Hur man bär Marled stickad tröja

Precis som livet behöver mode slumpmässighet och ofullkomlighet för att lysa. Det jag älskar mest med marmorerade stickade tröjor är den slumpmässighet och unikhet de kan lägga till dina kläder. Tänk på det, det finns inga två identiska marmorerade stickade tröjor. Även om de flesta av dem är maskintillverkade i dessa dagar, kan du fortfarande känna mänskligheten i dem. Så mycket som jag älskar enkelheten i monokromatiska kläder passar skönheten i marmorerade stickade tröjor mig bara. För det här blogginlägget har jag sammanställt en lista över de bästa sätten att bära en marmorerad stickad tröja.

Grå marmorerad stickad tröja med svarta shorts


källa

Jag vill bara överraska dig lite genom att fånga din uppmärksamhet med en shortsdräkt. För mig är en tröja och shortsdräkt en fantastisk vår- och höstdräkt. Som ett bra exempel består denna outfit av en grå marmorerad stickad tröja med svarta shorts. För skorna skulle jag rekommendera vita sneakers för ett uppfriskande vårutseende och fotkängor för en djupare höstlook.

Svartvitt marmorerad stickad tröja och läderjackor

svartvitt marmorerat stickat tröja läder gamacher
källa

Om du gillar att ha på dig skinnläder är det enkelt att klä sig svalt och mörkt genom att para ihop dem med en vit topp och svart skinnjacka. Ibland kanske du vill utforma läderjackorna så att de får en mjukare ton. Du kan kombinera läderjackorna med en marmorerad stickad tröja. Som du kan se på bilden är resultatet en vacker, feminin outfit som du kan bära på jobbet. För skorna är svarta fotkängor, svarta klackar eller ljusrosa klackar mina rekommendationer.

Tiffany Blue Marled stickad tröja med leggings och ankelstövlar

Tiffany Blue Marble Knit Tröja Ankelstövlar
källa

Det finns alltid magi med Tiffany Blue-färgen som är svår att förklara. Det ser bara så vackert ut att folk bara inte kan ignorera det. För en så vacker Tiffany blå marmor stickad tröja vill du bara para ihop den med svarta leggings och svarta mockaskor för att inte ta fokus av tröjan.

Kort stickad tröja med pojkvänjeans och filthatt

Kort stickad tröja pojkvän jeans filthatt
källa

Denna outfit är en kreativ och sexig casual street outfit. Använd en kort, marmorerad stickad tröja för toppen. Bär rippade pojkvänjeans och vita lågskor. Knyt en rutig pojkvänskjorta runt midjan för extra stil. Lägg till en touch av konstnärlig karaktär i ditt utseende genom att bära en svart filthatt. Om du är intresserad av outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att utforma en svart filthatt.

Svart och vit marmor tröja klänning med halsringning

svartvitt marmorerad tröja klänning med en vattenfall halsringning
källa

Den stickade tröja klänningen är en av de saker som får dig att se så mycket mer damlik ut när du börjar bära den. Denna speciella svarta och vita tröja klänning med kåpan ger en feminin och mogen känsla. Du kan bära denna outfit för att fungera som en affärsavslappnad outfit. Kombinera bara tröjklänningen med knähöga mockaskor och en svart handväska.

Lång marmorerad stickad tröja kofta med grå t-shirt klänning

lång marmorerad stickad tröja stickad tröja outfit
källa

Som en variation på den stickade tröjan kan en lång kofta definitivt hjälpa till att skapa ett feminint och luftigt utseende. Denna outfit är ett bra exempel på det. Den består av en gråttvättad T-shirtklänning, en lång kofta gjord av en marmorerad stickad tröja och svarta stövlar över knäna. Slumpmässigheten hos den tvättade klänningen och koftan går perfekt ihop för att skapa detta fantastiska utseende.

Stickad tröja med huva och jeans

Stickad tröja med huva och kofta
källa

Som ett mycket mer avslappnat sätt att klä på sig kan du bära en stickad tröjajacka med huva precis som du normalt skulle göra med din huvtröja. Koppla ihop den med jeans och vita sneakers för att komplettera denna verkligt kausala men ändå unika outfit.

Turtleneck-tröja med turtleneck och vit pennkjol

Turtleneck med turtleneck, vit pennkjol
källa

För dig som gillar att klä dig som en minimalist, kanske du vill betrakta detta som din arbetsdräkt. Den ljusgrå sköldpaddan och den vita pennskjortan ger en mycket varm nyans. Använd bara klackar för att komplettera detta enkla och feminina utseende.

Hög hals stickad tröja flare klänning


källa

Detta är en annan stickad tröja kläderidé, men den här är mer en street outfit. Den höghalsade stickade tröjan flare klänning har en cool faktor och nervositet. Du kan skapa lite kontrast genom att para ihop den med vita sneakers. Jag kan se denna outfit som en ungdomlig och reserverad sexig casual outfit för vår och höst.

Svart stickad tröja klänning & strumpor

bekväma svart marmorerade stickade tröja strumpor
källa

För en plattare och mer mogen look kan du bära en skön svart marmorerad stickad tröja klänning med strumpor. Svarta mockasko stövlar skulle vara mitt val för skorna. Om du vill lära dig mer om hur du utformar liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om Suede Boot Outfit Ideas.

Lång stickad tröja kofta med läder damask

lång stickad tröja kofta outfit
källa

Det konstnärliga utseendet passar bäst för designers och konstnärer som har något speciellt med sin karaktär. Kombinera bara en vit topp med en lång kofta gjord av en marmorerad stickad tröja och läderjackor. Bruna mockaskor ser riktigt bra ut med kläderna. Lägg till den sista konstnärliga handen genom att bära en svart filthatt.

Grå och vit färgblock stickad tröja & jeans

grå och vit stickad tröja av marmorblock
källa

Det är inte lätt att hitta en färgblocktröja som har den perfekta slumpen, men det finns en för denna outfit. För att utforma den fantastiska grå och vita stickade tröjan vill du hålla resten av din outfit enkel och bara få tröjan att lysa. Kombinera bara tröjan med smala jeans och vita sneakers.

Jag tycker verkligen om att sätta ihop en lista med sådana marmorerade stickade tröja-idéer som jag själv skulle vilja läsa och använda som referens. Hoppas att du tycker att idéerna är användbara och uppskattar slumpmässighetens skönhet som jag gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*