Hur man bär löparshorts

Hur man bär löparshorts

Medan vi alla vet att jogga åtminstone några gånger i veckan är mycket bra för våra kroppar, både för att komma i form och för att hålla sig frisk, krävs det viss motivation för att faktiskt göra det. Jag föreslår att du kan tillåta dig en kortare körning, men gör det oftare, och att jogging blir en vana som i slutändan inte får dig så motiverad som du kanske behöver det nu. För att driva dig lite måste du dock klä dig snyggt medan du joggar. Idag ska jag visa dig några av de snyggaste idéerna för löparbyxor som jag har samlat in. Låt oss dyka in.

Gul linne med grå shorts


källa

Även för de av er som inte är vana vid att bära gult, kan man lägga till gult i din löpkläder att få dig att se mycket mer uppfriskande och glad ut. Du kan till exempel ha på dig en gul linne med grå mini-shorts. Använd vita löparskor för att komplettera utseendet.

Svartvit randig linne med scoop-halsringning och skinny fit-shorts

svartvit randig linne med scoop-halsringning och smala löparbyxor
källa

Här är en annan löpardräkt som innehåller ett gult objekt, men den här gången är det par löparskor som är gula i färgen. För resten av kläderna, bär en svartvitt randig linne med rund hals och svarta korta shorts för att komplettera den här outfit som är bekväm att bära.

Himmelblå linne med svarta och vita shorts

himmelblå linne med svarta och vita shorts
källa

Inte bara kan du bära gult, du kan också bära himmelblå för att se glad och ungdomlig ut. Till exempel kan du bära den här vackra och uppfriskande himmelblå linne. Koppla ihop den med svarta och vita mini-shorts. Slutligen ha på dig ett par grå löparskor för att slutföra kläderna.

Grå t-shirt med svarta löparshorts

grå t-shirt med svarta löparshorts
källa

Detta är en mycket typisk joggingdräkt som är super påfallande och ändå ser tillräckligt bra ut. Om du har lagt mycket ansträngningar för att komma i form kan en lågprofilsdräkt som denna redan få dig att lysa. För att utforma denna outfit, använd helt enkelt en grå t-shirt med svarta löparshorts. Använd svarta och vita löparskor för att komplettera utseendet.

Blå, figur-kramande långärmad T-shirt med citrongula löparshorts

Blå, figur-kramande långärmad T-shirt med citrongula löparshorts
källa

När vädret blir lite kallare hittar du en perfekt joggingdräkt här som håller dig relativt varm samtidigt som du också kan visa upp dina kurvor. För att uppnå detta utseende, använd en gråmelerad bomulls-t-shirt. Koppla ihop den med citrongula löpbyxor. Använd svarta och vita löparskor för att göra din outfit stilfull.

Grå t-shirt med ärmar och svarta mini-shorts

grå vinge skjorta t-shirt med svarta mini shorts
källa

För att se mer vacker och flickaktig ut, här är en fin outfit som är super lätt att ta av. Du kan välja en grå kepsärmad t-shirt och para ihop den med svarta mini-shorts. Bär ett par rosa löparskor för att lägga en damliknande touch till din outfit.

Blushrosa knuten t-shirt med röda löparshorts

rodnad rosa knuten t-shirt med röda löparbyxor
källa

Det här är inte bara en löpande outfit. Du kan definitivt bära denna attraktiva och avslappnade outfit för avslappnade hangouts också. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd och rosa knuten t-shirt för att avslöja lite hud i midjan. Använd röda löparbyxor för att se skarpa ut och visa upp några ben. Slutligen bär vita sneakers för att avsluta klädseln snyggt.

Marinblå t-shirt med röda och vita randiga shorts och blå kimono

Marinblå t-shirt med röda och vita randiga shorts och blå kimono
källa

Detta är en mycket intressant outfit som förmodligen är mer lämplig för en morgonpromenad än en jogging. Bär en mörkblå långärmad bodycon-t-shirt för att uppnå detta unika utseende. Kombinera det med ett par röda och vita randiga shorts. Bär en blå och vit kimono över dessa bitar och komplettera outfit med vita sneakers.

Vit långärmad t-shirt med rosa mini-shorts med hög midja

vit, långärmad, passande t-shirt med grå, midjelånga shorts med hög midja
källa

Om du vill se mer ladylike ut är det enklaste sättet att lägga till lite rosa i din outfit. För att uppnå denna attraktiva löpkläder kan du till exempel ha på dig en vit långärmad t-shirt och para ihop den med rosa höghalsiga shorts. Använd vita löparskor för ett avslappnat, sportigt utseende.

Grå kort t-shirt med djup V-ringning och mini-shorts

grå kort t-shirt med djup V-ringning och mini-shorts
källa

Denna outfit är uppenbarligen för sexig för att vara en vanlig joggingdräkt, men du kan definitivt bära den för att spela beachvolleyboll eller bara umgås på stranden. Bär en grå beskuren t-shirt med en djup v-ringning och para ihop den med mörkgröna mini-shorts. Bär vita sneakers för att komplettera detta sexiga och sportiga utseende.

Vit oversized t-shirt med löparshorts och knästrumpor

vit oversized t-shirt med löpshorts och knestrumpor
källa

Detta är en väldigt avslappnad och vintage outfit som inte bara ser unik och vacker ut utan också håller dina ben varma och minskar risken för skador. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit överdimensionerad t-shirt med mörkgröna löparshorts. Bär ett par vita knestrumpor och vita sneakers för att komplettera outfit på ett vintage sätt.

Kungsblå linne med svarta löparshorts

kungsblå linne med svarta löparshorts
källa

För de av er som älskar avslappnade och underskattade kläder, här är en att ha på sig tillfälligt för en strand hangout. Bär bara en kungsblå och svart randig linne och para ihop den med svarta löparshorts. Använd svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Röd västtopp med regnbågsfärgade löparshorts

Röd västtopp med löpshorts tryckta i regnbågsfärger
källa

Detta är en väldigt kreativ och sportig outfit som får dig att se riktigt glad ut. För att forma denna outfit, bär en röd västtopp med regnbågsfärgade shorts med prick. Bär vita sneakers och en vit basebollkeps för att komplettera detta ungdomliga utseende.

Vit oversized t-shirt med svarta löparshorts

vit oversized t-shirt med svarta löpshorts
källa

Detta kan tyckas som en joggingdräkt till en början, men är mer lämplig som livsmedelsbutik eller fritidsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit överdimensionerad t-shirt med svarta löparshorts. Använd en vit handväska och ett par vita låga Converse-skor för ett rent och avslappnat utseende.

Här är outfitidéerna för löparshorts som jag vill dela med dig. Om du bär något trevligt kan ge dig den sista lilla boost som gör att du vill gå ut och jogga, gör det bara. Lägg dina löpkläder bredvid dig när du sover. Vakna och spring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*