Hur man bär löparhandskar

Hur man bär löparhandskar

Idag kommer jag att prata om ett mycket intressant och ovanligt ämne. Jag ska prata om hur man utformar löparhandskarna för joggingstiden när vädret blir lite kallt. Medan det ser bra ut medan det inte är nödvändigt att jogga, behöver vi ofta det här motiverande boostet för att komma ut ur vårt bekväma hem och komma i kontakt med naturen på hösten och särskilt på vintern. Vad jag ska visa dig här är några av de bästa idéerna för löpande handskar som jag har samlat åt dig. Låt oss dyka in och se om dessa kläder kan hjälpa dig att bygga en trevlig vana eller jogga regelbundet.

Grå huvtröja med himmelblå leggings och elfenbenfärgade löphandskar


källa

Vanligtvis kombineras ett par löphandskar med en iögonfallande sportdräkt. Men för att starta den här listan med outfitidéer med en liten överraskning kommer jag att visa dig ett mycket märkbart jogginglook. För att forma det här utseendet, använd en grå huvtröja med ljus himmelblå löparbyxor och gråa träningsskor. Använd ljusgrå eller elfenben löparhandskar för att klara kläderna.

Grå vindjacka med svarta löphandskar och stickad hatt

grå vindjacka med svarta löphandskar och stickad hatt
källa

När vintern blir riktigt kall tar det mycket energi att driva dig ut ur ditt bekväma hem. Det här snygga vinterjoggingutrustningen kan ge dig den typen av motivation. Använd en grå vindjacka med svarta löpbyxor och svarta träningsskor. Använd en svart stickad mössa och svarta löphandskar för att hålla dig varm.

Ljusgrå nylon vindbyxa med matchande löphandskar och kamotights

ljusgrå nylon vindbyxa med matchande löphandskar och kamouflage tights
källa

Här är en mer fashionabel outfit som du även kan ha på dig som en avslappnad street outfit. För att forma detta löpande utseende kan du bära ett grått huvudband med en grå nylonjoggingsjacka och ett par grå löphandskar. Lägg till camo-svettstrumpbyxor och ett par rosa sneakers för att göra din outfit mer attraktiv och unik.

Svart pannband med senapsgul fleecejacka och grå löphandskar

svart pannband med senapsgul fleecejacka och grå löphandskar
källa

När vädret blir ganska kallt räcker det ofta inte med en vindjacka eller nylonjacka för att hålla dig varm. En fleecejacka som denna senapsgula är ett ganska bra val. Koppla ihop den med grå handskar, ett svart huvudband och svarta löparshorts. Använd svarta och vita sneakers för att avsluta din outfit i stil.

Citrongult och grått färgblock nylon sportjacka med svarta löphandskar

Citrongul och grå Bock nylon sportjacka med svarta löphandskar
källa

Det här är inte en löpande outfit. Istället är det en cykelutrustning. Jag satte detta på listan här eftersom jag slår vad om att vissa av er som är sportentusiaster tycker om både löpning och cykling. För att forma denna cykeldräkt, använd en överdimensionerad ljusgul och grå nylonjacka med svarta löparshorts och löparskor. Lägg till svarta handskar i denna outfit.

Ljusgrå nylonlöpningsjacka med matchande handskar

ljusgrå nylonlöpningsjacka med matchande handskar
källa

För att se ut som iögonfallande men ändå sportig kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå nylon sportjacka med ett par ljunggrå löphandskar. För resten av kläderna kan du bära svarta löparshorts och ett par svarta och vita löparskor för att komplettera kläderna avslappnad.

Rosa tröja med dragkedja med svarta löpbyxor och grå handskar

rosa passformtröja med dragkedja, svarta löpshorts och grå handskar
källa

För att forma denna ladylike och tillträde joggingdräkt kan du bära en rosa sweatshirt med dragkedja över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta löparbyxor och grå och svarta löparskor. Bär ett grått huvudband och ett par grå handskar för att göra utseendet komplett.

Vit långärmad T-shirt med svarta löphandskar och mörka byxor

vit långärmad T-shirt med svarta löphandskar och mörka joggingtights
källa

För att forma denna enkla svartvita löparoutfit kan du helt enkelt ta på dig en vit långärmad t-shirt med en avslappnad passform och ett par svarta löphandskar. Kombinera dem med mörkblå eller svarta joggingtights. Använd ett par svarta och vita löparskor för ett rent, sportigt utseende.

Blush Pink Zip Up Mock Neck tröja med pannband och svarta handskar

Blushrosa sweatshirt med dragkedja med pannband och svarta handskar
källa

Detta är en annan väldigt ladylike och attraktiv löpande look. För att forma denna minimala outfit kan du bära en rodnadströja med dragkedja och ett par svarta löphandskar. Koppla ihop dem med svarta löparbyxor och rosa och vita löparskor. Slutligen bär ett grått huvudband för att komplettera denna outfit med en fin, sportig touch.

Kungsblå Hoodie med dragkedja med svarta löpbyxor och grå löparskor

kungsblå tröja med dragkedja, svarta löparshorts och grå löparskor
källa

För att se mer iögonfallande kan du bara använda färgen kungsblå för att göra din outfit lättare. För att till exempel tillämpa denna idé på din outfit kan du helt enkelt ha på dig en kungsblå huvtröja med dragkedja över en grå t-shirt. Koppla ihop dem med svarta löparshorts och grå sneakers. Vik upp din outfit med svarta löphandskar.

Grå långärmad t-shirt med svarta löpbyxor och handskar

grå långärmad t-shirt med svarta korta löpbyxor och handskar
källa

Här är en enkel och praktisk löpardräkt speciellt utformad för de av er som inte har något emot att se alltför påfallande ut. Kombinera bara en grå långärmad T-shirt med svarta löparshorts. Lägg till ett par svarta löphandskar, ett svart huvudband och grå löparskor till mixen.

Vit huvtröja med dragkedja, grå tights och svarta löphandskar

vit huvtröja med dragkedja, grå tights och svarta löphandskar
källa

Här är en super enkel löpardräkt som är extremt lätt att ta av oavsett vilken kroppstyp du har. Bär en vit t-shirt med en vit huva med dragkedja för toppen. Kombinera dem med grå löpbyxor, vita sneakers och svarta löphandskar för ett enkelt och snyggt sätt att komplettera outfit.

Mörkblå huvtröja med matchande löphandskar och svarta nylonbyxor

Mörkblå huvtröja med matchande löphandskar och svarta nylonbyxor
källa

Detta är en mycket enkel outfit som är lite pojkaktig. Använd en marinblå huvtröja med marinhandskar och svarta löpbyxor för att slutföra denna outfit. Använd gråa sneakers för att slutföra utseendet.

Hoppas du tyckte om de löpande handskens outfitidéer som jag just visade. Mycket tid, det är dessa små detaljer i våra kläder som skiljer oss mellan att se genomsnittliga ut och se bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*