Hur man bär Maxi Coat

Idag ska jag prata om något som får dig att se smal och snygg ut, det är maxikåpan. Även om det säkert kommer att se bra ut på långa och smala damer, kan det också se bra ut på korta damer, så länge du formar det ordentligt. Och huvudsyftet med detta blogginlägg är att du utformar det ordentligt. Oavsett om du vill para ihop den med jeans, en klänning eller en kjol, har jag täckt allt för dig. Vad du ska se är några av de bästa idéerna för maxi-pälsdräkt. Låt oss titta på dem nu.

Svart maxi-kappa med turtleneck och fransade jeans

svart maxi-kappa med turtleneck och fransade jeans
källa

Av alla typer av maxi-rockar är den svarta förmodligen den enklaste att utforma och ta av, och jag ska starta listan över outfitidéer genom att visa dig hur du utformar en svart kappa. För att uppnå detta utseende kan du bära den svarta maxi-kappan med en svart turtleneck och blå skinny jeans. Använd svarta läderklackar för att avsluta din outfit.

Svart maxi-kappa med vit tröja och rutig minikjol

svart maxi-kappa med vit tröja och rutig minikjol
källa

Du kan inte bara ha den svarta kappan med jeans snyggt utan också kombinera den med en kjol. I det här fallet den svarta maxikåpan med en vit bekväm tröja och en svartvitt rutig minikjol. Koppla ihop dessa bitar med svarta mockaskor och en svart platt keps för att se vacker och unik ut.

Grå ull maxi-kappa med knäppt skjorta och veckad minikjol

grå ull maxi-kappa med skjorta med knappar och veckad minikjol
källa

För att se mysigt och relativt påfallande ut, här är en grå och svart business casual outfit som du kanske vill prova. Kombinationen av en grå nedskjortad skjorta och en grå veckad minikjol är det perfekta sättet att polera denna outfit. Bär en grå ull maxi kappa över dessa delar. Ett par svarta leggings och svarta oxfordskor är ett perfekt komplement till ditt utseende.

Svart maxi-kappa med ribbad tröja med kamelmock halsringning

svart maxi-kappa med ribbad tröja med kamelmock hals
källa

Här är ett trevligt och lite pojkaktigt utseende. För att uppnå det här coola utseendet, använd en mock-neck kameltribba tröja och gråskuren, jeans med raka ben. Använd en svart ull maxi-kappa över den. Använd svarta läderstövlar och en svart platt keps för att komplettera din outfit på ett unikt och vackert sätt.

Maxikappa med vit chiffongtopp med en fyrkantig halsringning och läderjackor

Maxikappa med vit chiffongtopp med fyrkantig hals och läderjackor
källa

Om du vill se cool och mörk ut, kan du också lägga till ett läderelement i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit chiffongblus med en fyrkantig halsringning och en svart skinnläder. Bär en svart maxi-kappa över den. Ett par svarta ballerinaskor är ett trevligt komplement till denna outfit.

Grå ull maxi-kappa med svart mini-skiftklänning

grå ull maxi kappa med svart miniklänning
källa

Denna outfit visar perfekt ett litet trick som får dina ben att se längre och smalare ut. Tricket är att bära en lång kappa med en miniklänning. Du kan till exempel ha på dig en gråmelerad maxikappa med en svart miniklänning. Kombinera dem med svarta, lårhöga mockaskor för att se ännu mer attraktiva och ladylike ut.

Brun lång ullrock med svart maxi-skiftklänning

brun lång ullrock med svart maxiklänning
källa

Detta är en mycket diskret men ändå vacker outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. För att uppnå detta reserverade, snygga utseende kan du bära en brun maxi-kappa över en svart maxiklänning. Bär dem med svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att komplettera ditt utseende.

Elfenben maxi trenchcoat med vit tröja och svart hög split kjol

Elfenben maxi trenchcoat med vit tröja och svart hög split kjol
källa

Detta är en väldigt snygg skiktad outfit som kan få dig att se mer ungdomlig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tröja med mock-hals med en mörkblå midihög split-kjol. Bär en elfenbenfärgad maxi-kappa över den. Använd svarta läderskor för att skorna ska se vardagliga och snygga ut.

Svart kappa med en grå, ribbad tröja klänning och blå skinny jeans

svart kappa med en grå, ribbad tröja klänning och blå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt mysig, lagrad outfit som är lätt att ta av sig eftersom den inte alls är en bodycon-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå ribbstickad tröja klänning över blå skinny jeans. Använd en svart maxi-kappa och svarta stövlar i läder för att se både snygga och mysiga ut.

Ljusrosa ullrock med grå mock neck tröja klänning

Ljusrosa ullkappa med en grå tröja klänning med en uppstående krage
källa

Att se mer ladylike ut genom att lägga till lite rosa i din outfit kan ofta hjälpa dig. Till exempel kan du bära en grå tröja klänning med en uppstående krage och en ljusrosa maxi kappa. Bär dem med svarta leggings och knähöga stövlar gjorda av rodnadrosa läder för en extra feminin touch.

Vit maxi-kappa med svart topp och krage

vit maxi-kappa med svart topp och krage
källa

Denna vita Maxim-kappa är en mycket kreativt designad tvåfärgad kappa. Den övre halvan är gjord av ull, medan den nedre halvan är gjord av fuskpäls. Kombinera denna unikt vackra kappa med en svart tröja och blå vida jeans. Lägg till ett par svarta läderstövlar och en svart choker i mixen för att se ännu snyggare ut.

Svart maxiullrock med grå tröja och ankeljeans

svart maxiullrock med grå tröja och ankeljeans
källa

Här är en mer avslappnad outfit tack vare färganvändningen och tröjan. För att uppnå detta utseende, slå ihop en grå tröja med blå ankeljeans. Koppla ihop dem med en svart maxiullrock och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Använd den med vitt tryckt te och rippade jeans

vit t-shirt och rippade jeans
källa

Här är en annan mycket avslappnad och snygg street outfit. Bär en vit t-shirt med blå kraftigt rippade pojkvän jeans. Bär en svart maxi-blazerjacka för att förvandla detta avslappnade utseende till ett smart vardagligt utseende. Lägg till ett par vita sneakers i ekvationen.

Grå ull maxi-kappa med tröja

grå ull maxi kappa med tjock turtleneck tröja
källa

Här är en riktigt cool helt grå outfit. För att polera av den här outfit, samla en gråmelerad turtleneck med en grå turtleneck och grå kraftigt rippade skinny jeans. Lägg en lång grå ullrock över dessa delar. Igen, bär vita sneakers för att slutföra klädseln i stil och ren.

Blushrosa maxi-kappa med svart tröja och smala jeans

Blushing pink maxi-kappa med svart tröja och smala jeans
källa

För att se både snygg och snygg ut, använd den här outfit som bara använder svarta och rosa färger. För detaljer, använd en svart tröja med svarta skinny jeans. Bär en rodnande rosa maxi-kappa över den. Använd rosa klackar med spetsiga tår för skorna för att ge utseendet en särskilt feminin touch.

Hoppas att du gillar de maxi-päls outfit idéer som jag visade dig ovan. För dig som vill se snygg och snygg ut, särskilt när vädret blir kallare, bör listan ovan hjälpa dig att få åtminstone lite inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*