Hur man bär marin kjol

Hur man bär marin kjol

Marinblå är en färg som är väldigt lätt att ta bort. Det ser väldigt naturligt ut och ser snyggt och djupt på ett diskret sätt. Idag ska jag utforska med dig hur du applicerar den här vackra färgen på din outfit med en mörkblå kjol. Detta kommer att bli ett ganska brett ämne eftersom det finns en mängd marinblå kjolar som finns i olika snitt och är gjorda av olika material. För att bättre visa dig hur du utformar dem alla, har jag sammanställt några riktigt fina navy rock outfit-idéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Rosa T-shirt med halv ärm och passform med marinblå Midi-chiffongkjol


källa

En mycket enkel färgkombination att använda är kombinationen av vitt och marinblått. För att starta den här listan med outfitidéer med ett mer iögonfallande utseende, ska jag visa dig en mer damaktig rosa och damliknande outfit. Bär bara en rosa t-shirt med halva ärmar och en mörkblå chiffongkjol i midi. Använd ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera det här feminina utseendet.

Ljusblå, figur-kramande linne med utsvängd marinblå maxikjol

Ljusblå, figur-kramande linne med utsvängd mörkblå maxikjol
källa

Detta är en härlig outfit som använder det översta smala, nedersta, breda tricket som kan få dig att se tunn och lång ut. Bär en monterad ljusblå linne för denna outfit. Kombinera den med en avslappnad, mörkblå maxikjol. Använd svarta sandaler för att se extra snygga och luftiga ut.

Vit knäppt skjorta med marinblå midiklänningkjol

vit skjorta med knappar och mörkblå veckad midikjol
källa

Om du letar efter en outfit som ser snygg ut men inte alltför iögonfallande och som du bär på kontoret, här är en påfallande outfit du kanske letar efter. Bär bara en vit nedskjortad skjorta och en marinblå midikjol. Använd bruna sandaler för att se uppfriskande och ladylike ut.

Vit tröja med marinblå mini-veckad skaterkjol och bälte

vit tröja med mörkblå mini veckad kjol och bälte
källa

Här är en annan mycket trevlig business casual outfit. Men den här gången kan du flagga dina långa ben. För toppen, använd bara en vit tröja med en uttalad kedja. Kombinera dem med en mörkblå veckad kjol och ett brett brunt läderbälte. Använd bruna klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Gul halvärmad blus utan krage med veckad midikjol

gul halvärm utan krageblus med veckad midi marin kjol
källa

För att se mer iögonfallande och glad ut, prova det här gula och marinblå utseendet. För detaljer, använd en gul kragefri skjorta med knappar och en mörkblå veckad minikjol. Bär ett par svarta spetsiga tåklackar och ett uttalande halsband för att slutföra denna outfit på ett rent och elegant sätt.

Vit t-shirt med kepsärmar och en utsvängd midikjol i marinblått

vit t-shirt med kepsärmar och en utsvängd midikjol i marinblått
källa

Som nämnts tidigare är ett trevligt litet knep för att bli smal och lång att bära något som är lämpligt för toppen och något brett och avslappnat för botten. Ett sätt att använda det är att bära en vit passformig t-shirt med kepsärmar och en utsvängd mörkblå midikjiffongkjol. Komplettera din outfit med ljusrosa klackar för en damliknande touch.

Gul kofta med vit västtopp och prickad midikjol

gul kofta med vit väst och prickad midikjol
källa

Att se söt och glad ut kan den här vintage marinblå och gula klädseln hjälpa till. Bär en vit t-shirt med en gul kofta på toppen. Kombinera dem med en mörkblå och vit prickig midikjol och ett gult smalt bälte. Använd rosa rundklackade läderklackar för att göra din outfit komplett.

Svart, kramande långärmad T-shirt med en mörkblå randig midikjol

svart, figur-kramande långärmad T-shirt med mörkblå randig midikjol
källa

Detta är en annan smal och lång look som använder en topp med en utsvängd kjol. Bär en svart, figur-kramande långärmad T-shirt med en mörkblå, randig midikjol. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se mer eleganta ut.

Svart kofta med rutig miniskridskjol och sneakers

svart kofta med rutig minirater kjol och sneakers
källa

Detta är en riktigt ungdomlig snygg outfit som kan få dig att se uppfriskande och lättillgänglig ut. För att polera bort denna outfit, lägg i en vit t-shirt med en midjekjol med hög midja och pläd. Bär en svart kofta över dessa delar. Använd vita besättningsstrumpor och vita sneakers för att se avslappnad och glad ut.

Vit spets topp med halva ärmar och chiffong minikjol

vit spets topp med halva ärmar och chiffong minirater kjol
källa

För att se mer ladylike ut är det vanligtvis ett mycket bra alternativ att lägga till ett spetselement i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit figurkramande blus med halva ärmar och en mörkblå chiffong minikjol. Ett svart smalt läderbälte och ett par svarta klackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Rosa och vit rutig t-shirt med knälång kjol bodyconcon

rosa och vit rutig t-shirt med en mörkblå, figurkramande kjol med knälängd
källa

Detta är en elegant affärsavslappnad outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär en högkvalitativ rosa och vit rutig t-shirt för toppen. Kombinera den med en knälång, figur-kramad kjol i marinblå. Använd rosa mockaskor med öppen tå och en silvermetallisk koppling så att du ser ännu mer attraktiv ut.

Matchande vit linne med blyerts kjol

Vit figur-kramar linne med blyerts kjol
källa

Detta är en ren och mjuk outfit som är perfekt för kontoret. Bär bara en vit linne med en mörkblå penna kjol. För resten av kläderna, använd ett par grå mockasandaler med remmar och en grå läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Vit skjorta med knapplås och veckad och utsvängd midikjol

vit skjorta med knappar och veckad och utsvängd midikjol
källa

Detta är en annan mycket elegant och mysig outfit som du kan bära för jobbet såväl som semi-formella eller till och med formella evenemang. För att forma den här kläderna, använd en vit knäppt skjorta med en uttalad kedja. Kombinera skjortan med en utsvängd midikjol i marinblått. Slutligen ha svarta lädertips för att se rena och eleganta ut.

Vit Denim Button Up Jacket med Navy Midi Relaxed Fit Kjol

vit jeansjacka med knappar och mörkblå midikjol med avslappnad passform
källa

Detta är ett ganska unikt sätt att utforma en marin kjol. Den lätt utsvängda mörkblå midikjolen kombineras med en vit jeansjacka för att se snygg och ungdomlig ut. Du kan bära vita klackar för att se mer uppfriskande ut.

Vit och grå randig tröja med en mörkblå spets midi wrap kjol

vitgrå randig tröja med mörkblå midikjol i spets
källa

För att skapa en mysig och vacker business-casual outfit kan du bära en vit och grå randig, passande tröja med en figurkramande midiklänningsklänning i marinblå spets. Koppla ihop dessa bitar med en svart handväska och svarta balettlägenheter för att se elegant och enkel ut.

Hoppas du gillade de marina rockoutfitidéerna som jag just delade med dig. Du borde kunna berätta av dessa bitar att dessa kläder är ganska lätta att ta av. Ge det bara ett försök så kommer du sannolikt att kunna se vackert och diskret ut samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*