Hur man bär lila kofta

Ibland tänker jag på koftan som ett slags tillbehör istället för ett slags kläder. Eftersom du bara kan sätta på den på några sekunder och inte förstöra håret eller resten av kläderna som du antagligen skulle göra om du hade på dig en tröja. Idag ska jag prata mer detaljerat om den lila koftan, något som får dig att se vacker, ladylike och mysig ut. Det är något som är väldigt lätt att utforma och ta bort. För att göra det ännu enklare för dig vill jag visa dig några av de bästa lila cardigan-outfitidéerna som jag har samlat nu.

Mörklila kofta med rippade blå manschettmager jeans


källa

Att ha på sig en mörklila kofta kan se väldigt annorlunda ut än att ha på sig en ljuslila kofta. Låt mig först visa dig hur du stylar den mörklila koftan. Du kan bara bära den med en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med blå ribbade och muddade skinny jeans. Bär ankelstövlar i kamelmocka med skorna för att ge en snygg och feminin touch till kläderna.

Lång lila kofta med vit väst med scoop-halsringning och en jeanskjol

lång lila kofta med vit väst topp med scoop halsringning och denim kjol
källa

Ett litet knep för att få dina ben att se långa och magra ut är att para ihop en lång kofta med en kort kjol. I det här fallet kombineras en lång lila kofta med en ljusblå minikjol. För resten av kläderna, bära en vit skop hals väst topp och ett par leopard-print mocka lägenheter.

Lila ärmlös chiffongkofta med vit blus

lila ärmlös chiffongkofta med vit blus
källa

För att se snygg och unik ut, använd en lång, ärmlös kofta gjord av chiffong istället för en typisk lila långärmad kofta. Koppla ihop den med en vit blus och ett boho-stil uttalande halsband. Använd mörkblå manschettjeans och grå mockaklack för att se mer elegant ut.

Lång ribbad ljuslila kofta med vita skinny jeans

lång ribbad ljuslila kofta med vita skinny jeans
källa

Detta ljuslila och vita utseende påminner mig om några uppfriskande himmelblå och vita kläder som jag täckte tidigare. För att skapa detta uppfriskande utseende kan du bära en ljuslila ribbad midikardigan med en vit västtopp med en djup v-ringning och vita smala jeans. Använd en rosa ankelrem med öppen tå för att se mer ladylike och attraktiv ut.

Lila kofta med svart tryckt tunika med bälte

lila kofta med svart tryckt tunika och tunika med bälte
källa

För att uppnå detta unika och eleganta utseende kan du bära en svartmönstrad tunikatopp som kommer med ett svart smalt läderbälte som får dig att se lång och tunn ut. Bär en lila kofta över den. Svarta leggings och kolmockaskor är ett riktigt trevligt och avslappnat komplement till denna outfit.

Lila knäppt kofta med mörkblå och grå rutig pojkvänskjorta

lila knäppt kofta med mörkblå och grå rutig pojkvänskjorta
källa

Du kan skapa den här coola casual casual outfit med några skiktningstrick. På toppen bär du en lila knappad kofta över en grå och marinblå rutig pojkvän flanellskjorta. Låt kragen och fållen på skjortan kika ut. Använd svarta skinny jeans och knähöga stövlar i grått läder för att se snygga ut.

Lila kofta med ljusrosa långärmad T-shirt

lila kofta med ljusrosa långärmad t-shirt
källa

För en riktigt avslappnad streetoutfit som du kanske vill ha på dig när du bara vill ha en snabb matbit kan du bära en lila kofta med en ljusrosa långärmad T-shirt. Kombinera dem med gråa smala byxor och mycket kreativt med ett par gyllene lägenheter.

Använd den med en matchande lila t-shirt och mörkblå jeans

matchande lila t-shirt och mörkblå jeans
källa

För att se dammig och mysig ut kan du bära en lila kofta över en lila t-shirt. Lägg till en ljusgul stickad infinity-halsduk i mixen för att se ännu vackrare ut. Bär ett par marinblå jeans med raka ben och oxfordskor i brunt och gult läder för att avsluta din outfit i stil.

Lång kofta med svart och vit randig mock-hals topp

lång kofta med svartvitt randig mock-neck topp
källa

För att forma denna snygga lagerlagring kan du bära en svartvit randig t-shirt med mock-hals med långa ärmar och en lång lila kofta över. Bär en ljusblå midjekjol med hög midja för att se tunn och ungdomlig ut. Använd grå läderstövlar för skorna för en särskilt snygg touch.

Lila kofta med en vit blus med en krage

grå kofta med vit blus med ringad halsringning
källa

För att uppnå denna fina business casual outfit kan du bära en vit frillblus och en lila kofta. Den intressanta delen är att rulla upp ärmarna på blusen och tröjan för att skapa några fina lager. Bär svarta skinny jeans och lila balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Bär den med en vit blus och grå linnebyxor med vida ben

vit blus och grå linnebyxa med vida ben
källa

För att få ett snyggt och långt utseende kan du använda tricket att bära något smalt på toppen och något brett i botten. Till exempel kan du bära en vit blus med en passande lila kofta för toppen. Koppla ihop dem med grå breda linnebyxor med rosa klackar.

Ljuslila kofta med matchande ärmlös skift mini-tulpanklänning

Ljuslila kofta med matchande ärmlös skift mini-tulpanklänning
källa

För att uppnå detta superchika och minimalistiska utseende kan du bära en ljuslila lång kofta med en ärmlös tulpanklänning i mörklila för att dina ben ska se extra långa ut. Bär ett par ljusgrå mockasandaler för att komplettera din outfit med en damliknande touch.

Lila kofta med vit remplös peplum

lila tröja med vit axelbandslös peplumtopp
källa

För att se sexig lågmäld ut kan du avslöja dina nyckelben genom att bära en vit axelbandslös peplumtopp och lägga en lila kofta över den så att huden ser mer reserverad och naturlig ut. Använd svarta chinos och en ljusrosa ankelrem med öppen tå för att se mer damaktig och elegant ut.

Matchande lila kofta med vit t-shirt och svart penna kjol

utrustad lila kofta med vit t-shirt och svart penna kjol
källa

Här är en outfit som du kanske vill prova för ett minimalistiskt och ungdomligt casual look. Du kan bara bära en vit t-shirt med en lila kofta. Koppla ihop dem med en svart minipennkjol och vita band för att se rena och vackra ut.

Här är de lila cardigan-outfitidéerna som kan hjälpa dig att se mysig och vacker ut. Viktigast är att de är väldigt lätta att ta bort. Testa dem och se om du ännu bättre kan visa upp den vackra delen av din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*