Hur man bär marinblå sandaler

Hur man bär marinblå sandaler

När du bär marinblå sandaler ser du mer avslappnad och djupare ut. För att se mer elegant ut kan du bära klackversionerna istället för att bara ha platta sandaler. Med andra ord är marinblå sandaler mycket mångsidiga och du kan ganska mycket bygga kläder med olika stilar runt dem. Och som en bonus är de väldigt enkla att forma och ta bort. Du kan para ihop dem med jeansshorts, skinny jeans och rutiga chinos. För att göra styling ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för marinblå sandalkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Chambray romper med vit kavaj och mörkblå sandaler


källa

Som tidigare nämnts ska jag visa dig en lista med outfitidéer för en mängd olika stilar. För att starta listan visar jag dig en attraktiv affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusblå chambray romper med en vit kavaj. Koppla ihop dem med ett par mörkblå sandaler för att se avslappnad och djup. Om du inte vet hur du ska avsluta kommer en svart läderhandväska att komplettera ditt utseende.

Mock Neck Blue tröja klänning med mörkblå sandaler

blå tröja klänning med mock hals och mörkblå klackade sandaler
källa

För att forma det här coola och konstnärliga utseendet kan du bära en mörkblå midi-skiftklänning med en mock-hals som fokus för outfit. Koppla ihop den med ett par mörkblå sandaler. Lägg nu till en svart stor filthatt för att göra denna outfit till en konstnärlig outfit. Använd en korsväska i svart läder för att göra utseendet komplett.

Blå halsduk med jeansjacka och vit mini shift-klänning

blå halsduk med jeansjacka och vit miniklänning
källa

För att skapa detta avslappnade och uppfriskande lager i lager kan du bära en vit mini-skiftklänning och lägga en blå halsduk över den. Lägg till ett extra lager genom att bära en blå jeansjacka som får dig att se snyggare och smalare ut. Bär ett par marinblå sandaler med dina skor för att göra din outfit stilfull.

Mörkblå knälång klänning med krage och mörkblå sandaler

Knälång klänning med mörkblå krage och mörkblå sandaler med klack
källa

Det här är en ganska fin och djup klänning som inte är så svår att ta av. I detalj är det en mörkblå, knälång slida klänning med en ljusgul krage. Kombinera klänningen med ett par mörkblå sandaler för att se smal ut. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se ännu smartare ut.

Rosa långärmad miniklänning med mörkblå sandaler

Rosa långärmad miniklänning med mörkblå sandaler
källa

För att forma det här ladylike och iögonfallande utseendet är det viktigt att ha på sig rosa. I det här fallet är den rosa artikeln den rosa långärmade miniklänningen. För skorna kan du bära ett par mörkblå sandaler. Använd en svart quiltad läderkopplingsväska för att se mer professionell ut.

Mörkblå dräktdräkt med mörkblå sandaler

mörkblå dräktdräkt med mörkblå sandaler
källa

Detta är en mycket minimalistisk men väldigt attraktiv och lågmäld sexig outfit som du faktiskt kan bära till en cocktailparty. För att utforma denna outfit kan du bära en marinblå halter-romper. Bär ett par mörkblå sandaler för skorna så att du ser smal och elegant ut. Denna outfit är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden.

Svart älskling Neckline Relaxed Fit Tank Top med Orange Tribal Shorts

Avslappnad linne med svart älskling halsringning och orange shorts med stamtryck
källa

Detta är en vacker outfit som är någonstans mellan en street outfit och en cocktail party outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart passform i svart avslappnad passform som har en subtil älskling halsringning. Koppla ihop den med orange och vita stamshorts. För skorna, ha platta sandaler i marinblå och guld för en blank touch.

Mörkblå maxiklänning med blommönster och mörkblå sandaler

mörkblå maxiklänning med blommönster och mörkblå sandaler
källa

För att se glad och damaktig ut är det en mycket bra idé att lägga till ett blommigt tryckelement i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en mörkblå blommig maxiklänning för att se super luftig och attraktiv ut. För skorna kan du bära ett par mörkblå sandaler som passar perfekt med klänningen.

Svart slipklänning med platta sandaler

svart slip-klänning med platta sandaler
källa

Ibland är begreppet ”mindre är mer” ledstjärnan för en attraktiv och minimalistisk outfit. För toppen kan du bara bära en svart miniklänning för att se sexig och snyggt reserverad ut. För skorna, i det här fallet, känns ett par mörkblå sandaler som istället för att bära snygga höga klackar.

Ljusblå knapp upp slim fit skjorta med mörka skinny jeans och mörkblå sandaler

Ljusblå, smal tröja med mörka skinny jeans och mörkblå sandaler
källa

Här är en något unisex och snygg business casual outfit som du enkelt kan ta av. Till toppen kan du bära en ljusblå och vit randig, smal skjorta med knappar. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära marinblå platta sandaler för att komplettera klädseln i stil.

Marinblå midjeklänning med bälte och matchande sandaler med klack

mörkblå midiklänning med bälte och matchande sandaler
källa

Det här är en annan underbar och djup marin-på-marin-outfit som du kanske vill ha på kontoret för att se extra elegant ut. Använd en halvtransparent midiklänning med ett mörkblått bälte som kärnan i outfit. Koppla ihop den med ett par mörkblå sandaler. Slutligen lägg till en ljusrosa läderkopplingsväska för att slutföra utseendet.

Mörkblå maxiklänning med sandaler

Mörkblå maxiklänning med sandaler
källa

Detta är en snygg och unik business casual outfit som kan få dig att se lite kraftfull ut, vilket gör den till en idealisk outfit för chefer och chefer. För att slutföra denna outfit, använd bara en marinblå maxiklänning. Bär den med ett par marinblå klackade sandaler för ett snyggt och rent utseende.

Svart chiffongblus med rutiga slim fit-byxor

svart chiffongblus med rutiga slim fit-byxor
källa

Detta är en relativt enkel och diskret affärsavslappnad look. Bär bara en svart kortärmad chiffongblus med beskurna svartvita rutiga slim fit-byxor. Bär ett par mörkblå sandaler så att skorna ser vardagliga och snygga ut.

Hoppas att du gillade de marinblå sandala outfitidéerna jag just delade med dig. Prova dem och du kommer verkligen att se hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*