Hur man bär luftig klänning

Hur man bär luftig klänning

För att vara ärlig kan jag inte ens definiera vad en luftig klänning är perfekt. Jag ska försöka beskriva det så bra jag kan. Det är den typ av klänning som rör sig med sinnet. Det verkar som om jag inte gjorde ett bra jobb med det här, men du kommer att veta vad jag menar när du tittar på bilderna i det här blogginlägget. De är alla löst sittande klänningar som är bekväma att bära och uppfriskande att titta på. Du kommer att veta vad jag menar i slutet av artikeln om du inte redan har gjort det. Vindens känsla är luftig. Nu ska jag dela några av de bästa luftiga outfitidéerna jag har sammanställt. Låt oss titta på dem.

Grå, luftig midiklänning med nakna sandaler


källa

Jag börjar faktiskt inte med den mest typiska luftiga klänningen man kan förvänta sig. Förresten är en stereotyp luftig klänning vanligtvis en löst sittande klänning som slutar ovanför knäna. Tillbaka till den outfit ser den grå, luftiga midiklänningen riktigt vacker och feminin ut, särskilt när den är ihop med nakna sandaler. Som du kan se på bilden kan du lägga till mer karaktär i utseendet genom att bära ett uttalandehalsband.

Blommig axelbandslös klänning

Blommor över axeln på ren luftig klänning
källa

Här är en klänning att överväga för en vårfotografering. Det är en vacker blommig klänning utan axel. Du kan enkelt kombinera den med svarta öppna klackar.

Boho Breezy klänning med diskett hatt & fotkängor

Boho luftig klänning floppy hatt ankel stövlar
källa

För mig är ordet ”luftigt” nästan synonymt med ”konstnärligt”. Kanske är det bilden av målare och musiker som jag fick från tv att de alltid bär luftiga kläder och har luftiga frisyrer. Det är vettigt för mig att ha en luftig klänning som en del av en konstnärlig outfit. Som ett bra exempel på en konstnärlig outfit kan du bära den luftiga boho-klänningen med en svart floppy hatt och fotkängor.

Vit luftig klänning med rem i häl

vita luftiga klänningsbandssandaler
källa

Din outfit kunde inte vara enklare, men det är en otroligt vacker outfit. Det berättar lite om varför minimalism spelar en viktig roll i dagens modevärld. För denna outfit kan du helt enkelt ha på dig den vita luftiga klänningen med remmar i klackarna. Det är allt. Ingenting ser fantastiskt ut på papper, men resultatet är faktiskt fantastiskt.

Av axelvit klänning med sidenhalsduk

av axel vit klänning siden halsduk
källa

Om du gillar något lite mer komplicerat än den tidigare idén, här är en variation på det. Du kan byta ut mantelsklänningen med en vit klänning från axeln och bära den med en djärv silkesduk. Använd vita remmar för att avrunda en elegant outfit.

Luftig midjeklänning med grå kofta

luftig slips midja skjorta grå kofta outfit
källa

För en elegant outfit som hjälper dig att sticka ut från jobbet eller avslappnade möten, kan du bära en luftig klänning med slips i midjan och toppa den med en grå kofta. Klackar och sandaler är perfekta val för skor. Använd några armband och halsband i bohostil för att göra det här härliga utseendet.

Blå maxiklänning med sandaler

blå sandaler med maxiklänning
källa

Jag nämnde några kläder som använder bekväma färger. Låt oss nu prata om en som använder en skarp färg: kungsblå. Detta är en kungsblå luftig maxiklänning som är så iögonfallande att du bara kan bära den med sandaler och inga tillbehör. För dig som älskar färg kan det vara intressant att kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig kungsblå.

Red Breezy Slip Maxi Dress & Strappy Heels

röd luftig slip-maxiklänning med remma klackar
källa

Jag skulle säga att det här är en luftig kantklänning. Inte på grund av snittet, men färgen på körsbärsrött är lite för aggressiv vilket strider mot den reserverade, vackra, luftiga känslan. Oavsett vad det är spelar det ingen roll så länge det ser bra ut för dig. Du kan kombinera den röda maxiklänningen med svarta remmar i klackarna.

Svart skiftklänning med kall axel

svarta kalla axelskift sandaler
källa

Jag lägger till den här klänningen som dyker upp nästan för ofta för att nämnas eftersom en enkel svart, luftig klänning bara ser så bra ut för de flesta. Det är viktigt att förstå att något passande och tätt, som en bodycon-klänning, inte är för alla. För att se bra ut med en svart klänning som denna kan du hålla tillbaka den genom att bära svarta eller blekrosa ballerina-lägenheter, eller så kan du lägga till en touch av feminin känsla genom att bära sandaler med rem.

Kontrollera mönstrade knän längd knälång klänning

Kontrollera mönstrets luftiga klänning
källa

Det här är en snygg, rutig midjeklänning som du kan bära med en gräshatt utan att se obekväm ut. Jag kan se denna outfit som den perfekta om du är på semester nära stranden på sommaren eller våren. I grund och botten kan jag inte hindra mig från att drömma om semester när jag tittar på kläderna.

Randig t-shirtklänning med gladiatorsandaler

randig t-shirt klänning gräs hatt outfit
källa

Här är en annan luftig klänning som passar så bra med en gräshatt. Detta är en vit t-shirtklänning med glesa svarta ränder. Bär gladiator sandaler och en gräshatt för en exotisk känsla. Du kan hitta fler outfitidéer för liknande sandaler i vårt blogginlägg om strappy klackar och gladiator sandaler.

Vit luftig klänning med nätöverdrag

vit luftig klänning outfit
källa

Att hitta en klänning så snygg med en unik mesh-overlay-design är något sällsynt. Jag vill bara dela detta med dig för att visa dig hur sådana feminina detaljer kan ge dig mycket karaktär till ditt utseende.

Vit luftig midiklänning med gräshatt

vit luftig midiklänning
källa

Denna outfitidé gör det tydligt att du kan se så glad ut med en vit luftig midiklänning med nakna sandaler och en gräshatt. Jag vet att gräshatten är ett objekt som många inte kan utforma. Nu vet du att en vit luftig klänning är hans bästa vän.

Olivgrön, luftig miniklänning med silverklackar

olivgrön luftig miniklänningdräkt
källa

Denna outfit är en annan mycket minimalistisk outfit som visar dig den vackra kombinationen av olivgrön och silver.

Svart skiftklänning med jeansjacka

svart jeansjacka med skiftklänning
källa

Vissa kanske undrar vilken jacka som ska bäras med en luftig klänning. Mitt svar är något avslappnat som en jeansjacka. En blazer kommer antagligen inte att fungera.

Jag tror att du måste ha insett att jämfört med bodycon-klänningar är luftiga klänningar så mycket lättare att ta av och ser fortfarande fantastiska ut. Låt oss prova några av outfitidéerna. Det är bara några vackra kläder som minimalister kommer att älska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*