Hur man bär lila topp

Hur man bär lila topp

Det finns vissa färger som kan hjälpa dig att se djupare eller mer sofistikerad ut. Färgen lila är en av de magiska färgerna. Idag ska jag prata om hur man stylar den lila toppen. Oavsett om det är en lila t-shirt, lila tröja eller lila västtopp, det är väldigt lätt att forma. Fina skinny jeans passar vanligtvis mycket bra med dem. För att visa dig fler alternativ har jag sammanfattat några av de bästa lila toppdräktidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Lila topp med grå kofta och svarta jeans


källa

Låt oss börja den här listan med outfitidéer med en mysig och diskret outfit. För att polera bort denna outfit kan du helt enkelt para ihop en ljuslila topp med en grå kofta på toppen. Team dem med svarta slim fit jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinn för att se enkla och feminina ut.

Lila peplum-topp med blå smala jeans och svarta klackar

lila topp med blå skinny jeans och svarta klackar
källa

För att se uppfriskande, ladylike och minimalistisk ut, är denna outfit ett mycket bra alternativ. Du kan bära en lila ärmlös peplum-topp som gör att du kan se tunn och smal ut eftersom den döljer ditt kärleksgrepp. Kombinera toppen med blå smala jeans och svarta spetsiga klackar. Bär en himmelblå läderhandväska för att ge en fin touch till det övergripande utseendet.

Lila långärmad topp med avslappnade byxor i vitt och marinblått

lila långärmad topp med vita och mörka byxor med avslappnad passform
källa

Det här är en ganska unik outfit. Att ha vita och mörkblå tryckta löst sittande bomullsbyxor istället för smala jeans är ett djärvt och storslaget steg. Kombinera byxorna med en lila tröja och vita klackar. Avsluta med en svart läderhandväska för en snygg touch.

Lila, långärmad, kort topp med svarta, mager höghus

lila, långärmad, kort topp med svarta skinny jeans
källa

Här är en trevlig och lågmäld sexig outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en lila beskuren bodycon-tröja med rund hals för toppen. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. För skorna kan du bära ett par svarta klackar för att se mer elegant ut. Du kan också ha vita sneakers istället för att se avslappnad och snygg ut.

Lila halvärmad tröja med babyblå jeans


källa

Detta är ett mycket uppfriskande utseende tack vare användningen av ljusa färger. För att uppnå detta tilltalande utseende kan du bära en ljuslila halvärmad topp och babyblå skinny jeans. Kombinera dem med vita spetsiga tåklackar för att ge utseendet en särskilt uppfriskande touch.

Lila knäppt västtopp med rippade skinny jeans

lila knäppt väst med rippade skinny jeans
källa

För de av er som har lite arbete i form, kan enbart visningen av dina fasta armar få dig att se väldigt attraktiv och reserverad sexig ut. Du kan också bära en lila västtopp med knappar och kombinera den med mörkblå skinny jeans med starka rippor och manschetter. Använd vita sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Topp med volangfåll och V-ringning med vit kofta och pojkvänjeans

Topp med volangfåll och V-ringning, vit kofta och jeans med pojkvän
källa

För att uppnå detta mysiga och snygga lager i lager kan du ha en lila V-ringning med volangfåll och en vit kofta. Team dem med blå ribbade och manschette jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa läderskor för att ge en fin touch till detta snygga utseende.

Lila väst med rund halsringning och svarta ankeljeans

lila väst med rund halsringning och svarta ankeljeans
källa

Detta är ett annat superminimalt utseende som verkligen kan visa upp den snygga sidan i dig. För toppen är det bara att bära en lila västtopp med rund hals. Koppla ihop den med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära nakna sandaler för att se uppfriskande och snygg ut.

Tie Dye knuten T-shirt med shorts i ärmslut

Tie-dye knuten t-shirt med manschett denim shorts
källa

Här är en mycket iögonfallande men väldigt naturlig och uppfriskande outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en lila knuten t-shirt med slipsar och para ihop den med blå manschetshorts. För skorna kan du bära antingen vita sneakers eller bara sandaler beroende på om du vill se sportigare eller mer uppfriskande ut.

Lila stickad tröja med V-ringning och svarta skinny jeans

lila stickad tröja med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

För att se avslappnad och attraktiv är en något överdriven topp en mycket bra kombination med smala jeans. I det här fallet kombineras en lila, kornig stickad tröja med V-ringning med svarta skinny jeans. Du kan bära svarta balettlägenheter för att hålla kläderna enkla och rena.

Lila och vit blommig t-shirt med blå jeans

lila och vit blommig t-shirt med blå jeans
källa

För ett uppfriskande utseende kanske du vill lägga till ett blommigt element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en lila och vit blommig t-shirt och para ihop den med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se minimala och snygga ut.

Halvlång krage chiffongskjorta med mörkblå skinny jeans

Chiffongskjorta med halvtransparent krage och mörkblå skinny jeans
källa

Om ditt mål är att se mer damligt ut, hjälper en chiffongblus mycket. Till exempel, här är en vacker och feminin lila blus med en halvtransparent krage. Du kan para ihop den med marina skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera outfit i stil och feminin.

Gul kappa med lila tröja och orange byxor

gul kappa med lila tröja och orange byxor
källa

Detta är en super färgglad outfit. Det är svårt att beskriva hur svårt det är att designa en outfit som har så många chockerande färger i sig. För att forma denna outfit kan du bära en vit rund krage skjorta, lila tröja och gul kappa. Kombinera dem med orange vidbyxor och svarta läderstövlar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Grå kofta med lila randig väst


källa

För att forma det mysiga och tillkomliga utseendet kan du helt enkelt bära en lila randig västtopp med en grå kofta för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett par kängor i mockamocka för att se minimalistiska och snygga ut.

Lila knapp-up skjorta med gula mini-jeansshorts


källa

För ett uppfriskande och glatt utseende kan du bära en lila knappskjorta och citrongula mini-jeansshorts. Bär ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en rosa läderkoppling för att ge en sofistikerad touch till detta iögonfallande utseende.

Hoppas att du gillade de lila toppdräktidéerna jag just nämnde för dig. Det jag älskar mest med de lila topparna är att de inte riktigt får dig att se överdriven eller för annorlunda ut medan de får dig att se attraktiv vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*