Hur man bär linnebyxor

Hur man bär linnebyxor

Linne är det grova och tunna tyget som främst används för byxor och väskor. Den har denna speciella struktur som är väldigt lätt att se. Linnebyxor är så intressanta att de är både avslappnade och robusta. Även om det inte är lika populärt som jeans, är linjebyxorna faktiskt inte så svåra att utforma. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de bästa sätten att bära linnebyxor. Låt oss titta på dem nu.

Grå linnebyxa med vit t-shirt med halsringning

grå linnebyxa vit u-ringad t-shirtdräkt
källa

Linnebyxor kan utformas som om de var pojkvänjeans som du bara bär dem vardagligt i en minimal outfit. Som ett bra exempel, ha på dig en vit t-shirt med rund hals och grå linnebyxa. Avsluta detta avslappnade streetlook med grå canvas sneakers.

Bär med gräshatt

Grå hatt linne byxor vit t-shirt
källa

Med en outfit som mycket liknar den tidigare outfitidén, försök att se helt annorlunda ut genom att helt enkelt lägga till en gräshatt. Du kan också göra kläderna mer vårtid genom att ersätta sneakers med flip flops.

Bär en vit blus med olivgröna linnebyxor

olivgrön linne byxor vit blus outfit
källa

För en outfit som ser både bedårande och professionell ut, kan du ha en vit nedblusad blus och gröna linnebyxor med hög midja. Kombinera dem med sandaler. Denna outfit ser inte bara vacker ut, den flyttar också upp midjan visuellt och får dig att se bättre ut.

Svart topp med linnebyxor med hög midja

vit svart topp hög midja linne byxor
källa

För en mer avslappnad outfit med linnebyxor med hög midja, para ihop en svart t-shirt med vita midjebyxor med hög midja och svarta ballerinaskor. Detta är en konstnärlig svartvit minimal outfit.

Vita byxor med en figur-kramad stickad tröja

vita byxor slim fit stickad tröja
källa

För ett rent vitt, rent vårutseende, använd en vit stickad tröja med vita linnebyxor och vita klackar. Jag vet att du kan bära vita jeans istället, men att bära linnebyxorna ger ditt utseende en sällsynt, hård och kausal känsla.

Randig västtopp med vida byxor

randig blå och vit väst av linne
källa

Bär en randig väst över en svart tubtopp som den perfekta lyckliga sommar- och vårdräkten. Komplettera din outfit med vita linnebyxor och flip-flops.

Tvådelad outfit med linne crop top och shorts

tvådelad outfitbyxa med linnetopp
källa

Detta är en speciell. Jag pratar inte så mycket om tvådelade outfituppsättningar, kanske har jag inte nämnt dem tillräckligt. Detta är en vacker uppsättning med tiffanyblått linnetopp och linnebyxor. Avrunda denna snygga outfit med vita remmar i klackarna.

Bär med en vit tubtopp och gräshatt

vit rör topp filthatt gräs hatt
källa

Detta är den andra outfitidén på listan angående gräshatten. Jag tror faktiskt att texturerna på gräshattar och linnebyxor måste ha något som sammanför dem så perfekt. En vit tubtopp och vita vidbenslinnebyxor och en gräshatt är den perfekta dräkten för en strandresa.

Forest Green västtopp och linnebyxor med låg midja

Skogsgrön vestväst med låg midja och linnebyxor
källa

Linnebyxor med låg midja kan få dig att se sexig ut. För att utforma dem kan du bära en skoggrön västtopp med linnebyxan. Avsluta denna avslappnade outfit med sandaler.

Off-shoulder chiffongblus med linnebyxor

axelbandslös chiffongbluslinne byxor
källa

För en sexig och feminin look, ha en halvblå blus utan axel med vita linnebyxor med vida ben. Det är en så vacker och sexig outfit som är perfekt för att äta ute. Bär ett uttalandehalsband för att ge karaktär till outfit.

Bär med White Off The Shoulder boho-topp

axelbandslösa boho topplinne byxor
källa

Linnebyxorna passar också bra med boho-toppen. Använd till exempel den vita boho-blusen utan axel med vita linnebyxor och sandaler.

Randig linnebyxa med en ärmlös vit topp

randiga linne byxor linnen klackar
källa

Nu när jag har pratat om några svarta, gröna eller vita heldragna linnebyxor, låt mig ge dig en outfitidé med randiga byxor. Kombinera helt enkelt en ärmlös vit topp med randiga linnebyxor och ljusrosa klackar. Detta är ett minimalt men elegant utseende eftersom bitarna ser så felfria ut när de sätts ihop.

Vit topp med bundna linnebyxor

vita crop top linne byxor
källa

När sommaren kommer och du vill ha på dig något helt annat än den populära t-skjortan och denimskjortans outfit, överväga denna outfit. För toppen är det bara att bära en vit topp. Använd vita linnebyxor med muddar och silverklackar med öppna tår på botten. Detta är en så uppfriskande och lågmäld sexig outfit att du verkligen kan sticka ut från havet av jeansshorts och jeans.

En axelgrå och vit randig linne

en axel randig linne vit linne byxor
källa

För de av er som gillar det asymmetriska utseendet på en topp med en axel, prova den här grå och vita horisontella randiga toppen med en axel. Koppla ihop den med vida linnebyxor och sandaler.

Linnebyxor med muddar och en bekväm vit stickad tröja

Bekväm linnetröja med manschett
källa

Stickade tröjor är inte ofta förknippade med baggy dressing, men du kan faktiskt göra det genom att bära en bekväm stickad tröja med linnebyxor med låg midja. Bär dem med svarta loafers för att komplettera det snygga och lite kantiga utseendet. Förresten, om du vill lära dig mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt andra blogginlägg om outfitidéer för svarta tofflor.

Här är några av mina favorit sätt att bära linnebyxorna. Linnebyxorna är på ett sätt en hårdare version av kostymbyxor eller en lättare version av jeans. Jag hoppas att den här listan på något sätt kan inspirera dig att bära linnebyxor istället för att bara ha på sig jeans hela tiden. Jag tycker alltid att den ”roliga” delen är lika viktig som ”skönheten” i det du bär. Om du lägger till variation i din dagliga outfit, kommer du och de omkring dig att få en liten överraskning här och där som du förmodligen kommer att njuta av. Var inte rädd för att vara äventyrlig. Samtidigt är det en bra idé att använda de outfitidéer som nämns på denna webbplats som referens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*