stickad halsduk till toppen. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans med en stark rift. Använd rosa guld metallic sneakers för att komplettera det coola utseendet.

Svart ullkavaj med läderbyxor och silver metallic sneakers

svart ullblazer med läderbyxor och silvermetalliska sneakers
källa

Att ha metallskor är ett trevligt sätt att krydda din helt svarta outfit. Till exempel kan du bära en svart kavaj med en svart tröja med rund hals för toppen. Kombinera dem med svarta smala byxor. Bär ett par silverskor för skorna så att du ser skarp ut.

Grå och vit vertikal randig långkavaj med smala jeans

grå och vit vertikal randig långlinjig kavaj med smala jeans
källa

För ett mer unikt och konstnärligt utseende för arbete kan du bära en ljusgrå och vit vertikal randig lång kavaj med en svart t-shirt och vita skinny jeans som kärnan i din outfit. Koppla ihop dem med en rosa läderhandväska och ett par silvermetalliska sneakers för att slutföra kläderna på ett kreativt sätt.

Kungsblå casual blazer med jeans och silverskor

casual blazer i kungsblå med jeans och silver tofflor
källa

Att se snygg, skarp och avslappnad är att ha på sig denna kungsblå casual blazer. Du kan para ihop den med en blå och vit randig långärmad t-shirt och ljusblå jeans med smal passform med manschetter eller till och med något rippade pojkvänjeans. Koppla ihop dem med silvermetallskor för att komplettera utseendet.

Svart basebollkeps med vit t-shirt och rosa metalliska skor

svart keps med vit t-shirt och rosa metallskor
källa

För att se sportig och ungdomlig ut är det viktigt att hålla saker enkelt. Du kan till exempel bara bära en vit t-shirt med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med en svart basebollkeps och ett par rosa guldmetalliska sneakers. Du kan binda en ljusrosa kofta runt midjan för att se ännu mer attraktiv ut.

Grå veckad minikjol av ull med silverskor

grå minikjol gjord av veckad ull med silverskor
källa

För att forma denna eleganta arbetsdräkt kan du bära en grå casual kostym som består av en grå kavaj och en grå veckad minikjol. Koppla ihop dem med en vit blus för att se ren och elegant ut. Istället för att bära skor kan du bära ett par silver metallic sneakers för att skorna ska se eleganta och ungdomliga ut.

Långärmad tröja med svarta och vita ränder, läderbyxor och bronsfärgade metalliska sneakers

svartvitt randig långärmad tröja med läderbyxor och bronsfärgade metalliska sneakers
källa

För att se avslappnad och snygg ut kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med svarta leggings. Koppla ihop dem med ett par bronsfärgade metalliska sneakers för att se speciella och snygga ut.

Här är outfitidéerna för metalliska sneakers som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett helt naturligt och snyggt sätt. Testa dem så blir du förvånad över hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*