Hur man bär mammakardigan

Hur man bär mammakardigan

För dig som letar efter mammakläder vill jag bara att du ska veta att komfort alltid ska vara högsta prioritet. Lyckligtvis finns det många saker som kan få dig att känna dig bekväm och se vacker ut samtidigt. Idag ska jag gå igenom hur du kan se mysig och uppfriskande ut genom att ha på dig mammakojen och styla den med rätt delar. En bra kombination inkluderar vanligtvis en kofta, mammaklänning och ett par leggings med avslappnad passform. För att visa dig fler alternativ, låt mig visa dig några av de bästa idéerna för mödra cardigan outfit som jag har samlat. Låt oss dyka in.

Grå moderskapkofta för gravida kvinnor med svart skiftklänning och floppy hatt


källa

Vad du ska se är en lista med mysiga och vackra outfitidéer. För att starta den här listan, låt mig visa dig en outfit som har en unik, snygg touch. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart löst sittande linne med svarta leggings. Bär den med en grå longline moderskapsko och solbränna läderstövlar. Lägg till en brun floppy hatt för att komplettera outfit med en konstnärlig twist.

Svart longline moderkofta med randig långärmad T-shirt med avslappnad passform

Svart moderskapjacka med långa ränder och randig långärmad T-shirt med avslappnad passform
källa

För att uppnå det avslappnade och snygga streetlooket kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en avslappnad passform och svarta skinny jeans. Kombinera dem med en lång svart kofta. När det gäller skorna är det perfekt att bära ett par vita sneakers för att du ska känna dig mer bekväm.

Blå, vit och röd tryckt lång moderskapkofta med svart väst

blå vit och röd spetsig moderskapkofta med svart väst
källa

För att uppnå detta färgglada och glada utseende kan du bära en svart avslappnad moderskapströja med svarta leggings. Bär ett par ankelstövlar av kamelmocka för att se elegant och feminint ut. Lägg nu till ett extra lager med blått, vitt och rött mödra cardigan för långa linjer för att komplettera outfit med en glad twist.

Grå, avslappnad kofta med blå och vit rutig halsduk

grå kofta med avslappnad passform och blå och vit rutig halsduk
källa

Här är en väldigt naturlig och mysig outfit som kan få dig att se obekväm men ändå attraktiv ut. För att uppnå denna outfit kan du helt enkelt bära en grå tunika-topp med avslappnad passform och en grå longline-moderskapkofta. Lägg till en blå och vit rutig stickad halsduk för att se mysigare ut. Svarta leggings och bruna läderstövlar är ett bra komplement till denna outfit.

Orange och vit stamtryckt moderkofta med blå Slim Fit Jeans

orange och vit moderkofta med stamtryck och blå slim fit-jeans
källa

Här är en glad och skarp outfit som kan ge dig en liten boost av energi. För att uppnå denna outfit kan du bära en blå tunika-topp med rund hals och en orange och vit kofta. Bär ett par ljusblå slim fit-jeans och ett par rodnande rosa ballerina-plattor för att komplettera outfit på ett rent och feminint sätt.

Vit kortärmad kofta med korta ärmar och en blå moderklänning

vit kortärmad kofta med långt stickmönster och blå moderklänning
källa

Här är en väldigt attraktiv och mörkblå och vit outfit som kan få fram den ladylike sidan av dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå mammaklänning och toppa den med en vit långärmad moderskapjacka med långa ärmar. Koppla ihop dessa bitar med ett par bruna sandaler för att komplettera utseendet.

Blush Pink Long Moderskapströjajacka med vit linne och leggings

grå lång moderskapströjajacka med vit linne och leggings
källa

Detta är en annan väldigt låg profil men ändå underbar outfit som kan få dig att se uppfriskande och lättillgänglig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit tunikjacka med scoop-hals och grå leggings. Lägg till en rodnande rosa moderskapsko för ett snyggt lager. För skorna skulle ett par vita träningsskor vara perfekta.

Navy tröja kofta med blå och vit färg moderskap maxiklänning

Marin kofta med max vit klänning för moderkläder i blå och vit färg
källa

För att bilda denna underbara och mysiga outfit kan du bära en vit, blå och rodnande rosa maxiklänning med en kort mörkblå moderskapströja. För skorna kan du bära ett par bruna sandaler. Resultatet är en mycket feminin och attraktiv, avslappnad outfit.

Vit longline-kofta med orange tuniklinne med avslappnad passform

vit longline kofta med orange tunika linne och avslappnad passform
källa

För att uppnå detta minimalistiska och glada utseende är allt du behöver göra att ha en orange tunika-modetopp med en vit lång, löst sittande kofta över. Kombinera dem med grå slim fit jeans. Bär ett par vita balettlägenheter för skorna för att hålla kläderna enkla och rena.

Ljusgrå Longline Cardigan med en grå infinity-halsduk

lättfläckad grå långdragen kofta med grå infinity-halsduk
källa

För att se avslappnad, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en vit linne med en grå moderkoft på toppen. Lägg till en grå stickad infinity-halsduk i det här utseendet ännu mer avslappnat och tillgängligt. För resten av kläderna kan du bära svarta leggings och ett par bruna läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart lång kofta med en tryckt knälång klänning

svart lång kofta med tryckt knälång klänning
källa

Vanligtvis ser en helt svart look lite för seriös ut, men tack vare de blommiga tryckta detaljerna på den här klänningen ser outfiten vacker och balanserad ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvitt blommönstrad knälång mammaklänning med en svart longline-kofta. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Blushrosa longline kofta med en mörkblå randig moderskapstopp

rodnande rosa longline kofta med mörkblå randig moderskapstunika
källa

För att se ladylike ut är det en bra idé att lägga till ett rosa element i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en svart och röd randig tunikatopp med en röd och rosa moderskapkofta i lång linje. Använd svarta leggings med rodande rosa läderlägenheter för att göra klädseln aktuell.

Blush Pink Crochet Knit Maternity cardigan med blommig skiftklänning

rodnad rosa virkad stickad moderkofta med blommig skiftklänning
källa

För att se cool och feminin ut samtidigt kan du bära en svartvitt moderskapsklänning med en rodnad virkad moderkoft i lager. Koppla ihop dem med svarta leggings och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade idéerna om moderskapskojacka som jag just delade med dig. Prova och se om du gillar denna typ av mysig och uppfriskande stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*