Hur man bär marinblå blus

Hur man bär marinblå blus

För att se både professionell och vacker ut, istället för att ha en vit nedskjorta varje dag, prova en mörkblå blus. Det är något som får dig att se lite mer unik ut och fortfarande håller dig i den professionella och naturliga cirkeln. Du kan para ihop den med antingen byxor eller kjol för att se snygg och elegant ut. Det är inte svårt att utforma alls, speciellt om du följer listan över de bästa mörkblå blusoutfitidéerna nedan som jag har samlat åt dig. Låt oss nu titta på idéerna.

Mörkblå kortärmad blus med mörka skinny jeans


källa

För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du helt enkelt bära en mörkblå kortärmad blus som fokus för din outfit. Koppla ihop den med mörka skinny jeans för att se lång och enkel ut. För att sticka ut mer från mängden kan du bära ett par silver metalliska klackar med spetsiga tår och en rodnande rosa kopplingsväska för att komplettera utseendet.

Mörkblå kortärmad blus med scoop-halsringning och vita smala jeans

Mörkblå kortärmad blus med scoop-halsringning och vita smala jeans
källa

Här är en mycket uppfriskande och avslappnad business casual outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå rund halsblus med en halvärmad passform för toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans för att se mer uppfriskande ut. Bär ett par guldklackar med öppen tå och en rosa koppling för att se mer elegant ut.

Mörkblå nyckelhålsblus med svarta, beskurna jeans med raka ben

Mörkblå nyckelhålsblus med svarta, beskurna jeans med raka ben
källa

För att uppnå det snygga och snygga affärsavslappnade utseendet kan du bära en mörkblå, smal passande nyckelhålsblus som fokus för din outfit. Koppla ihop den med svarta byxor eller jeans med raka ben för att se lite aggressiv och kraftfull ut. Lägg till ett par rosa klackar för att tona ner aggressiviteten lite.

Mörkblå knapp-up skjorta med slim fit jeans

Mörkblå skjorta med knappar och slim fit jeans
källa

För att se snygg, enkel och enkel unisex ut, här är en casual casual outfit som du kanske vill prova. Bär bara en mörkblå blus med knappar på toppen. Koppla ihop den med mörkblå jeans med smal passform. Bär ett par grå rundade mockaskor och en brun läderhandväska för att komplettera utseendet.

Marinblus med blazer och långt halsband i boho-stil

Marinblus med blazer och långt halsband i boho-stil
källa

Här är en fantastisk mörkblå outfit som kan få dig att se väldigt unik, cool och ändå väldigt naturlig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en marinblus med en marinblå jacka till toppen. Koppla ihop dem med mörkblå raka byxor med matchande klackar. Bär ett långt boho-halsband för att packa upp klädseln i stil.

Knapplös sidenblus med långa ärmar och en ljusrosa hög kjol

Silke långärmad blus med knapplös krage och ljusrosa höghöjd
källa

För att se lång och smal ut kan du enkelt bära en hög kjol. För att uppnå just detta utseende kan du bära en mörkblå sidenkrageblus med en rodnande rosa höghöjd minikjol. Koppla ihop dem med mörkblå klackar med öppna tår för att matcha blusen perfekt.

Mörkblå långärmad nyckelhålsblus med vita, förkortade byxor

Mörkblå långärmad nyckelhålsblus med vita, förkortade byxor
källa

För att forma denna lågmälda, attraktiva och sofistikerade outfit kan du börja med en mörkblå, smal passform med långärmad nyckelhålsblus. Koppla ihop den med vita, smala byxor. Använd ett par svarta leopardmönstrade tåklackar för ankelband för att skorna ska ge en sofistikerad touch till utseendet.

Blå ärmlös blus med matchande shorts

blå ärmlös blus med matchande byxor
källa

För att se ännu mer elegant och unisex ut kan du ha en mörkblå ärmlös blus istället för en kortärmad eller långärmad blus. Kombinera den med matchande chinos och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta bandiga sandaler för att göra hela utseendet unikt och elegant.

Mörkblå spets kortärmad blus med vita skinny jeans

mörkblå spets kortärmad blus med vita skinny jeans
källa

Att se mer uppfriskande är att ha vita skinny jeans på ett trevligt alternativ. Detta kan enkelt skilja dig från dem som bär mörka jeans. För toppen kanske du vill ha en mörkblå kortärmad blus med subtila spetsdetaljer. Använd svarta balettlägenheter för att pryda utseendet snyggt.

Silkeblus i mock-hals med vidgade byxor

Sidenblus med mock-hals och vidgade byxor
källa

För att uppnå det snygga och långa utseendet spelar skärningen av delarna en enorm roll. Bär en mörkblå sidenblus med en smal halsringning och en smal halsringning på toppen. Koppla ihop den med svarta eller mörkblå byxor som är lätt utsvängda. Lägg till ett brunt bälte och ett par svarta fotkängor i mixen så att du ser extra tunn ut.

Tunik Navyblus med svarta leggings och knähöga stövlar

Tunik marinblus med svarta leggings och knähöga stövlar
källa

Ett väldigt enkelt och luftigt sätt att klä sig på jobbet är att bära en mörkblå tunikaskjorta med knappar. Du kan para ihop den med svarta leggings eller svarta supermager jeans. För skorna kan du bära ett par knähöga stövlar i mörkbrunt läder för extra stil. Vik upp det coola utseendet med en svart läderhandväska.

Mörkblå knapp-up skjorta med ljusblå slim fit jeans

Mörkblå skjorta med knappar och ljusblå jeans med smal passform
källa

För ett rent och pojkaktigt utseende kan du helt enkelt ha på dig en mörkblå skjorta med en avslappnad passform och ljusblå smal passande jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter för att se snygga och rena ut. Lägg till en svart läderkopplingsväska om du vill se ännu smartare ut.

Av axeln mörkblå blus med tryckta byxor med en avslappnad passform

Off-the-shoulder mörkblå blus med tryckta byxor och en avslappnad passform
källa

För att uppnå det luftiga och återhållsamma sexiga utseendet kan du bära en axelbandslös långärmad blus i marinblå som kärnan i outfit. Kombinera den med vita och svarta tryckta chiffongbyxor. Bär silverklackar med öppna tåremmar för en elegant finish.

Här är de mörkblå blusoutfitidéerna som jag vill prata med dig om. Denna färg kan få dig att se riktigt djup och vacker ut medan du ser väldigt naturlig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*