Hur man bär ljusblå cocktailklänning

Om du måste gå på en cocktailfest nästa vecka, vilken färg har du i cocktailklänningen? Svart, vitt, silver eller rött är möjligen några av de mest populära svaren. Välkommen till den här bloggen där vi inte bryr oss om popularitet. Vi bryr oss bara om hur vackert resultatet är. Idag ska jag prata om den ljusblå cocktailklänningen, något väldigt vackert som inte är vanligt. För att visa dig några av sätten du kan utforma det på, har jag sammanfattat några av de bästa ljusblå cocktailklädesidéerna för dig.

Ljusblå cocktailklänning gjord av halter spets och chiffong skridskoåkare


källa

För att starta listan är här en underbar ljusblå halterneckad skatercocktailklänning. Det är en vacker tvåfärgad ton, den övre delen är en spetsgrimma och den nedre delen är en miniraterad kjol gjord av chiffongtyll. Bara para ihop den med ett silveröppnat ankelband för att komplettera klädseln.

Ljusblå cocktailklänning med volang i midjan och silverfärgade detaljer

ljusblå rynkad midja cocktailklänning silver paljettdetaljer
källa

Det finns några sätt att lysa upp på en cocktailparty. Ett alternativ är att bära en cocktailklänning med paljetter. Detta kan bokstavligen få dig att glöda. Som ett exempel på en sådan outfit, bär en ljusblå skridskoklänning med silverfärgade detaljer. Använd silverklackar för skorna för att ge outfit en särskilt elegant touch.

Blå älskling halsringning klänning med vit ren överlägg

blå älskling halsringning klänning vit ren överlägg
källa

Här är en vacker och ladylike blå älskling cocktailklänning. Den levereras med ett vitt transparent överlägg som täcker axelområdet. Det finns också några silverfärgade paljettdetaljer fästa vid halsringningen och midjan. För att utforma en klänning med så många vackra detaljer kan du helt enkelt bära den med silverklackar med ett öppet tåband.

Ljusblå cocktailklänning gjord av paljetter och chiffongtyll

ljusblå cocktailklänning gjord av paljetter och chiffongtyll
källa

Det här är en fantastisk klänning som kan få dig att se ut som en prinsessa. Det är en tvåfärgad klänning, med den övre delen av blå paljetter och den nedre delen av en chiffong-tyllkjol. De perfekta skorna skulle vara silverklackarna med öppna tåband.

Ljusblå skaterklänning med halterneck

ljusblå halterneck skater klänning
källa

Om du inte är intresserad av de dräkter som jag just nämnde, vad sägs om att bära en enkel och enkel ljusblå halterskridsklänning för en platt men vacker look. Silverklackar skulle fortfarande vara mitt bästa val för skorna. Alternativt kan du välja ett par ljusblå klackar med öppen tå som har exakt samma färg som klänningen.

Tvåfärgad ljusblå tyllklänning

tvåfärgad ljusblå tyllklänning
källa

Här är en annan prinsessaliknande ljusblå klänning. Det är en tvåfärgad klänning med den övre delen som en spets topp och den nedre delen är en tyll skater kjol. Bär silverklackar för att slutföra den här outfit som definitivt gör att du sticker ut på en cocktailparty.

Ljusblå chiffongcocktailklänning från axeln

ljusblå axelbandslös chiffong cocktailklänning
källa

För en enkel men sexig outfit kan du bära en blå axelbandslös chiffong babydoll klänning. Koppla ihop den med silverklackar med öppna tå för att göra det här vackra och bedårande utseendet. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om att bära silverremmar.

Ljusblå, söt veckad miniklänning med blommönster

ljusblå älskling veckad miniklänning blommönsteröverdrag
källa

Den här ljusblå klänningen med ljusblå blommanät är bara vacker och unik. Det är en veckad miniklänning med en söt hals och ett blommigt nät som täcker axelområdet. Kombinera den med vita klackar med öppen tå och en vit kopplingsväska för att göra det här fantastiska utseendet.

Ljusblå silkecocktailklänning med bälte

ljusblå silke cocktailklänning med bälte
källa

Detta är en ljusblå sidenklänning med några fina detaljer. Den har en bältdesign och några subtila hjärtformade mönster också. Använd svarta strumpor och svarta mockaklackar för att ge klänningen ett feminint och något mogenare utseende.

Ljusblå skiftklänning med halvtransparent spets

ljusblå slida klänning i spets, halvtransparent
källa

Här är en ljusblå klänning som är så lätt att den nästan är en vit klänning. Det är en tvålagersklänning med det inre lagret som en ljusblå skiftklänning och det yttre skiktet en halvtransparent vit spets. Bandets design i midjan gör också att klänningen ser mycket mer bedårande ut. Använd silverbandiga sandaler för att komplettera outfit på ett vackert och elegant sätt.

Ljusblå satin bodycon miniklänning

Ljusblå, figurkramande miniklänning i satin
källa

Om du har lagt mycket ansträngningar för att komma i form och är stolt över din nuvarande status är en ljusblå bodycon miniklänning förmodligen det bästa alternativet för att visa upp dina kurvor utan att visa hud. Bär bara den med silverklackar med öppen tå för att slutföra den minimala klädseln.

Blå ruffle bodycon miniklänning

blå frillad boydcon miniklänning
källa

Detta är också en bodycon miniklänning. Men den här gången har den en fin volangdesign i midjan. Denna lilla volangdetalj kan verkligen göra klänningen mer elegant. Bär klänningen med vita klackar med öppna tå för att göra en enkel och vacker outfit.

Ljusblå halsringning älskling halsringning satin cocktailklänning

ljusblå halsringning älskling halsringning satin cocktailklänning
källa

Om du inte har något emot att visa upp lite hud, här är en klänning som ser extremt sexig och snygg ut samtidigt. Använd den här ljusblå utklippta cocktailklänningen med klackar i silver med öppen tå för att göra en fantastisk outfit.

Blå rufsig klänning med spetsdetaljer

spetsdetaljer med blå volang
källa

Här är en annan ljusblå volangklänning. Men den här gången ligger volangdetaljen i klänningens bröstområde. Den levereras också med en elegant spetsdetalj i halsområdet. Slå samman den här eleganta vita klänningen med öppet tå för att lysa på en cocktailparty.

Här är de ljusblå idéerna för cocktaildräktkläder som jag vill dela med dig. Jag är definitivt förvånad över hur mycket större cocktailklänningens modevärld är med alla dessa underbara klänningar. Om du vill se bra ut och se annorlunda ut än andra för din nästa cocktailparty, är listan ovan ett bra ställe att komma igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*