Hur man bär mamma Jean Shorts

Idag ska jag prata om hur man stylar mammas jeansshorts, något som ser coolt och ungdomligt ut och till och med har ett coolt namn. Den ”mamma” delen av namnet kommer från det faktum att mamma jean shorts är hög midja och ser ut som gamla jeans som din mamma hade på sig för decennier sedan. För att klassificeras som ett par mammas jeansshorts, denimshortsen, hög midja, mycket lätt tvättad eller inte tvättad alls, och mycket lätt sönderriven eller inte sliten alls. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna för mamma jean short outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart linne med blå mamma jean shorts


källa

Detta är en lista med coola och minimalistiska outfitidéer som kan hjälpa dig att se väldigt attraktiv ut på ett naturligt sätt. För att starta listan, här är en super enkel street outfit. Bär bara en svart bodycon linne och stoppa den i ljusblå mamma jean shorts. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd vita vita sneakers.

Vit chiffongblus med blå jeansshorts med muddar

vit chiffongblus med blå jeansshorts med muddar
källa

Detta är en lite mer formell men ändå avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende kan du bära en ljusgrå eller vit chiffongblus med lite stora knappar. Kombinera det med ett par ljusblå manschetter med mammajeans. För skorna, använd bara vita sneakers för en uppfriskande finish på kläderna.

Vit kort t-shirt med ljusblå mamma jean shorts med manschett

vit kort t-shirt med ljusblå mamma jeansshorts med manschetter
källa

För att få den enkla och lågmälda sexiga street outfit kan du bära en vit bodycon beskuren t-shirt med en ljusblå manschettmamma jeansshorts. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers eller så kan du vara lite mer snygg genom att bära ett par svarta och vita högklassiga klassiker.

Vit kort t-shirt med ljusrosa bomberjacka och jeansshorts

vit kort t-shirt med ljusrosa bomberjacka och jeansshorts
källa

En crop top och mamma jean shorts är en av de bästa kombinationerna som kan få dig att se lång och smal ut. Till toppen kan du bära en vit kort t-shirt med en ljusrosa bomberjacka. Koppla ihop det med ett par ljusblå mamma-jeansshorts. Bär vita sneakers för skorna för att avsluta din outfit.

Vit kort t-shirt med senapsgul pojkvän linneskjorta

vit kort t-shirt med senapsgul pojkvän linneskjorta
källa

För att se lyckligare ut verkar det enklaste och mest logiska steget vara att bära något gult. Du kan till exempel ha på dig en vit, lite beskuren tee med en senastgul överdimensionerad linneskjorta för att skapa några coola lager. Koppla ihop dem med blå bälte och manschettmamma jeansshorts och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Vit maxi virkad kofta med röd grafisk linne och mamma jean shorts

vit virkad maxijacka med röd grafisk linne och mamma jean shorts
källa

Här är en väldigt luftig och damskiktad outfit som är perfekt att ha på sig på hösten och våren. För att forma de här vackra lagren kan du bära en röd grafisk linne med en ljusblå mamma jean shorts och lägga en vit virkad jacka med långt linne över. Kombinera dem med bruna sandaler för att se ännu mer uppfriskande och attraktiv ut.

Vit kabelstickad tröja och mom jean shorts med bälte

vit stickad tröja med bälte och mammas jeansshorts med bälte
källa

För att se mysigt och tillgängligt ut, här är en minimal outfit som du kanske vill prova. För toppen kan du bära en vit tjock stickad tröja. Koppla ihop den med blå jeansshorts och ett brett läderbälte. Bär ett par vita sneakers för skorna för att kläderna ska bli så fulla som möjligt.

Vit långärmad t-shirt med mini mom jean shorts

vit långärmad t-shirt med mini-jeansshorts för mödrar
källa

För att få denna ungdomliga och vackra, enkla outfit kan du bära en vit långärmad t-shirt med en smal passform på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå Super Mini Denim Mom Shorts. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers. Du kan också prova ett par svarta och vita löparskor om du vill se sportigare ut.

Svart t-shirt med blå mini jean shorts med muddar

svart t-shirt med blå jeansshorts med mini manschetter
källa

Ibland är ordstävet ”less is more” som outfitens nordstjärna. Om du inte vet vad du ska ha på dig, håll dig bara till en minimal outfit. Till exempel kan du bara bära en svart t-shirt med en ljusblå mamma jean shorts med manschetter. Bär ett par vita sneakers för skorna för att komplettera det minimalistiska och attraktiva utseendet.

Svart grafisk linne med ljusblå mamma jeansshorts med ärmslut

svart grafisk linne med ljusblå mamma-jeansshorts med muddar
källa

För att uppnå ett ungdomligt och lyckligt utseende kan du helt enkelt bära en svart grafisk linne på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå mamma-jeansshorts med manschetter för att se mer ungdomlig och snygg ut. För skorna kan du bära ett par helt vita klassiker med låg topp för att se snygga och rena ut.

Svartvitt tryckt knäppt skjorta med ljusblå jeansshorts

svartvitt tryckt skjorta med knappar och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå denna snygga och unika casual casual outfit kan du bära en svartvitt tryckt skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med blå mammas jeansshorts och ett brett läderbälte. Bär ett par svarta spetsiga läderskor. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se ännu smartare ut.

Blush och svart diamant tröja med hög midja jeansshorts med bälte

rodnad och svart diamanttryckt tröja med denimshorts med hög midja och bälte
källa

Här är en mycket unik och lite kantig outfit. För att uppnå detta kan du börja med tröjan med det rosa och svarta diamanttrycket på toppen. Koppla ihop den med mammas jeansshorts och ett par sönderrivna strumpor. För skorna kan du bara bära svarta balettlägenheter för att se snygga och rena ut.

Blush Pink Form Fitting T-shirt med ljusblå mamma jean shorts med muddar

rodnad, figur-kramande t-shirt med ljusblå mamma jeansshorts med muddar
källa

För att se ungdomligt ut och ladylike kan du bära en rodnande rosa slim-t-shirt på toppen. Koppla ihop den med ett par ljusblå mamma-jeansshorts. Använd vita låga sneakers för att göra din outfit stilfull.

Hoppas att du gillade mamma jean shorts outfit idéer som jag presenterade för dig ovan. Testa dem och se den ungdomliga och smala versionen av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*