Hur man bär metalliska klackar

Hur man bär metalliska klackar

För de av er som vill se lite mer prickiga ut antingen på jobbet eller på cocktailparty, kan dagens tema vara snäll. Ämne det jag ska prata om är hur man stylar de metalliska guldklackarna, något som är glänsande och elegant. Medan många människor är ganska ovilliga att bära lite guld, kommer du att bli förvånad över hur lätt det är att ta av dem. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa metalliska guldklädningsidéerna. Låt oss titta på dem nu.

Svart crop topp med läderjacka och metalliska guldklackar


källa

För att starta den här listan med snygga och attraktiva outfitidéer ska jag visa dig en relativt avslappnad men ändå lågmäld sexig outfit som du kanske vill ha på dig på cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en svart crop top med en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par metalliska guldklackar.

Blushrosa chiffongblus med grå kjol och metalliska guldklackar

rodnad rosa chiffongblus med grå kjol och metalliska guldklackar
källa

Låt oss nu ta en titt på den här eleganta och figurkramande affärsutrustningen. Till toppen kan du bära en rodnande rosa tryckt chiffongblus. Koppla ihop den med en grå midjekjol med hög midja för att visa upp några kurvor. Avsluta med ett par guldmetalliska spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet med elegans.

Ljusgul kavaj med förstörda pojkvänjeans och guldklackar med öppen tå

ljusgul blazer med förstörda pojkvän jeans och guld öppna klackar
källa

För att uppnå det uppfriskande och glada utseendet kan du börja med den vita linnen och den ljusgula slim fit-kavajen ovan. Team dem med ljusblå nödställda pojkvän jeans. För resten av utseendet kan du bära ett par metalliska guldklackar för att komplettera klädseln elegant och elegant.

Svart och guld läderjacka med en grå mini veckad klänning

svart och guld läderjacka med grå miniklänning
källa

För att forma denna eleganta och eleganta affärsavslappningsdräkt kan du bära en grå mini-veckad och utsvängd klänning. Lägg ett svart och guldtryckt läder över klänningen för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med ett par metalliska klackar och en handväska i svart och guldläder för att komplettera kläderna.

Black Cimed Slim Fit Jeans & Metallic Gold Heels

Slim fit jeans med svarta muddar och metalliska guldklackar
källa

Detta är ett par riktigt glänsande metalliska guldklackar som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Du kan enkelt para ihop den med svarta manschetter med smal passform för att se långa och smala ut. Överst kan du bära en vit off-the-shoulder blus för att göra din outfit ser reserverad sexig ut.

Svart longline-kavaj med blå randig polotröja

svart longline-kavaj med blå randig polotröja
källa

För att skapa detta snygga och attraktiva utseende kan du bära en bred randig polotröja i kungsblå och svart med svarta flytande minishorts. Kombinera dem med en lång och smal svart kavaj. Slutligen ha på dig ett par svarta tryckta leggings och ett par metalliska guldklackar för att komplettera outfit feminin.

Svart Fit & Flare mini-läderklänning med en spetsig tå i metalliskt guld

Mini-klänning i svart och fläckat läder med klackar i spetsig tå i metalliskt guld
källa

För att uppnå denna superchika och snygga business casual outfit, här är vad du vill göra. Använd en svart läderklänning med passform och flare. Kombinera den med en svart och guld axelväska i läder. För skorna kan du bara bära ett par högklackade guldmetaller med spetsiga tår för att komplettera det enkla men fantastiska utseendet.

Blush Pink Ribbed Tröja med vit och svart rutig maxikjol

rodnande rosa ribbad tröja med vit och svart rutig maxikjol
källa

För ett mysigt och elegant utseende, här är vad du skulle göra. Använd en rodnadströja med ribbstickad ribbstickad tröja med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med en vit och grå, rutig maxi-slits kjol. Bär ett par guldmetalliska sandaler med spetsiga tår för att skorna ska ge outfit en särskilt elegant touch.

Vit, tjock tröja med knälång spetskjol

vit, tjock tröja med knälång spetskjol
källa

Detta är en riktigt elegant och uppfriskande business casual outfit i vitt och guld som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma det här utseendet kan du bära en vit stickad tröja med rund hals och en vit, halvblank spetskjol. För skorna kan du bara bära ett par metalliska guldklackar för att komplettera utseendet.

Röd långärmad mini-klänning med spetsar i metall

röd långärmad miniklänning i spets med metalliska klackar
källa

För att se varm och naturlig ut samtidigt för en cocktailparty, här är en mycket bra idé för dig. Bär en röd, långärmad bodycon-miniklänning med en djup V-ringning som fokus för din outfit. Kombinera den med ett par metalliska klackar med spetsig tå. Slutligen ha på dig en liten guldkoppling som passar perfekt med dina skor.

Kungsblå miniklänning med kepsärmar och remmar av metalliska klackar

Kungsblå mini-slida klänning i spets med kepsärmar och metalliska remmar
källa

Detta är en riktigt iögonfallande och glad cocktailpartydräkt som använder den underbara kombinationen av kungsblått och guld. För att forma detta utseende kan du bära en kungsblå mini-skiftklänning med spetsärmar som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par metalliska guldremmar med öppen tå. Bär en rosa paljettkoppling för att ge din outfit en blank touch.

Svart passar en flare miniklänning med guldklackar

svart passform och utsvängd miniklänning med guldklackar
källa

För de av er som vill se underskattade men ändå vackra på en cocktailparty, här är en mycket trevlig outfitidé. Du kan bara ha en svart minipassform och en utsvängd bomullsklänning. Kombinera den med en liten och elegant svart läderkoppling. För skorna, ha ett par guldspetsade metallskor för att komplettera det coola utseendet.

Grå långjacka med jacka med mörka skinny jeans och guldklackar

grå longline parkajacka med mörka smala jeans och guldklackar
källa

För att utforma den här snygga affärsavslappningsdräkten ska du kombinera en vit t-shirt med en grå lång slim fit parkajacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och guldspetsiga tåklackar.

Här är de metalliska guldklädningsidéerna som jag vill dela med dig. Testa det och det kan vara första gången du gillar att bära något guld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*