Hur man bär marinblå tröja

Färgen marinblå är en mycket platt men ändå vacker färg. För män kan en fin marin kostym få dem att se riktigt eleganta och professionella ut. Å andra sidan kan en avslappnad och mysig mörkblå tröja för kvinnor få dem att se vackra och vackra ut på ett helt naturligt sätt. Vad jag ska visa dig idag är några av de bästa mörkblå tröjorna jag har samlat på. Som du kommer att se är de väldigt enkla att utforma och, ännu viktigare, mycket lätta att ta bort. Du kan se lika enkelt ut som att du bara bär tröjan med smala jeans. Låt oss nu dyka in i listan över outfitidéer.

Mörkblå tröja med tröja och jeans med muddar


källa

Som nämnts tidigare leder vanligtvis bara att para ihop en mörkblå tröja med jeans till ett fantastiskt resultat, och jag ska börja den här listan över mysiga och snygga outfitidéer med en av dessa signaturdräkter. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå turtleneck med en turtleneck och ljusblå slim fit-jeans med revben och manschetter. Bär röda strappy balettlägenheter för att göra denna outfit ännu mer iögonfallande.

Mörkblå tröja med båthals och smala jeans

Mörkblå tröja med båthals och smala jeans
källa

För de av er som har vackra kragebenar och hud att visa upp, här är en sexig outfit med låg vikt som inte verkligen kräver att man visar upp mycket hud. Den mörkblå stickade tröjan här har en bred båthalsringning. Du kan enkelt para ihop den med blå skinny jeans och svarta mockaballettlägenheter. Gör kläderna kompletta med en elegant och liten handväska av guldkoppling för att se mer elegant ut.

Mörkblå tjock ribbad tröja med jeans för pojkvän

Mörkblå, grov ribbad tröja med pojkvänjeans
källa

Här är en riktigt avslappnad, snygg och ungdomlig outfit som är extremt lätt att ta av. Allt du behöver göra är att para ihop en mörkblå tjock ribbstickad tröja med ljusblå ribbade och manschettjeans. För skorna skulle antingen vita sneakers eller svarta och vita lågklassiga klassiker se perfekt ut.

Marinblå tröja med blå och vit randig skjorta med knappar

Marinblå tröja med blå och vit randig skjorta med knappar
källa

För att se ännu mer uppfriskande och snygg ut, prova den här skiktade outfit. För toppen bör du ha en mörkblå stickad tröja över en ljusblå och vit randig skjorta med knappar och låt skjortans krage och fåll kika ut. Använd vita skinny jeans och ett par grå och vita löparskor för att se sportigare och mer avslappnad ut.

Mörkblå och ljusblå färgtröja med svarta jeans

Marinblå och ljusblå tröja med svarta jeans
källa

Tröjan här är vackert designad och ser så bra ut på egen hand. I detalj är det en mörkblå och ljusblå stickad tröja. Du kan bära den med svarta skinny jeans. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett. Som tillval kan du lägga en svart skinnjacka över tröjan för en snygg touch.

Mörkblå turtleneck med rippade skinny jeans

Mörkblå turtleneck med rippade skinny jeans
källa

Denna outfit är enkel och djärv. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå turtleneck med en turtleneck och blå skinny jeans som är kraftigt rippade. Lägg nu till en stor svart läder axelväska för att se lite överst och snygg. För skorna, ha ett par svarta mockaskor med klackar.

Bär den med en röd och vit rutig halsduk och blå jeans

röd och vit rutig halsduk och blå jeans
källa

Här är en mycket mysig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå stickad tröja med en röd och vit rutig linneshalsduk. Bär gråblå rippade skinny jeans och en helt vit låg topp för att se avslappnad och snygg ut.

Marinblå tröja med halv ärm och manschettmager jeans

Mörkblå tröja med halva ärmar och smala jeans med muddar
källa

Det är ingen tvekan om att det att ha en tjock tröja får dig att se snygg och mysig ut. Men om du vill se smal och lång ut kan du välja en tröja som den här mörkblå tröjan här. Du kan enkelt para ihop den med blå skinny jeans med muddar och öppna tåplatta med svarta fotledsremmar för att se elegant och luftig ut.

Mörkblå tröja klänning över svarta skinny jeans

Mörkblå tröja klänning över svarta skinny jeans
källa

För dig som vill se lite konstnärligt ut på jobbet, här är en härlig och unik outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå tröja klänning med en uppstående krage eller en mycket stor tröja. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att se rena och konstiga ut.

Chunky stickad tröja med grå minikjol och fotkängor

Grovstickad tröja med grå minikjol och fotkängor
källa

Du kan använda en tjock tröja med minikjol för att dina ben ska se extra långa och smala ut. Du kan till exempel ha på dig en mörkblå tjock tröja med hög krage och en grå minikjol. Använd svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att ge outfit en särskilt feminin och snygg känsla. Om du vill lära dig mer om hur du utformar liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om hur du bär ankelstövlar i läder.

Mörkblå stickad tröja med en vit och svart skridskoåkare

Mörkblå stickad tröja med en vit och svart tryckt skaterkjol
källa

Efter att ha tittat på några mysiga och minimala kläder, låt oss vända 180 grader och titta på en mer sofistikerad och unik outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå tröja för toppen. Koppla ihop den med en vit, svart och blå blommig miniskridskjol av halvblankt läder. Bär ett par lila balettlägenheter för skorna så att denna outfit ser mer damlik ut. Avsluta med en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Mörkblå, ribbad tröja klänning med svart fuskpäls

Mörkblå, ribbad tröja klänning med svart imiterad päls
källa

Detta är en mycket mysig och damliknande outfit. För att uppnå detta utseende, lag en marinblå ribbstickad tröja klänning med en svart fuskpäls som är något längre än klänningen. Koppla ihop dem med en svart filthatt och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera denna fantastiska outfit.

Hoppas att du gillade dessa mörkblå tröja-outfitidéer som jag just nämnde. Det här är några kläder som är väldigt lätta att ta av, men resultaten är fantastiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*