Hur man bär löpbyxor

Hur man bär löpbyxor

Istället för att prata om det vanliga ämnet för hur man ser elegant och attraktivt ut på kontoret idag, ska jag prata om något som är roligare och mer uppfriskande. Okej, det är trevligt att klä sig snyggt på jobbet så att du ser professionell ut och ger extra motivation att gå till jobbet. Men tiden du har ensam är lika viktig. För dig som gillar att jogga bör du veta vad jag pratar om. När du joggar kan du vanligtvis se främlingar överallt och ändå verkar det som om du fortfarande är i din lilla värld. Det är fantastiskt när du kan se bäst ut medan du har din bästa tid i veckan. Idag ska jag fokusera på hur man utformar löparshortsen. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för löpbyxor som jag har samlat åt dig. Låt oss dyka in.

Grå huvtröja med svarta löpbyxor och sneakers


källa

För att starta den här listan med fantastiska sportiga outfitidéer, låt mig börja med ett mycket typiskt men ändå attraktivt löpande utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en smal, grå huvtröja med svarta löpbyxor. Bär ett par svarta sneakers för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Chunky grå hoodie med svarta löparbyxor och vita sneakers

Tjock grå hoodie med svarta löparbyxor och vita sneakers
källa

Detta är en mycket liknande outfit till den tidigare. Men den här gången är den grå hoodien en tjock eller något överdimensionerad som ger dig en mer luftig känsla. Kombinera den med svarta slim fit-löpartights. För skorna, istället för svarta sneakers, ha på dig ett par vita löparskor för att se mer uppfriskande ut.

Blå jeansjacka med vit T-shirt och svarta, tunna löpbyxor

blå jeansjacka med vit T-shirt och svarta, smala löpbyxor
källa

För att uppnå denna uppfriskande och sportiga outfit kan du bära en vit grafisk t-shirt med en ljusblå jeansjacka. Kombinera dem med svarta löparshorts. Bär ett par vita sneakers för skorna. Detta är en outfit som är mer lämplig för långa promenader eller mycket avslappnad jogging.

Ärmlös topp med vit mock-halsringning och svarta nylonlöpningsshorts

vit ärmlös topp med ståkrage och svarta nylonlöpningsbyxor
källa

För att forma denna fantastiska svarta och vita löpardräkt, här är vad du vill göra. Bär en ärmlös T-shirt med en avslappnad passform och en vit mock-hals. Koppla ihop den med svarta, löst sittande nylonlöpningsshorts. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att se snygga ut och för att passa perfekt med resten av kläderna.

Rosa sport-bh-topp med svarta löpbyxor

rosa sport-bh-topp med svarta löparshorts
källa

För dig som är i din bästa form är det frestande att visa upp ditt resultat på ett naturligt och sportigt sätt. Bär en rosa sport-bh-topp för toppen. Koppla ihop den med svarta löparbyxor. För skorna kan du bära ett par chockerande rosa löparskor för att se ännu ljusare och mer märkbar ut.

Svart, kramande, långärmad, beskuren T-shirt med löpbyxor med skyprint

svart, figurkramande, långärmad, kortklippt T-shirt med löpbyxor med skyprint
källa

För att forma denna superfigur-krama löpdräkt kan du börja med den svarta, långärmade, beskurna nylon-t-skjortan med en form på toppen. Kombinera den med en unikt designad, beskuren löpeshorts med skyprint. Använd vita löparskor för att sätta in kläderna rena och uppfriskande.

Grå huvtröja med matchande löpbyxor i avslappnad passform

grå huvtröja med matchande löpshorts med avslappnad passform
källa

För dig som gillar mysiga och avslappnade kläder, kommer du att älska denna klassiska löparoutfit. Bär bara en vit t-shirt med en grå huvtröja med dragkedja. Koppla ihop den med grå svettbyxa. Använd skorna ett par grå och vita löparskor för ett helt grått utseende.

Vit långärmad t-shirt med svarta och rosa korta löpbyxor

vit långärmad T-shirt med korta löparbyxor i svart och rosa
källa

Vad är mer uppfriskande än att bära en avslappnad vit t-shirt för en körning? I det här fallet väljs en långärmad vit t-shirt. Den kombineras med svarta och rosa korta löpartights för att få dig att se lång och smal ut. För skorna, ha på dig ett par grå, svarta och vita löparskor för att se sportiga ut.

Pink Form Fitting Cropped Tank Top med svarta smala löpbyxor

rosa figurkramande kort linne med svarta, smala löpbyxor
källa

För dig som är i toppform, här är den typ av outfit du vill ha på dig när du springer. Bär en rosa, beskuren linne. Kombinera den med svarta, smala löpartights med hög midja. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att komplettera detta sportiga och lågmälda sexiga utseende.

Rosa vindjacka med gråtryckta shorts

rosa vindjacka med gråtryckta löpbyxor
källa

För att skapa detta avslappnade men ändå damliknande utseende är det viktigt att ha ett rosa element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en rosa vindjacka på toppen. Kombinera dem med svarta och grå tryckta löparshorts. Använd skorna ett par blå löparskor för att se skarpa och märkbara ut.

Gul kortärmad långärmad T-shirt med svarta tunna svettbyxor

gul kortklippt långärmad T-shirt med svarta, smala joggingbyxor
källa

För att uppnå denna glada och uppfriskande outfit, här är vad du vill göra. Använd en ljusgul, långskuren, lätt beskuren t-shirt för att visa upp midjan på ett naturligt och subtilt sätt. Kombinera den med svarta smala byxor och ett par gula och svarta sneakers för att se attraktiva och sportiga ut.

Grå och svart baseboll-t-shirt med tights och löparskor

grå och svart långärmad baseboll-t-shirt med tights och löparskor
källa

Det här är en superavslappnad och mysig löpardräkt som du kanske vill prova. Bär bara en svart och grå baseball-t-shirt med lång ärm. Koppla ihop den med svarta löparbyxor. Använd ett par svarta och vita löparskor för skorna så att du ser sportig, ungdomlig och vacker ut.

Hoppas att du gillade idéerna på löpbyxor som jag just presenterade för dig. Testa dem och ha kul att springa och se bra ut samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*