Hur man bär ljusblå kavaj

Hur man bär ljusblå kavaj

Det är ingen tvekan om att en kavaj kan få dig att se tunn och elegant ut, och de mest typiska är i svart eller marinblå. Men trodde du att en blazer också skulle få dig att se mer uppfriskande ut? För att göra detta måste du välja en ljusblå kavaj. Det är inte svårt att utforma det alls. Du kan bara behandla den som din svarta eller mörkblå kavaj som passar mycket bra med smala jeans, och resultatet blir ofta ett mycket överraskande uppfriskande och elegant utseende. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa ljusblå blazer-outfitidéerna. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå kavaj med vit V-ringad topp och smala jeans


källa

Som redan nämnts är en ljusblå kavaj ett bra sätt att förvandla din eleganta casual outfit till en fräsch look. Och till att börja med den här listan med outfitidéer kommer jag att visa dig hur en ljusblå och vit outfit kan maximera den effekten. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusblå kavaj med en vit V-ringad blus för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans och vita öppna tåremmar för ett ännu mer uppfriskande utseende.

Ljusblå kavaj med vit T-shirt och svarta skinny jeans

ljusblå kavaj med vit T-shirt och svarta skinny jeans
källa

Även om den liknar den tidigare klädseln, använder den här kläderna också en ljusblå kavaj och vit topp som den övre delen av kläderna, men de här två kläderna ser väldigt olika ut. För det första har den ljusblå blazern en slags konstläderstruktur. För det andra är outfit parat med svarta skinny jeans och ljusblå klackar för att se snyggare och smalare ut.

Ljusblå kavaj med vit tryckt T-shirt och smala jeans med muddar

Ljusblå kavaj med vit tryckt T-shirt och smala jeans med muddar
källa

För att uppnå ett business-casual look som lutar något mot den avslappnade sidan kan du bära en vit och svart tryckt t-shirt med en ljusblå kavaj för toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med revben och manschetter och ljusblå klackar. Avsluta med en rodnande läderhandväska för att lägga en damliknande touch på kläderna.

Använd den med mörkblå och vita randiga t-shirts och läderstövlar

mörkblå och vit randig långärmad T-shirt och läderstövlar
källa

Här är en annan casual casual outfit som är lätt att ta av. Till toppen kan du bära den legendariska mörkblå och vita randiga långärmade t-skjortan med en ljusblå kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och läderstövlar för att se snygga och enkla ut. Du kan bära en svart läderhandväska för att se mer professionell ut.

Ljusblå chinos med en matchande kavaj

ljusblå chinos med matchande kavaj
källa

För er som är väldigt vana att ha på sig kostymer och vill klä på samma sätt på avslappnade fredagar, här är en bra outfitidé för dig. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusblå kavaj med matchande ljusblå chinos som en nedtonad version av kostymen. Bär dem med en vit topp och ljusrosa spetsiga tåklackar för en damliknande finish.

Blazer med vit tröja i mock-hals och vida byxor

Blazer med vit mock-neck tröja och vidklippta byxor
källa

Ett sätt att se elegant och lite kraftfullt ut är att drapera kavajen över axlarna. Detta är särskilt lämpligt för chefer och chefer som gillar att klä sig lätt. Du kan till exempel drapera en ljusblå kavaj över en vit stickad tröja med en mock hals. Kombinera dem med ljusblå vidbyxor och ljusrosa spetsiga tåklackar för att göra det här fantastiska utseendet.

Ljusblå överdimensionerad kavaj med en blus med blommönster och vita jeans

Ljusblå överdimensionerad kavaj med blus med blommönster och vita jeans
källa

För att se mer unisex ut, kan du välja en lite överdimensionerad ljusblå kavaj. Bär den med en vit blommig blus och vita skinny jeans. För att lägga till elegans och tillvägagångssätt för denna outfit kan du bära ett ljusrosa bälte och ett par rosa klackar med öppna tå för att göra utseendet komplett.

Longline-kavaj med vit T-shirt och ljusblå jeans

Longline-kavaj med vit T-shirt och ljusblå jeans
källa

För att se smal och unik ut, försök istället med en longline-kavaj. Här är ett mycket snyggt sätt att utforma det. Bär en vit t-shirt med ljusblå skinny jeans. Bär en ljusblå långkavaj över dessa bitar. För skorna kanske du vill ha vita spetsiga tåklackar för att göra kläderna rena och uppfriskande.

Ljusblå långkavaj med en rodnande miniklänning i spets

Ljusblå longline-kavaj med en rodnande miniklänning i rosa spets
källa

Här är en annan outfit som innehåller en ljusblå långkavaj, men den här gången är den ihop med en klänning för att se mer feminin och vacker ut. Kombinera longline-blazern i detalj med en rodnande rosa mini-spetsklänning. Använd vita klackar med öppna tåremmar för att se ännu mer uppfriskande ut.

Bär den med en vit knäppt skjorta och rosa flödande shorts

vit skjorta med knappar och rosa flödande shorts
källa

Några av er kan få intrycket av att man inte ser lika lång som en kjol på att ha på sig shorts. Denna bild kan möjligen bevisa något annat. För att forma detta härliga utseende kan du bära en vit skjorta med rosa flödande shorts och en ljusblå kavaj. Använd ljusblå oxfordläderskor för att komplettera outfit på ett kreativt och attraktivt sätt.

Ljusblå kavaj med vit skjorta och gula skor

ljusblå kavaj med vit skjorta och gula skor
källa

Ibland kan skorna göra stor skillnad för det övergripande utseendet. För att forma denna outfit kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en ljusblå kavaj. Kombinera dem med rippade ljusblå skinny jeans med manschetter för att se snyggare och pojkigare ut. Lägg nu till ett par citrongula skor för att göra det till en unik och iögonfallande outfit.

Kort kavaj med rutiga byxor med raka ben

kort kavaj med rutiga byxor med raka ben
källa

För ett smart och elegant business-casual look team en ljusblå kavaj med en grå tröja. Använd svarta och vita rutiga byxor med breda ben och gula balettplattor för att göra kläderna kreativa

Ljusblå kavaj med svarta mini-jeansshorts


källa

För en affärs-casual look som lutar kraftigt på den avslappnade sidan, kan du bära en ljusblå kavaj med en ljusgul blommig blus till toppen. Koppla ihop dem med svarta mini-jeansshorts och vita öppna läderstövlar för att se snygga ut.

Hoppas du tycker om de ljusblå blazer-outfitidéerna som jag just delade med dig. Inte bara kan du se smal och elegant ut som svarta kavajer utan också se uppfriskande och attraktiv ut som kläderna visar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*