Hur man bär Maxi-jacka

Att ha på sig en annan jacka kan helt ändra din stil. För dig som bara bär de mest populära typerna av jackor som jeansjacka och kavaj, saknar du mycket. I blogginlägget ska jag presentera dig för något som får dig att se snygg och unik ut: maxijackan. Maxi-jackor är väldigt enkla att utforma, men det är alltid lättare att starta något när man först imiterar något som verkligen fungerar. Med detta i åtanke har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för maxijacka-outfit. Låt oss titta på dem.

Maxi khaki jacka med vit t-shirt och svarta skinny jeans


källa

En maxi khaki jacka passar mycket bra med en typisk fritidsdräkt. Använd till exempel jackan med en vit T-shirt och korta svarta skinny jeans. Lägg till en mer avslappnad twist på din outfit med vita sneakers. Du kan se hur mycket stil och karaktär maxijackan lade till den annars typiska och genomsnittliga looken.

Svart maxijacka med vit blus och grå byxor

svart maxijacka vit blus grå byxor
källa

För ett konstnärligt avslappnat utseende kan du använda färgkombinationen svart, vit och grå. Bär bara en vit blus med korta ljusgrå klänningbyxor. Framför allt ha på dig en svart maxijacka. Använd svarta och vita dukskor som passar perfekt med färgerna på de andra bitarna.

Svart jacka med vit tryckt t-shirt och jeans

svart maxi-jacka vit t-shirt
källa

Du kan också bära en snygg maxijacka för att kompensera mammas avsiktligt tjocka jeans. Använd till exempel en svart maxijacka över en t-shirt med ett vitt tryck och korta mammajeans. Ankelstövlar i mocka skulle vara ett utmärkt val för skorna.

Chockerande rosa maxi-kappa

chockerande rosa maxi-päls svarta skinny jeans
källa

Ett riktigt iögonfallande sätt att klä på sig är att bära en maxijacka i en chockerande färg med en svartvitt casual outfit. Använd till exempel en vit tryckt T-shirt och svarta skinny jeans. Om du kombinerar dem med nakna sandaler ser outfit mycket anständigt ut. Bär en chockerande rosa maxikappa för att ta outfit till en annan nivå.

Maxi tweedjacka med minikjol i svart läder

Maxi tweed jacka svart läder kjol i läder
källa

För en elegant och snygg outfit som gör att du sticker ut från mängden, överväga den här som är särskilt bra att äta ute. Bär bara en vit blus med minikjol i läder med hög midja. Denna kombination kan verkligen få dig att se längre ut. Använd stövlade läderstövletter för skorna. För den sista magiska touchen, bär en grå tweed maxijacka. Förresten, om du är intresserad av outfitidéer för liknande skor, bör du kolla in vårt blogginlägg om att bära dubbade skor.

Grå maxi-jacka med färgkoordinerad filthatt

grå maxijacka filthatt outfit
källa

Denna outfit visar hur man bär mamma jeans i stil. Bär en vit västtopp och stoppa den i dina mammas jeans. Lägg sedan till några grå bitar för att lägga till karaktär och djup i kläderna. Detta inkluderar den grå maxijackan, de grå remmarna sandalerna och den grå filthatten.

Svart maxi-nallejacka med blå skiftklänning

svart maxi-nallejacka, blå skiftklänning
källa

Nallejackor kan vara väldigt sköna och varma. De ser också ganska unika ut och känns lite feminina. Du kan bära en svart maxi-nallejacka med en blå skiftklänning. Använd mocka ankelstövlar för att komplettera detta minimala utseende.

Svart maxi-pufferjacka med grå tröja & mamma-jeans

svart maxi pufferjacka grå tröja
källa

Ibland kan du medvetet bära något som bara är lite tjockt för att se vänligt och oskyldigt ut. Använd till exempel en grå tröja med mamma-jeans. Stoppa tröjan i dina jeans. Håll färganvändningen till ett minimum genom att bära vita sneakers. Slutligen ha på dig en svart maxi-pufferjacka för att komplettera den härliga utseendet på en tjej bredvid.

Grå strukturerad maxijacka

grå strukturerad maxijacka
källa

Denna outfit är en elegant och minimalistisk arbetsdräkt. Bär bara en vit blus med svarta smala byxor och svarta klackar med öppna tänder. Komplettera outfit med en grå texturerad maxijacka som ger djupet till helhetsutseendet.

Grön maxibomberjacka med vit t-shirt och pojkvänjeans

grön maxi bomberjacka vit t-shirt mamma jeans
källa

För en avslappnad street look kan du bära en vit t-shirt med knutna pojkvän jeans. Bär en vit basebollkeps och vita sneakers. Bär en grön maxi-bomberjacka för att ge karaktär till denna outfit. Det här är ett så coolt, pojkaktigt gatalook som du ibland kanske vill ha på dig till avslappnade hangouts bara för skojs skull.

Svart maxi-satinjacka med läderjackor

svart maxi satin jacka läder leggings
källa

Denna satinjacka är ganska svår att ta av, för att vara ärlig. Inte bara är det ganska svårt att utforma, du behöver också en speciell karaktär i dig för att få fram något så unikt. För dig som har den speciella karismen kan du bära den svarta maxi-satinjackan med en svart blus, svarta damaskar och svarta ballerinor.

Svart maxi sammet jacka med minikjol i denim

svart maxi sammet jacka denim mini kjol
källa

Å andra sidan är en sammetjacka mycket lättare för dig att ta av dig. Bär en vit au-neck T-shirt och en midjekjol med hög midja för ett helt uppfriskande utseende. Bär en svart sammet maxijacka för att ge massor av stil. Bär ett par svarta läderstövlar för att göra klädseln aktuell.

Maxi läderjacka med röd stickad tröja

Maxi läderjacka röd stickad tröja
källa

Läderjackan är helt enkelt en av de mest mångsidiga typerna av jackor. Det fungerar bra även för en maxijacka. Du kan bära en svart maxiläderjacka med en röd stickad tröja och en grå kjol med knappar. Ett par grå mockaskinn i mocka är ett trevligt komplement till denna outfit.

Beige maxijacka med grå tröja och jeans

beige maxijacka grå tröja med manschettmuddar
källa

Denna outfit är snygg och visar perfekt hur man använder lager. Bär en vit krage skjorta och en grå tröja över den. Kombinera dem med jeans med muddar och grå klackar. Kombinera outfit med en snygg beige maxijacka.

Här är listan över de bästa sätten att utforma en maxi-jacka. Prova några av idéerna. Om du har en maxijacka i din garderob öppnar du upp en ny dimension i din modevärld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*