Hur man bär marinblå topp

För dig som letar efter en iögonfallande outfit som fortfarande får dig att se vacker och snygg ut, har du kommit till rätt ställe. Jag ska prata om den mörkblå toppen idag och det är något som är super lätt att utforma och dra av. Förmodligen det enklaste sättet att utforma det är att helt enkelt bära den med skinny jeans och flats. Det finns naturligtvis olika sätt att göra det mer unikt. Om du är intresserad, här är några av de bästa mörkblå topp-idéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå kortärmad topp med matchande chinos


källa

För att starta den här listan över snygga och diskreta outfitidéer ska jag visa dig en affärsavslappnad outfit som är lätt att ta av. Du kan bara bära en mörkblå t-shirt med mörkblå chinos. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar och en svart handväska för att se professionell och elegant ut.

Mörkblå långärmad topp med blå ribbad skinny jeans

Mörkblå långärmad topp med blå ribbad skinny jeans
källa

För att se lite mindre formell ut, kanske du vill ha jeans istället för chinos. Till exempel kan du bära en mörkblå puffad axel långärmad blus med blå rippade skinny jeans för att se elegant och avslappnad ut. Bär ett par rosa läderballettlägenheter för att göra det här utseendet på ett damligt sätt.

Ärmlös blå ärmlös topp med ljusblå jeans

Ärmlös blå ärmlös topp med ljusblå jeans
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt som också ser ganska snygg ut. För att uppnå detta utseende, välj en marinblå ärmlös topp med utskärningar som avslöjar hud nära ditt armhålaområde. Kombinera toppen med ljusblå skinny jeans och mörkblå ballerinor för att se mer elegant ut.

Marinblå långärmad t-shirt med blå skinny jeans

Marinblå långärmad t-shirt med blå skinny jeans
källa

Detta är en mycket mer avslappnad och ungdomlig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en mörkblå långärmad t-shirt med blå skinny jeans. Bär ett par bruna läderremmar och en brun läder axelväska för att se ännu mer ungdomlig och uppfriskande ut.

Mörkblå topp med båthals och ljusrosa klackade sandaler

Mörkblå topp med båthals och ljusrosa sandaler
källa

För dig som har fina krageben men tycker att en av axelblusen är lite för mycket för dig, är det bra att bära en topp med båthals som den här marinblå. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackade sandaler för att se mer ladylike ut.

Mörkblå peplum kortärmad topp med vita jeans

Mörkblå peplum kortärmad topp med vita jeans
källa

För ett uppfriskande och luftigt utseende, kanske du vill ha en mörkblå peplum-topp med en ljusblå statement-kedja för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans som är nyckeln till denna uppfriskande outfit. Använd grå mockasandaler för skorna för att göra utseendet komplett.

Marinblå manschettavslappnad topp med matchande balettklack

Mörkblå topp med en avslappnad passform och matchande ballerinor
källa

Detta är en ganska cool all-navy outfit. Bär en mörkblå löst sittande blus med ärmslut för att forma detta snygga utseende. Koppla ihop den med blå muddade jeans. För skorna, ha ett par mörkblå ballerinor som passar perfekt till resten av kläderna.

Marinblå peplumtopp med gul kedja

mörkblå peplumtopp med gul uttalandekedja
källa

Marinblå och gul är en vacker och iögonfallande färgkombination. För att applicera detta på din outfit kan du bära en mörkblå peplumtopp med en ljusgul kedja. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett par gula ballerinaskor med ankelband för att komplettera denna enkla och vackra marinblå och gula outfit.

Ärmlös skjorta med knappar och vita skinny jeans

ärmlös butotn-up skjorta med vita skinny jeans
källa

För att se snyggare ut är en ärmlös skjorta med knappar ett bra val. Till exempel kan du bära den här ärmlösa skjortan med marinblå knappar. Kombinera den med vita skinny jeans för att se både snygg och uppfriskande ut. Använd svarta och silverklackar med öppna tår för skorna för att ge utseendet en elegant touch.

Mörkblå ärmlös skjorta med krage och matchande, beskurna byxor med vida ben

Mörkblå skjorta med ärmlös krage och matchande, beskurna byxor med vida ben
källa

Detta är en vacker helt marinblå outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket är att bära en tät topp med en bred botten. Till exempel kan du bära en mörkblå skjorta med en ärmlös krage och mörkblå vidbyxor. Använd grå mockaklackar för att göra utseendet komplett.

Navy Bell Sleeve Top med magra jeans

Mörkblå topp med klockärmar och smala jeans
källa

Naturligtvis är det inte det enda sättet att se unikt ut med en ärmlös blus. Du kan också bära en mörkblå topp med klockhylsor för att se unik och ladylik ut. Kombinera blusen med mörkblå skinny jeans och mörkblå ballerinor för att se elegant och ren ut.

Navy Off The Shoulder-blus med rippade skinny jeans

Off-the-shoulder navyblus med rippade skinny jeans
källa

För att se reserverad sexig ut kan du bära en mörkblå topp över axeln. Detta är särskilt lämpligt för dig som har fina axlar och hud. Kombinera toppen med mörkblå skinny jeans med fotledsrevor. Använd vita hälklackade sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Marinblå skjorta med matchande lång trenchcoat

Marinblå skjorta med matchande lång trenchcoat
källa

Detta är en annan snygg helblå outfit. Bär en mörkblå skjorta med knappar och en mörkblå trenchcoat för toppen. Bär dem med blå skinny jeans och ett par marinblå kilklackar för att komplettera utseendet.

Marinblå peplumtopp med gråa sandaler

Marinblå peplumtopp med grå sandaler med öppen tå
källa

Här är en riktigt avslappnad streetoutfit som du kan bära för avslappnade hangouts. För att forma det här utseendet, använd bara en marinblå peplum-topp med marinblå muddjeans. Använd några av de grå sandalerna för att se minimal ut.

Off the shoulder mörkblå topp med bruna bandiga sandaler

Off-the-shoulder mörkblå topp med bruna bandiga sandaler
källa

För att se uppfriskande och reserverad sexig ut kan du bära en mörkblå axelblus med blå skinny jeans. Mycket intressant, bära ett par flashiga bruna sandaler för att se super chic ut.

Här är de bästa mörkblå outfitidéerna som jag vill dela med dig. De är bara så lätta att dra. Det finns tillfällen när du vill se obetydlig ut och ändå se bra ut. Ovanstående lista är rätt plats för denna typ av situation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*