Hur man bär marin sportrock

Hur man bär marin sportrock

Innan dess pratade jag om sportjackan som ett allmänt ämne i ett annat blogginlägg. Men eftersom jag känner att jag kan utöka det här blogginlägget ännu mer, skriver jag den här specifikt på Navy sportrock. Huvudsyftet med att bära det är enkelt: att se avslappnad och må bra. Varför väljer jag specifikt färgen marinblå? Jag tror att några av er kanske vill njuta av en mer diskret men ändå snygg outfit när du går en promenad eller joggar på helgen. Vad jag ska visa dig är några av de bästa idéerna i marin sportjackor som jag har samlat. Låt oss hoppa in.

Marin sportjacka med vit, förkortad T-shirt och löparshorts

Marinblå sportrock med vit kort t-shirt och löpshorts
källa

Låt mig börja den här listan med lågmälda men snygga casual outfit-idéer med en enkel outfit i vitt och marinblått. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en marinblå sportrock över en vit beskuren t-shirt. Detta är ett naturligt sätt att visa upp din smala midja. Koppla ihop bitarna med mörkblå löparbyxor och ett par svarta och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Orange och mörkblå sportrock med svarta slim fit-jeans


källa

För att se mer färgstark och glad ut, istället för en vanlig marinjacka, prova denna svarta sportrock i orange, marinblå och vit. Bär den med svarta smala jeans för en avslappnad street look. För skorna kan du bära ett par svart och vitt lågt Converse för att komplettera outfit på ett avslappnat och ungdomligt sätt.

Mörkblå sportjacka med ljusblå jeans med raka ben

Mörkblå sportjacka med ljusblå jeans med raka ben
källa

Här är en väldigt snygg och pojkaktig streetoutfit som är kul då och då. Istället för att skapa en figur-kramande outfit är detta en avslappnad outfit som består av en överdimensionerad marinblå sportrock och ljusblå jeans med raka ben. Använd vita sneakers för att komplettera den snygga och unika outfit.

Navy bomber sportjacka med svarta mini jogging shorts

Navy bomber sportjacka med svarta mini jogging shorts
källa

För att forma det löpande utseendet kan du bära en vit sporttopp med en mörkblå bomberjacka. Istället för att ha på dig löparbyxor kanske du vill ha svarta minilöpande shorts för att känna dig ännu mer avslappnad och bekväm. Använd ett par svarta och vita löparskor för att hålla fötterna rena.

Mörk mörkblå kappa med mörka skinny jeans

mörkblå kappa med mörka skinny jeans
källa

För att uppnå det lugna och avslappnade utseendet kan du bära en marinblå sportrock över en vit t-shirt med rund hals för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna skulle vita sneakers vara det mest naturliga valet. Alternativt kan du bära ett par svarta löparskor för att se mörkare ut.

Sportig vindbyxa i marinblå med jeans i smal passform

Sportig vindbyxa i marinblå med jeans i smal passform
källa

Detta är en super minimal och avslappnad outfit som är perfekt för både riktigt avslappnade hangouts och matbutiker. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en marinblå vindjacka med en grå t-shirt med scoop-hals. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och ett par vita sneakers för att avsluta utseendet.

Mörkblå sportjacka med gröna mini-shorts

Mörkblå sportjacka med gröna mini-shorts
källa

Detta är en annan super enkel outfit som påminner mig om sportiga kvinnliga fotbollsspelare. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en mörkblå sportjacka med en bred rand. Kombinera det med en vit t-shirt och gröna mini-shorts. Använd vita och svarta löparskor för att komplettera det sportiga utseendet.

Marinblå prickig sportjacka med huva med ljusgrå svettbyxa

Mörkblå sportrock med prickar och ljusgrå tröja
källa

Om du är lite uttråkad av alla dessa marinjackor i enfärgad färg, kolla in den här marina sportjackan nu med prickmönster och huvmönster. Koppla ihop den med en vit vindbyxa och ljusgrå tröja för att skapa några snygga lager. Använd vita sneakers för att komplettera utseendet.

Deep Navy halvblank sportrock med ljusblå mamma-jeans

Halvblå sportrock i mörkblå med ljusblå mamma-jeans
källa

För att se snyggare ut kan du helt enkelt ha på dig en längre jacka för att skapa en lagerdräkt. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt och stoppa den i ljusblå mamma-jeans. Koppla ihop dem med en mörkblå halvblank sportrock och vita sneakers för att se snygg och ren ut.

Grå stickad mössa med en mörkblå fleece sportrock

grå stickad mössa med en mörkblå fleece sportrock
källa

För att uppnå det avslappnade och mysiga vinterutseendet kan du bära en tjockare mörkblå sportrock över en vit tröja. Koppla ihop dem med grå nylonlöpningsshorts och ett par svarta och vita löparskor för att se sportiga och avslappnade ut. Slutligen lägg till en grå stickad hatt för att ge en mysig touch till det övergripande utseendet.

Mörkblå fleecejacka med vit t-shirt med rund halsringning och svarta jeans med smal passform

Mörkblå fleecejacka med vit t-shirt med rund halsringning och svarta jeans med smal passform
källa

För att forma den enkla och rena outfit kan du helt enkelt ha på dig en marin fleece sportjacka över en vit rund hals t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med svarta smala jeans för att se långa och smala ut. Låt oss ha ett par svarta och vita Converse-skor med hög topp för att skorna ska se mer ungdomliga och snygga ut.

Mörkblå sammet sportjacka med randig skjorta och veckad kjol

Mörkblå sportjacka i sammet med randig skjorta och veckad kjol
källa

För att uppnå detta super unika och eleganta utseende kan du bära en marinblå sammet sportrock över en ljusblå och vit vertikal randig skjorta med knappar. Bär en knälång brons veckad kjol och ett par svarta balettlägenheter för att se snygga och eleganta ut.

Blå casual sportrock med vit t-shirt och jeans med smal passform

blå casual sportrock med vit T-shirt och jeans med smal passform
källa

Låt mig kasta in en sportrock i ljusblå färg för jämförelse. Kombinera den med en vit t-shirt och blå slim fit-jeans. Bär vita sneakers för att komplettera den glada looken.

Här är de marina idéerna för sportjackor som jag vill dela med dig. För dig som letar efter avslappnade och sportiga kläder att ha på sig, särskilt på helgen, bör listan ovan vara en ganska användbar referens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*