Hur man bär Maxi kofta

För dig som gillar att klä dig i uppfriskande kläder, bör du redan känna till koftans styling. Idag ska jag prata om maxikoftan, en version av koftan som ser särskilt uppfriskande och luftig ut. Det är inte svårt att utforma det alls. Du måste bara se till att du klär dig för att se lång och smal ut snarare än klumpig. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa maxikardigan outfit idéerna som du kan efterlikna. Låt oss nu dyka in.

Svart maxikofta med vita mini-jeansshorts


källa

För att starta den här listan med underbara outfitidéer ska jag visa dig en uppfriskande och flickaktig outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och grå randig västtopp med vita jeansshorts. Bär en svart maxikofta över dessa bitar och bär svarta läderstövlar för att komplettera det här stiliga utseendet.

Svartvit randig t-shirtklänning med maxikofta


källa

Här är en mycket ikonisk outfit som inkluderar den populära svartvita randiga t-shirtklänningen. Du kan lägga en svart maxikofta över klänningen så att dina ben ser längre och smalare ut. För att slutföra kläderna avslappnat kan du bara bära vita sneakers. Resultatet är en luftig och enkel outfit som får dig att se väldigt trevlig ut.

Svart och vit randig västtopp med smala jeans och grå maxikofta


källa

Här är en annan outfit som är en svartvit randig artikel, men den här gången i form av en västtopp. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och en grå maxikofta. Använd svarta besättningsstrumpor och ett par svarta läderstövlar för att lägga till extra stil i din outfit.

Svart maxikofta med vit t-shirt och rippade pojkvänjeans

svart maxikofta med vit t-shirt och trasiga pojkvänjeans
källa

För att uppnå ett snyggt och lite unisex-utseende kan du prova den här outfit som är fylld med stora storlekar. Bär en vit överdimensionerad t-shirt med rippade och bundna pojkvän jeans. Bär en svart överdimensionerad maxikofta över den. När det gäller skor, lägg till svarta läderstövlar i ekvationen.

Heather Grey Maxi Cardigan med svarta, rippade skinny jeans

ljunggrå maxikofta med svarta skinny jeans
källa

För att se snygg och konstnärlig ut, var noga med att prova denna svarta och grå outfit. För att uppnå detta utseende, slå en svart tröja med svarta rippade skinny jeans. Bär en ljunggrå maxikofta över delarna. Ett par svarta läder ankelstövlar och en svart läder clutch väska är limet som kommer att föra denna outfit ihop.

Blush Pink Maxi Cotton Cardigan med svart väst Top & Statement Necklace

rodnad rosa maxi bomull kofta med svart väst och uttalande kedja
källa

För en damliknande och elegant look, lägg till lite rodnad i din outfit. Till exempel kan du bära en svart västtopp med en silverkedja och blå skinny jeans. Bär en rodnad bomulls maxikofta för en feminin touch. Lägg till ett par svarta mockaklackar i ekvationen.

Ljusgrå lång kofta med svart midi-skiftklänning

grå grå lång kofta med svart midi shift klänning
källa

Här är ett väldigt enkelt och luftigt utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart midi-skiftklänning med en lång grå kofta. För att ge stilen mer stil kan du bära ett par svarta besättningsstrumpor med ett par svarta läderstövlar för att skapa snygga lager.

Maxi kofta i crepe med svart långskiftad klänning

Maxi kofta i crepe med svart långklänning
källa

Detta är en annan outfit som använder den långa koftan och den långa klänningskombinationen. I det här fallet är den långa klänningen en svart skiftklänning medan den långa koftan är en crepe maxi kofta. Du kan bara bära vita sneakers för att göra kläderna vardagliga och uppfriskande.

Blush Pink Crochet Long Cardigan med Maxi White Flared Kjol

rodnadrosa virkad lång kofta med maxi vit utsvängd kjol
källa

Du kan definitivt ha en maxikofta på kontoret. Här är ett bra exempel som ser elegant och fridfullt ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och rosa vertikal randig skjorta med knappar och en lång vit maxikjol. Bär en lång rosa virkad jacka över den. Avsluta din outfit med ljusrosa klackar.

Vit maxispetskofta med grå avslappnad passformbyxa


källa

Detta är en väldigt bedårande och damliknande street outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit överdimensionerad blus med grå klippta byxor med en avslappnad passform. Kombinera den med en vit virkad spets maxikofta och ett par vita spetsiga spetsiga spetsar för ett elegant och damligt sätt att slutföra kläderna.

Vit kofta med svart miniklänningsklänning och leggings med långa ärmar

vit kofta med svart långärmad miniklänning och leggings
källa

För att se snygg och konstnärlig ut kan en svartvit outfit vanligtvis göra just det. För att uppnå detta utseende, lag en svart långärmad miniklänning med svarta leggings och svarta läderstövlar. Använd en vit maxikofta för att förvandla denna outfit till en konstnärlig och unik.

Bär med Black Shift Mini Dress & Scarf

svart skift miniklänning och halsduk
källa

Här är en business casual outfit som använder en cool lagringsteknik. Bär en svart mini-shift-klänning med en svart halsduk på toppen. Kombinera dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för att se svala och mörka ut. Gör mörkret lite tystare genom att bära en vit maxikofta.

Grå lång kofta med svart tröja och blå ankeljeans

grå lång kofta med svart tröja och blå ankeljeans
källa

Här är en väldigt avslappnad och luftig outfit som får dig att se ut som flickan bredvid. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja med blå jeans i raka ben. Bär en grå maxikofta och ett par grå och vita canvas sneakers för att avsluta din outfit i stil.

Svart lång kofta med vit t-shirt och blå jeansshorts

svart lång kofta med vit tryckt t-shirt och blå jeansshorts
källa

Här är ett litet knep som du kan använda för att få dina ben att se extra långa och smala ut. Du kan bära en svart lång kofta med ett par blå jeansshorts. För resten av kläderna kan du bära en vit tryckt t-shirt och svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Hoppas du gillade de maxidockade outfitidéerna jag just delade med dig. För dig som försöker se mer uppfriskande och luftig ut bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*