Hur man bär mager halsduk

Hur man bär mager halsduk

Att se unikt och vackert ut är att ha en tunn halsduk en mycket trevlig idé. Det är en mycket speciell idé som sannolikt kommer att få dig att sticka ut från mängden utan att titta över toppen. På ett sätt är det som att bära slips som en halsduk. Det är förvånansvärt lätt att utforma och ta bort. För att göra styling ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för rördukar för dig. Låt oss dyka in.

Svart kavaj med vit skjorta och smal halsduk

svart kavaj med vit skjorta och tunn halsduk
källa

För att starta den här listan med unika och snygga outfitidéer, börjar jag med att visa en lite unisex-outfit som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit slim fit-skjorta med en svart kavaj och en svart smal halsduk på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockasko stövlar för ett mörkt och coolt utseende.

Vit blus med trasiga jeans och en svart, smal halsduk


källa

För att få denna enkla och snygga outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit pojkvänskjorta med knappar och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta mockaskor. För resten av utseendet, använd en svart mager halsduk och svart läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Vit knäppt skjorta med svart, smal halsduk och ljusblå jeans

vit skjorta med knappar, svart, smal halsduk och ljusblå jeans
källa

För att skapa det snygga och eleganta affärsavslappnade utseendet, här är vad du behöver göra. På toppen, bär en vit slim fit skjorta med en svart tunn halsduk. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge en snygg touch till kläderna.

Svart kavaj med vit t-shirt och tunn choker-halsduk

svart kavaj med vit t-shirt och smal choker-halsduk
källa

För att forma denna eleganta casual casual outfit, istället för en vit skjorta med skjorta, kan du bära en vit bomullst-shirt av hög kvalitet och para ihop den med en svart slim fit-kavaj och en svart tunn halsduk. För resten av utseendet kan du helt enkelt bära marina skinny jeans och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Vit och svart randig fuskpäls med svarta chinos och orange klackar

vit och svart randig fuskpäls med svarta chinos och orange klackar
källa

För att uppnå denna eleganta och mysiga cocktailpartydräkt kan du bära en vit skjorta med knappar, en vit och svart randig fuskpälsjacka och en svart tunn halsduk på toppen för att skapa några helt vackra lager. Kombinera dem med svarta chinos med en avslappnad passform. Bär ett par orange mockaklackar för skorna för att slutföra kläderna.

Orange, svartvitt tryckt tubtopp med choker-halsduk

orange, svartvitt tryckt tubtopp med choker-halsduk
källa

Detta är en vacker och lågmäld sexig outfit som du kanske vill ha på dig för din nästa cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bära en orange, vit och svart tryckt tubtopp med ett par ljusblå skinny jeans. Bär dem med svarta sandaler med öppen tå och en tunn halsduk för en elegant finish.

Blushrosa läderjacka med maxiklänning i rosa guld

Rouge rosa läderjacka med rosa guldfärgad maxikjol
källa

För att uppnå denna snygga och ladylike outfit, här är vad du behöver göra. På toppen bär du en vit blus med en rodnande rosa slim fit skinnjacka och en svart smal halsduk. Kombinera dem med en ljusrosa veckad maxikjol med en avslappnad passform. Bär ett par svarta spetsiga läderskor för att komplettera din outfit.

Vit chiffongkofta med knapp och svart, smal sidenhalsduk

vit chiffongkofta med knappar och en smal silkescarf på baksidan
källa

För att uppnå denna luftiga och avslappnade streetoutfit kan du bära en vit chiffongblus med en avslappnad passform och en svart och vit leopardmönstrad silkescarf som bärs som en rosett med ett band. Kombinera dem med ljusblå rippade smala jeans och svarta chelsea stövlar i mocka för att komplettera utseendet.

Svart blus med djup V-ringning med vita smala jeans och fotkängor

svart blus med djup V-ringning, vita skinny jeans och fotkängor
källa

Det här är den typ av naturliga cocktailpartydräkt som du bara kan ha på dig om du inte har en chic cocktailklänning. För att forma denna outfit kan du bära en svart chiffongblus med en djup V-ringning och en svart, smal halsduk. Använd den med vita skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Grå dubbelknäppt kostym med en vit spetsklänning med en kammad fåll

grå dubbelknäppt kostym med vit spetsklänning med mini-fåll i kardborre
källa

Detta är en super unik och lite unisex outfit som du kan bära för en semi-formell händelse. Bär en vit mini-långärmad klänning med spetsfåll och en grå dubbelknäppt kostym med vida ärmar och en svart smal halsduk. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar med knähöjd i läder.

Vit slim fit skjorta med ljusblå skinny jeans och svart smal halsduk

vit slim fit skjorta med ljusblå skinny jeans och svart smal halsduk
källa

För att se smal och smal ut är det verkligen inte mycket du behöver göra annat än att välja några välpassade bitar. På toppen kan du bära en vit slim fit skjorta och en svart tunn halsduk. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans för att se långa och smala ut. För skorna skulle antingen svarta fotkängor eller vita sneakers fungera underbart.

Svart maxiklänning med djup V-ringning och nakna sandaler

svart maxiklänning med djup V-ringning och nakna sandaler
källa

För att uppnå denna minimala och vackra cocktailparty-outfit kan du bära en svart tankklänning med en djup V-ringning och en svart tunn halsduk. Koppla ihop dem med nakna platta sandaler för att se mer avslappnad och lättillgänglig ut.

Svart kavaj med belagda jeans och en smal halsduk

svart kavaj med belagda jeans och en smal halsduk
källa

För att uppnå detta snygga helt svarta utseende kan du bära en svart blus med en svart kavaj och svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Kombinera dem med en svart tunn halsduk och svarta ballerinor.

Hoppas att du tyckte om de tunna halsduksutrustningsidéerna jag delade med dig ovan. Testa dem och se om du gillar den lätta, unisex känslan som följer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*