Hur man bär linneshorts

Om du gillar att ha på dig shorts är det en stor chans att du kommer att ha denimshortsen mycket, särskilt på sommaren och våren. Låt mig nu föreslå dig ett bra alternativ som kan öppna många dörrar till dina shorts. Linshortsen är ett vackert och elegant alternativ. De är extremt lätta att utforma och skala av. Du kan i princip behandla dem som jeansshorts. Ändå vill jag visa dig riktigt bra idéer till linneshortsdräkter som hjälper dig att göra din egen. Låt oss titta på dem nu.

Vita linneshorts med en ljusrosa kavaj


källa

En stor skillnad mellan linshortsen och denimshortsen är att den förra gör det lättare för dig att sätta ihop en elegant, halvformell outfit. Som ett exempel kan du bära en vit skjorta med knappar och en ljusrosa kavaj med vita linneshorts. Koppla ihop dem med svarta chelsea stövlar för att se mer elegant och elegant ut.

Svart blus med gröna shorts i linne

svart blusgrön linneshorts
källa

Här är ett mer avslappnat utseende som du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart pojkvänskjorta till toppen. Koppla ihop den med gröna linneshorts och rosa öppna klackar för en elegant vridning för att komplettera outfit.

Jeansjacka med crêpe-linshorts

Jeansjacka crepe linneshorts
källa

Det finns otaliga gånger när en jeansjacka förvandlar en vanlig fritidsdräkt till en mycket snygg och mysig. Denna outfit är ett annat bra exempel på det. För att uppnå detta uppfriskande utseende, para ihop denimjackan med en vit t-shirt och crepe linneshorts. Koppla ihop dem med crepe ballerinor för att hålla kläderna enkla och feminina.

Chambray knäppt skjorta med vita linneshorts

Chambray Button Up Shirt vita linneshorts
källa

För en elegant och avslappnad look är det dags att ta fram chambray-skjortan. Du kan bara para ihop den med vita linneshorts för att se avslappnad och snygg ut. För skorna är en intressant idé här att bära ett par svarta och vita randiga ballerinor för att göra outfit lite mer märkbart.

Vit kort västtopp med ljusrosa utsvängda mini-shorts

vitskuren väst topp ljusrosa utsvängda mini shorts
källa

Om du vill ha den feminina känslan av en minikjol finns det en god chans att du kan få en mycket liknande känsla med en utsvängd minikort. Du kan helt enkelt ha på dig ett par rosa utsvängda linneshorts med en vit beskuren västtopp och nakna sandaler för en uppfriskande och lågmäld sexig look.

Gul chiffongomslagblus med rosa linneshorts

gul chiffong wrap blus rosa linne shorts
källa

Detta är en mycket intressant outfit som inkluderar en gul wrap chiffongblus. Det är inte lätt att forma en gul blus, men det här är en bra outfit som får fram den gula färgens skönhet och glädje. För att forma denna outfit kan du bära den gula blusen med rosa shorts och rosa slip-on skor.

Vit randig skjorta med knappar och ljusblå linneshorts

vit randig skjorta med knappar och ljusblå linneshorts
källa

För att se helt uppfriskande ut kan du definitivt använda den ljusa himmelsblå färgen. Som ett exempel på en sådan outfit, bär en vit randig skjorta och ljusblå bälteslinneshorts. Du kan göra kläderna ännu vackrare genom att bära en läderhandväska och ett par balettlägenheter som har exakt samma ljusblå färg.

Himmelsblå linneshorts med vit stickad tröja

himmelblå linneshorts vit stickad tröja
källa

På tal om blå färg, här är en annan uppfriskande outfit som använder den blå och vita färgkombinationen. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en knäppt chambray-skjorta och en avslappnad passform vit tröja för toppen. Koppla ihop dessa bitar med himmelblå linneshorts och vita sandaler för att se uppfriskande ut. Du kan till och med bära en lila filthatt för att ge en feminin och konstnärlig touch till kläderna.

Ljusrosa kavaj med linneshorts med hög midja

ljusrosa blazer linneshorts med hög midja
källa

För att se feminin och reserverad sexig ut, här är en rosa och grå outfit som kan göra just det. På toppen bär du en grå västtopp med en ljusrosa kavaj. Bär en rosa linneshorts med hög midja så att dina ben ser längre ut. Avsluta med att ha rosa klackar med öppna tår för att ge en feminin touch till kläderna.

Chiffongskjorta med vita minishorts

vit chiffongskjorta mini shorts
källa

För att få ett rent och oskyldigt utseende, försök att para ihop en helt vit outfit med vita linneshorts. Koppla ihop den med en vit, halvskinnig chiffongskjorta för att se helt luftig och uppfriskande ut. Du kan bara lägga till lite färg genom att bära ett par ljusgula sandaler.

Kungsblå kavaj med himmelblå shorts

Kungsblå kavaj Himmelblå shorts
källa

Här är ett ganska framgångsrikt försök att införliva ett par ljusblå linneshorts i en arbetsdräkt. Kombinera den med en ljusrosa chiffongblus och en kungsblå kavaj. Rosa spetsiga tåklackar och en handväska av elfenbenläder är det perfekta komplementet för denna outfit.

Vit kavaj med broderade linneshorts

vita linneshorts broderade med en kavaj
källa

Efter att ha tittat på enfärgade shorts, låt oss ta en titt på dessa vita linneshorts med några snygga broderdetaljer. Du kan sätta ihop en vacker och unik outfit genom att bära den med en vit t-shirt och en vit kavaj. Använd rosa klackar för en feminin touch.

Himmelsblå kall axelblus med rodnande rosa linneshorts

himmelblå kall axelblus rodnad rosa linneshorts
källa

För ett feminint och minimalistiskt utseende kan du helt enkelt ha på dig en himmelblå kall axelblus och rosa linneshorts. Kombinera dem med rosa, spetsiga klackar för att se ännu mer elegant och feminin ut.

Blå och vita axelryckningar med marinblå shorts

blå och vit axelbyxa marinblå shorts
källa

För ett mycket avslappnat utseende kan du lägga en rygg i din outfit. I det här fallet väljs en blå och vit randig axelryckning för att para ihop med en vit t-shirt och mörkblå linneshorts. Bär rosa sandaler för att avsluta din outfit vackert.

Vit t-shirt med grå och vit rosett

vit t-shirt grå och vit rosett med rosett
källa

Om du vill klä dig ut som en minimalist kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med grå och vita randiga linneshorts som har en vit bågdetalj. Bär bara en vit sneaker för att komplettera kläderna tillfälligt.

Hoppas du gillar dessa linne shorts outfit idéer som jag just nämnde. Linne är en speciell typ av tyg som har en subtil grovhet för att lägga lite mer klass till din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*