Hur man bär marinblå shorts

Hur man bär marinblå shorts

För att se vackert, snyggt och djupt ut är det en mycket bra idé att bära de mörkblå shortsen. Att bära dem kan få dig att se lite mer ungdomlig och mindre seriös ut än att ha på dig kostymbyxor eller chinos. Det låter dig också visa upp dina långa och vackra ben. De kan vara en del av dina gatu- eller affärsdräkter. För att visa dig hur du utformar den här mångsidiga produkten har jag sammanställt en lista över de bästa mörkblå shortsens idéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit tröja med chiffongknapp och mörkblå spetsshorts


källa

För att starta den här listan med attraktiva outfitidéer visar jag dig först en vacker damliknande casual casual outfit. Till toppen kan du bära en vit chiffong långärmad skjorta med knappar. Koppla ihop den med en midjeblå marinblå spets med hög midja för att se tunn och lång ut. Använd ljusrosa klackar eller platta skor för att ge outfit en feminin touch.

Svart kavaj med vit krage och mörkblå shorts

svart kavaj med vit skjorta med krage och mörkblå shorts
källa

Denna outfit kan ses som en semi-formell borderline-affärsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit nedskjortad skjorta och en svart kavajjacka till toppen. Kombinera dem med ett par mörkblå smala shorts. Lägg till ett par stövlar av brunt läder i mixen så att du ser snygg och elegant ut.

Svart och vit randig topp med mörkblå kavaj och matchande shorts med korsad fåll

svart och vit randig crop topp med mörkblå kavaj och matchande shorts med korsad fåll
källa

För att skapa denna snygga och avslappnade sexiga outfit som är perfekt för ett företagsevenemang som en årlig middag, kan du bära en svartvit randig kortärmad tröja med en marinblå kavaj. Kombinera dem med en mörkblå mini-shorts med en kammad fåll. Använd svarta klackade sandaler för att göra utseendet komplett.

Vit ärmlös chiffongtopp med V-ringning och mörkblå, flytande mini-shorts

vit ärmlös chiffongtopp med V-ringning och mörkblå, flytande mini-shorts
källa

För att uppnå detta superuppfriskande utseende kan du bära en vit ärmlös chiffongblus med V-ringning och marinblå miniflowshorts. Bär ett par helt vita canvasskor med låg topp för att skorna ska se extra uppfriskande och ungdomliga ut. Slutligen lägg till en stråhatt i klädseln för en konstnärlig touch.

Ljusblå knapp-up skjorta med mörkblå miniklänning shorts

Ljusblå skjorta med knappar och mörkblå miniklänningshorts
källa

Detta är en väldigt enkel ljusblå och mörkblå outfit, och mycket sällan fungerar inte den här färgkombinationen. I det här fallet kombineras en ljusblå långärmad skjorta med knappar med mörkblå miniklänningshorts. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa spetsiga tåklackar och en matchande handväska för att komplettera utseendet.

Svart kavaj med vit skjorta och bruna stövlar i läder

svart kavaj med vit skjorta och bruna läderstövlar
källa

Det här är ett snyggt och elegant affärsavslappnat utseende. För att uppnå denna outfit kan du bära en smal skjorta med en vit krage och en svart kavaj. Kombinera dem med ett par mörkblå minidräksbyxor. Slutligen lägg till ett par bruna korta stövlar i läder för att se snygga ut.

Marinblå skjorta med korta shorts

Marinblå skjorta med flytande mini-shorts
källa

Färgen marinblå ser bara väldigt bra ut i kombination med färgen ljusrosa. Till exempel kan du bära en mörkblå chiffong långärmad skjorta med knappar och ett par matchande mörkblå minishorts. Kombinera dem med ett par ljusrosa höga klackar för att slutföra kläderna med en damliknande touch.

Vit ärmlös topp med spetsar i fåll och matchande marinblå shorts

ärmlös spets topp med vit fåll och matchande mörkblå shorts
källa

Detta är en väldigt ladylike och attraktiv outfit i blå och marinblå som är fylld med sofistikerade detaljer. Till toppen kan du bära en vit ärmlös spets topp med en kantad kant. Kombinera den med en mörkblå, flytande mini-shorts med en kammad fåll. Använd skorna ett par mörkblå och nakna sandaler för att se uppfriskande ut.

Blå knapp upp blus med tribal tryckta minishorts

blå blus med knappar och mini-shorts med stamtryck
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som har en stamkänsla. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå slim fit skjorta med knappar och marinblå och vita tribal tryckta mini shorts. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se mer ladylike ut. Använd en marinblå crossbody-väska för att uppgradera utseendet.

Grå och vit randig t-shirt med mörkblå mini-shorts

grå och vit randig t-shirt med mörkblå mini-shorts
källa

Detta är en väldigt enkel och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en vit och grå randig kortärmad T-shirt. Koppla ihop det med ett par blå mini-chinoshorts. För skorna, ha ett par vita sneakers eller vita sandaler för att se uppfriskande och rena ut.

Tryckt kavaj med vit skjorta och marinblå balettklackar

tryckt kavaj med vit skjorta och mörkblå ballerinor
källa

Detta är en marinblå och vit outfit som är tillräckligt elegant för att vara din cocktailfestdräkt. Bär en vit skjorta nedåt och en marinblå och vit tryckt kavaj för toppen för att skapa några fina lager. Kombinera dem med en mörkblå, flytande miniklänningshorts. Använd mörkblå ballerinor som passar perfekt till resten av kläderna.

Orange kavaj med randig tee och flip flops

orange kavaj med randig t-shirt och flip flops
källa

Detta är en mycket skarp och kreativ outfit som avslöjar hemligheten med den fantastiska orange och marinblå färgkombinationen. Till toppen kan du bära en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt med en orange kavaj. Kombinera dessa bitar med mörkblå shorts och ett ljusblått smalt bälte. Bär ett par gråa flip-flops så att skorna ser vardagliga och unika ut.

Marinblå chiffong topp med matchande blå shorts

Marinblå chiffong topp med matchande blå shorts
källa

För att se ladylike och vacker ut för en cocktailparty kan du bära en mörkblå, halvtransparent chiffongblus för toppen. Koppla ihop det med ett par mörkblå mini-shorts. Slutligen lägg till ett par ljusrosa platta sandaler för att se feminina ut.

Hoppas att du gillade de mörka blå idéerna om shorts som jag just presenterade. Testa dem och se om du gillar den härliga och djupa känslan det kan ge dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*