Hur man bär Long Flowy Kjol

Hur man bär Long Flowy Kjol

Det finns tillfällen när du vill se uppfriskande och ungdomlig ut med en minikjol, och det finns tillfällen när du vill se luftig och snygg ut med en lång, flytande kjol. Idag kommer jag att fokusera på den senare situationen. Att forma den långa, flytande kjolen är inte så svårt. Ett mycket enkelt knep för att se smal och lång ut är att bära den med en monterad eller till och med figurkramande topp. För att demonstrera detta trick, liksom att visa dig andra sätt att utforma det, har jag sammanställt en lista över några av de bästa långa, flytande kjoldräktidéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit kort linne med en purpur lång, flytande kjol


källa

Jag ska börja den här listan med outfitidéer med en minimalistisk och lågmäld sexig outfit. För att uppnå detta utseende, bära en vit beskuren linne för att avslöja bara lite hud på din midja. Kombinera toppen med en lila lång, flytande kjol i maxilängd. Använd svarta öppna klackar för en uppfriskande finish.

Vit axelbandslös crop top med en ljusrosa lång, flytande kjol

vit axelbandslös crop top med ljusgrå, lång, flytande kjol
källa

Detta är en ännu mer sexig outfit som ser så elegant ut att du kan bära den till antingen cocktailparty eller proms. För att utforma den här klädseln, använd en vit av axelns topp. Koppla ihop den med en blekrosa lång, flytande kjol. Använd ljusrosa ankelremmar med öppen tå så att skorna ser eleganta ut.

Rosa ärmlös, figurkramande topp med flytande chiffongblommakjol med blommönster

rosa ärmlös, figur-kramad topp med flödande chiffong kjol med blommönster
källa

För att uppnå det här vackra och iögonfallande utseendet kan du bära en ärmlös, ärmlös V-ringad topp i neonrosa och en flytande maxiriff kjol i rodnadrosa med blommigt tryck. Bär ett par silver och kala öppna klackar för att se uppfriskade och luftiga ut. Slutligen bär en ljusrosa läderhandväska för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit spets topp med en djup V-ringning och en gul, lång, flytande chiffong kjol

vit topp med djup V-ringning och gul, lång, flytande chiffongkjol
källa

För att få denna extremt sexiga outfit perfekt för en strandfest kan du bära en vit crop top med en djup v-ringning eller bara en vit spetsbralette. Koppla ihop den med en gul flytande kjol på golvet. För skorna, ha på dig ett par sandaler med nakna klackar som passar perfekt i utomhusmiljön.

Vit kortärmad blus med V-ringning och ljusrosa, flytande kjol

vit kortärmad blus med V-ringning och ljusrosa, flytande kjol
källa

För att se ladylike ut är ett mycket bra alternativ att använda den vita och ljusrosa färgkombinationen. Du kan till exempel ha på dig en vit V-ringad blus med en ljusrosa maxiklänning. För skorna skulle antingen vita klackar eller ljusrosa klackar fungera mycket bra.

Grå, figur-kramad stickad tröja med vit, golvlång, flytande kjol

grå, figur-kramad stickad tröja med vit, golvlång, flytande kjol
källa

Låt oss nu titta på en mycket mysig och damliknande outfit. Bär en grå, figurkramande, stickad tröja som nästan alltid får dig att se mysigt ut. I det här fallet kan du para ihop den med en flytande vit maxi-chiffongkjol för ett damligt och luftigt utseende. För skorna, använd bara ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera utseendet.

Vit linne med scoop-halsringning och rodnande veckad midikjol

vit linne med scoop-halsringning och röd veckad midikjol
källa

För en elegant avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för en avslappnad hangout kan du bära en vit linne med rund hals och en rodnad fuchsia-flytande veckad midikjol. Bär ett par klackar med öppen tå i röd mocka för en elegant touch. Lägg till en elfenbenläderkoppling till mixen för ett ännu vackrare utseende.

Svart kall axeltopp med röd, veckad maxikjol

svart kall axel topp med röd veckad kjol
källa

Här är en mycket fin röd och svart outfit som du kan ha på dig för att äta middag och formella datum. För att uppnå det lågmälda sexiga utseendet kan du ha på dig en svart kortärmad blus med kall axel till toppen. Kombinera den med en röd, flytande maxi-veckad kjol. Lägg till ett par svarta ballerinaskor och en svart läderhandväska i ekvationen.

Vit linne med en blå tvättad jeansjacka och en rodnad, golvlång, flytande kjol

vit linne med blå tvättad jeansjacka och rodnad golvlängd, flytande kjol
källa

Kan du se snygg och damlik ut samtidigt? Ovanstående bild har svaret för dig. För att få en sådan look kan du bära en vit linne med en blå kraftigt tvättad jeansjacka. Kombinera dem med en lång, flytande kjol i golv i rosa och ljusrosa klackar för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende.

Svart linne med scoopringning och ljusrosa chiffongkjol i golv

svart linne med scoop-halsringning och ljusrosa golvlång chiffongkjol
källa

För att forma denna outfit som får dig att se lång och tunn ut, är tricket att bära en topp med en hög midjekjol. Du kan till exempel ha på dig en svart linne med en ljusrosa, hög midja, golvlång, flytande chiffongkjol. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att se extra feminina ut.

Vit kortärmad blus med grön midikjol

vit kortärmad blus med grön midikjol
källa

Det här är en relativt avslappnad outfit som ser tillräckligt bra ut för att användas som en casual casual outfit. Bär en vit kortärmad blus med en flytande midikjol med ett grönt bälte för detta utseende. För skorna kan du bära ett par bruna, öppna tåremmar för att ge en snygg och feminin touch till kläderna.

Vit crop top med kammad fåll och senapsgul, flytande maxikjol

vit topp med kantad fåll och senapsgul, flytande maxikjol
källa

För att se uppfriskande och iögonfallande ut för en fest, särskilt en utomhusfest, är detta en outfit du kanske vill prova. Bär en vit ärmlös spets topp med en kammad fåll på toppen. Kombinera den med en lång, flytande kjol av senapsgul chiffong. Använd svarta klackar med öppen tå för att se mer elegant och smalare ut.

Grå tröja med kedja med vit midikjol

grå tröja med uttalande kedja med vit, flytande midikjol
källa

För att uppnå detta mysiga och uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en grå tröja med en uttalad kedja för toppen. Kombinera dessa bitar med en vit, flytande midikjol och silver, klackar med öppen tå för att göra looken feminin.

Vitt och svart prickskal med grön lång flödande kjol

vit och svart prickig topp med grön lång flödande kjol
källa

Detta är ett mysigt och vintagelook. Bär en vit och svart ribbad tröja med prickar på toppen. Koppla ihop den med en grön flytande lång kjol och svarta klackar med öppen tå för att göra utseendet elegant.

Här är de långa flytande rockoutfitidéerna som jag ville dela med dig. För dig som letar efter kläder som får dig att se lite luftig ut, är listan ovan något att kolla in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*