Hur man bär Mesh Workout Leggings

Hur man bär Mesh Workout Leggings

För vissa människor är det den extra motivation de behöver för att engagera sig i träning att ha på sig något som får dem att se vackra ut medan de tränar. Ett föremål som kan hjälpa dig att se bra ut i gymmet är mesh tränings leggings. För dig som vill spendera mycket tid på att träna, bör du vara bekant med det klassiska sättet att utforma mesh leggings genom att para ihop dem med en matchande sport crop topp. Det finns dock många fler sätt att utforma det. För att visa dig mer har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för mesh-träningspants för dig. Låt oss komma in direkt.

Blå t-shirt med en avslappnad passform och träningsbyxor i svart mesh

blå t-shirt med avslappnad passform och träningsjacka i svart mesh
källa

I början av denna samling av sportiga och reserverade sexiga outfitidéer, kommer jag att visa dig en löpardräkt som du kan se vardagligt och bra ut med. För att forma den här kläderna, använd helt enkelt en blå överdimensionerad t-shirt med leggings i svart mesh. Koppla ihop dem med svarta och vita löparskor för att packa kläderna i stil.

Ljusgrå tröja med tränings leggings och sneakers i svart mesh


källa

För att skapa denna enkla och mysiga outfit som du kan bära både som en street outfit och som en joggingdräkt, bär vi först en grå ljung relax-fit tröja. Koppla ihop den med en träningsmask i svart nät. Använd svarta och vita sneakers för skorna för en avslappnad och ren finish.

Huvtröja i svart beskuren mesh med matchande leggings

huvtröja i svart, beskuren mesh med matchande leggings
källa

För att bilda denna helt svarta och återhållsamma sexiga träningsdräkt kan du bära en mycket kreativt designad svart, halvtransparent, beskuren huvtröja. Kombinera den med svarta nätbyxor för att se smal och snygg ut. Slutligen bära svarta sneakers för att avsluta det här utseendet helt svart.

Svart kort grafisk t-shirt med leggings i mesh och vita sneakers

svart kort grafisk t-shirt med mesh leggings och vita sneakers
källa

Återigen kan du definitivt ha på dig en löpdräkt som en gatoutfit, speciellt om det är en avslappnad hangout. För att forma denna outfit kan du bära en svart grafisk beskuren t-shirt med en svart svart mesh. Använd vita sneakers för att hålla denna outfit ren och uppfriskande.

Svart sport crop topp med svart mesh tränings leggings

svart sport crop topp med tränings leggings i svart mesh
källa

För att forma denna träningsdräkt kan du bära en svart sporttopp i nylon så att du ser supersporty och reserverad sexig ut. Kombinera den med träningstights i svart mesh som är både funktionella och vackra. För skorna, använd alla svarta sneakers istället för svarta och vita sneakers för att göra denna outfit mörk och cool.

Halvskuren beskuren linne med mesh leggings

Halvtransparent linne med mesh damask
källa

Ibland är det roligt och unikt att bära en sportig outfit för en strandsemester istället för att alltid behöva bära baddräkt. Till exempel kan du bära en svart halvskuren sporttopp med arbetsbyxor för att se sportig och återhållen sexig ut. Använd sneakers eller sandaler för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Blågrön t-shirt med svarta, beskurna leggings och vita sneakers

kricka t-shirt med svarta, beskurna leggings och vita sneakers
källa

Om du gillar att träna utomhus, som att springa och vandra lite mer, kan korta tights hjälpa dig att se mer energisk ut och anpassa dig lite bättre till omgivningen. Använd korta leggings i svart mesh med en blå t-shirt och vita träningsskor. Detta är en enkel men snygg kombination som du kanske vill prova.

Grå blommigtryckta leggings med avskuren mesh och matchande löparskor

grå, beskurna mesh leggings med blommönster och matchande löparskor
källa

Om alla dessa svarta leggings är lite för allvarliga eller för tråkiga för din smak, låt oss ta en titt på dessa grå och vita blommiga tights. Du kan para ihop den med en svart t-shirt och ett par grå matchande blommiga sneakers. Du kanske till och med vill lägga till en basebollkeps till mixen.

Svart bomberjacka med crop top och sport leggings

svart bomberjacka med crop top och sport leggings
källa

För att forma detta utseende kan du bära en svart bomberjacka med en svart crop topp. Så du kan se sportig och reserverad sexig ut samtidigt. Det är också ett underbart sätt att visa dina regelbundna träningsresultat. Koppla ihop dessa bitar med svarta tights och svarta träningsskor för att göra det coola utseendet.

Svart bomberjacka med orange mock Neck tröja

svart bomberjacka med orange kortvarig tröja
källa

För att uppnå detta skarpa utseende är att lägga till den orange beskurna nyckelhalsen. Kombinera toppen med en svart bomberjacka. Bär ett par svart leggings med mesh i botten. När det gäller skorna är det bäst att hålla saker enkelt genom att bära antingen vita sneakers eller ett par svarta och vita sneakers.

Mörkblå kofta med svart crop topp och mesh leggings

Mörkblå kofta med svart crop topp och mesh leggings
källa

För att forma denna sexiga löpkläder kan du bära en svart sport-BH med en mörkblå kofta över. Team dem med en träningsmask i svart nät. Slutligen ha på dig ett par gula löparskor för att slutföra klädseln i stil.

Svart skinnjacka med grafisk t-shirt och träningsjackor i mesh

svart skinnjacka med grafisk t-shirt och mesh gamaschetter
källa

För att få den super unika och kantiga klädesplagg som sannolikt bara är för dig i den kreativa branschen, kan du bära en svart grafisk tee med en svart läderbikerjacka. Kombinera dem med leggings i svart mesh och svarta sneakers för att komplettera detta fantastiska utseende med karaktär.

Vit kortärmad linne med meshben

vit kort linne med mesh leggings
källa

För att forma denna uppfriskande och sportiga outfit, som är lämplig för både inomhus- och utomhusövningar, kan du bära en vit, kort linne med träningsbyxor i vit mesh. Koppla ihop dem med vita eller ljusgråa sneakers för en uppfriskande och vacker outfit.

Svart grafisk linne med tränings leggings med blommönster

svart grafisk linne med blommiga träningsbyxor
källa

För att se snygg och kreativ ut är här en outfit som du vill prova. Bär en svart figur som kramar grafisk linne med svarta och vita tryckta leggings. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se enkla och rena ut.

Här är idéerna om mesh-tränings leggings outfit som hjälper dig att se bättre ut medan du tränar. Prova dem när du bara behöver en extra boost för att motivera dig att träna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*