Hur man bär linnekjol

Linne är ett mycket intressant material. Det är förmodligen det enda tyget jag känner som kan få dig att se ut även utan att du ser perfekt ut. Några bra exempel kan vara linnetröjor, linneklänningar och linnekjolar. Och idag ska jag prata specifikt om det senare. Med linnekjolen kan du enkelt sätta ihop en avslappnad och snygg outfit. För att göra din styling ännu enklare har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna i linnekjolutrustning. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa knapp-up skjorta med en blå mini linnekjol


källa

Låt mig börja den här spännande listan med en outfit som använder en mycket fin färgkombination. Toppen här är en ljusrosa linnekjol med knappar. Den kombineras med en djupblå mini-linnekjol och ett elegant brunt läderbälte. Kombinera dessa bitar med svarta och rosa sandaler för att ge en feminin touch till det här vackra utseendet.

Ärmlös blus med svarta prickar och en ljusgrå maxikjol

ärmlös blus med svarta och vita prickar och en ljusgrå maxilinnekjol
källa

Om du älskar att klä dig som en minimalist, här är en outfit som du kanske gillar. Bär en ärmlös blus med svarta och vita prickar på toppen. Kombinera den med en grå, lätt utsvängd maxikjol. För att hålla det enkla och tydliga temat konsekvent, använd svarta balettlägenheter för att slutföra kläderna.

Rutig skjorta med knappar och en ljusblå, utsvängd minikjol

rutig skjorta med knappar och en ljusblå, utsvängd minikjol
källa

Här är en annan enkel outfit som använder en mycket minimal kombination av färger. Den här gången används endast färgerna svart och vitt. Använd en svart och vit rutig skjorta med knappar för att forma denna outfit. Stoppa den i en minilinjekjol med vitt linne. Ett par svarta ballerinaskor för skorna kompletterar detta utseende.

Grå tröja med halv ärm och vit midikjol i linne

grå mock-neck tröja med halva ärmar och vit midilinn kjol
källa

För ett uppfriskande utseende, låt oss försöka använda färgkombinationen grå och vit. För att uppnå detta luftiga och glada utseende, använd en grå tröja med mockhalsärmar och en vit midikjol och ett smalt brunt läderbälte. Bär nakna sandaler för att ge din outfit en feminin touch.

Vit ärmlös topp med djup V-ringning och grå linnekjol

vit ärmlös crop topp med djup V-ringning och grå linnekjol
källa

Som du kan se från föregående outfit kan en grå och vit outfit se väldigt minimal och vacker ut. Låt oss nu titta på en annan. Den består av en vit, ärmlös topp med djup V-ringning och en grå, midjeveckad midikjol av linne. Använd en grå öppen tårem för din outfit.

Svart och vit randig t-shirt med en grön linnekjol med elastisk midja

svart-vit randig t-shirt med grön linnekjol med elastisk midja
källa

För att se extremt ungdomlig och avslappnad är det dags att ta fram den ikoniska svartvita randiga t-skjortan. Du kan bära den med en grön linnekjol. För skorna kan du bära gröna sandaler som passar perfekt med kjolen. Bär en elegant röd axelväska i läder för att ge utseendet en fin touch.

Grå ärmlös kort topp med blå maxi ren kjol

grå ärmlös, beskuren tröja med blå maxilinnekjol
källa

För en luftig look, här är en enkel outfit att prova så länge du inte har något emot att bara visa lite hud i midjan. För att uppnå detta utseende, bär en grå och vit randig ärmlös beskuren topp med en lätt utsvängd blå maxilinnekjol. Använd rosa klackar med öppna tå för dina skor för att göra utseendet komplett.

Ljusrosa blommablus med grön skaterkjol

ljusrosa blommablus med grön skaterkjol
källa

Ibland är det svårt att se vackert och elegant ut samtidigt. Det här är några riktigt avancerade saker som du kan lära dig av denna outfit. För att uppnå detta utseende, ha på dig en rosa blommblus och en minikjol med grön linneskridsko. Bär den med svarta ballerina-lägenheter och en svart läderkoppling för att komplettera ditt utseende.

Grå och vit randig blus med frillad midikjol

grå och vit randig blus med frillad omlott midi linnekjol
källa

Låt oss nu titta på en super chic och lågmäld sexig outfit. Bär en grå och vit randig blus för att komplettera denna fantastiska outfit. Kombinera den med en vacker midikjol insvept i grå volanger, som också har en något hög, låg skärning. Använd rosa plattformssandaler för att ge din outfit en feminin touch.

Vit skjorta med knappar och en ljusrosa utsvängd midikjol

vit skjorta med knappar och ljusrosa utsvängd midikjol
källa

För att se smal och lång ut, kan du bära en skjorta med en hög midja vidgad kjol. Du kan till exempel ha på dig en vit knäppt skjorta och stoppa den i en blekrosa utsvängd minikjol. Koppla ihop dessa bitar med ljusrosa öppna tåremmar för att se uppfriskande och ladylike ut.

Vit västtopp med mörkblå maxi ren kjol

vit västtopp med mörkblå maxilinnekjol
källa

Denna outfit är vacker och avslappnad och använder en mycket intensiv färgkontrast. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en vit västtopp med en utsvängd mörkblå maxikjol. Bär ett brunt läderbälte för extra separation och för att få midjan att se mer framträdande ut. Avsluta med att bära svarta ballerinor för att slutföra din outfit.

Vit västtopp med matchande maxikjol i linne

vit västtopp med matchande maxikjol i linne
källa

Här är en annan outfit som inkluderar en vit västtopp, men den här gången istället för att para ihop den med en marinblå kjol, är den ihop med en vit linne maxikjol för att skapa ett oskyldigt och luftigt utseende. För skorna kan du bära vita klacksandaler för att hålla det uppfriskande temat konsekvent.

Svartvitt randigt te & maxlinne med vitt linne

svartvitt randig t-shirt och vit linne maxikjol
källa

Den svartvita randiga T-tröjan är en ikon i världen av avslappnade kläder. Du kan bära den med en vit maxikjol i linne för ett enkelt och avslappnat utseende. Mycket kreativt, bär ett brunt bälte med t-skjortan för ett unikt och snyggt utseende. Använd svarta flip flops för att göra din outfit med en avslappnad twist.

Vit knuten skjorta med himmelsblå midikjol i linne

vit knuten skjorta med himmelsblått midikjol i linne
källa

För att skapa en uppfriskande och flickaktig outfit kan du bära en vit knuten skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en himmelsblå midilinnkjol. För skorna, använd bara rosa spetsiga klackar för att se minimal och ladylike ut.

Grå turtlenecketröja med turtleneck och utsvängd maxikjol av linne

grå turtleneck-tröja med turtleneck och utsvängd maxikjol av linne
källa

När vädret blir kallare kan du bära denna outfit för ett mysigt utseende. På toppen bär du en gråmelerad turtleneck med en turtleneck. Koppla ihop den med en utsvängd maxilinnekjol för att se lång och smal ut. Koppla ihop dem med ankelstövlar i kamelmocka för att göra denna outfit stilfull.

Här är linjekjolens idéer som jag vill dela med dig. Om du aldrig har försökt att bära linnekjolen förut kommer du att bli förvånad över hur lätt det är att ta fram dessa outfitidéer ovan. Testa dem och se om de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*