Hur man bär lila jeans

Det råder ingen tvekan om att de blå jeansen eller särskilt de mörkblå skinny jeansen har blivit standard jeans om du inte vill prova vad som fungerar bäst med resten av din outfit. Ibland är det dock värt lite extra ansträngning att prova olika färger för att ha roligare och sticka ut från mängden. Idag ska jag prata om de lila jeansen, något som ser mycket ut som de mörkblå jeansen men har lite mer djup och feminin känsla. Låt mig nu visa dig några riktigt fina lila denim outfit idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Ljusrosa ullrock med lila skinny jeans

Ljusrosa ullrock med lila skinny jeans
källa

Låt mig visa dig en ganska elegant affärsavslappnad look till att börja med den här listan med underbara outfitidéer. Denna outfit kan kombineras med en ljusgrön blus med en lång ljusrosa ullrock. Koppla ihop dessa bitar med lila skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att se elegant och feminin ut.

Ljusgrå långärmad t-shirt med båthalsring och lila jeans

ljusgrå långärmad t-shirt med båthalsring och lila jeans
källa

Låt oss nu titta på ett mycket enklare sätt att utforma de lila skinny jeansen. I det här fallet kan du bära en ljusgrå långärmad t-shirt med båthals för att visa att dina nyckelben ser vardagliga och reserverade sexiga ut. Kombinera t-shirt med lila skinny jeans och citrongula sandaler för att se gladare ut.

Vit chiffongblus med vida ärmar, lila skinny jeans och floppy hatt

vit chiffongblus med vida ärmar, lila skinny jeans och floppy hatt
källa

För ett lite konstnärligt utseende, försök att lägga till en svart floppy hatt i mixen. För resten av kläderna kan du bära en bred vit chiffongskjorta och para ihop den med lila skinny jeans. Använd svarta ballerina-lägenheter och en svart quiltad läderhandväska för att avsluta din outfit.

Ljusgrå t-shirt med lila skinny jeans och en uttalad kedja


källa

Här är ett annat exempel för att visa dig hur lila jeans kan göra en snygg outfit till en snygg. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå t-shirt med en kedja för toppen. Koppla ihop dem med lila skinny jeans och svarta ballerinor för att se avslappnad men ändå attraktiv.

Rosa och silvermönstrad jacka med lila skinny jeans

rosa och silvermönstrad jacka med lila skinny jeans
källa

Detta är ett mycket unikt utseende som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Det är mer ett elegant och professionellt utseende än ett damligt och vackert utseende. Till toppen kan du bära en rosa och silverjacka med nitar. Använd den med lila skinny jeans och svarta mockaskinn för ett rent och unikt utseende.

Lila stickad tröja med matchande smala jeans

lila stickad tröja med matchande smala jeans
källa

Låt oss ta en titt på hur man utformar lila på lila. För att skapa detta otroligt attraktiva men avslappnade utseende kan du bära en lila kabelstickad tröja med lila skinny jeans. Ett litet knep för att bära en vit knappad skjorta under tröjan för att lämna lite utrymme mellan den lila toppen och lila jeansen. Använd stövlar i brunt läder för extra stil.

Grå ullkappa med smala jeans och fotkängor

grå ullkappa med smala jeans och ankelstövlar
källa

För att uppnå detta unika och luftiga utseende kan du bära en blå chambray-skjorta med en grå yllejacka till toppen. Kombinera dem med lila skinny jeans och svarta ankelstövlar med mocka för att ge en feminin och elegant touch till det övergripande utseendet.

Marinblå jeansjacka med vit topp och lila jeans

Marinblå jeansjacka med vit topp och lila jeans
källa

Lila passar mycket bra med blått. Som ett exempel, här är en outfit som består av en mörkblå jeansjacka, en vit topp och lila skinny jeans. För att ge elegansen till denna outfit är en rosa läderkorsväska och silverbandiga sandaler ett komplett komplement till ditt utseende.

Vit virkad tröja med en axel och smala jeans med höghöjning


källa

För de av er som har fina axlar och krageben, här är en sexig klädsel med låg vikt som passar just dig. För att forma det här utseendet kan du bära en vit stickad tröja med en axel och lila skinny jeans. Bär vita klackar för att göra outfit ännu mer uppfriskande.

Blush Pink Short Wool Coat med lila skinny jeans

rodnad rosa kort ullrock med lila skinny jeans
källa

Här är en business casual outfit som ser både elegant och vacker ut. Till toppen kan du bära en vit blus med en kort rosa ullrock med rosa knappar och en lila rutig halsduk. För resten av kläderna, använd lila skinny jeans, ett par bruna läderstridsstövlar och ett svart läderbälte för att se både snyggt och feminint ut.

Blommig chiffongblus med vida ärmar och smala jeans och sandaler

Blommig chiffongblus med vida ärmar, smala jeans och sandaler
källa

För att skapa detta uppfriskande och avslappnade utseende kan du bära en ljuslila chiffongblus med vida ärmar över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med lila skinny jeans och ljusrosa hälklackade sandaler för att se dammiga och luftiga ut.

Svart kavaj med lila skinny jeans och ballerinor

svart kavaj med lila skinny jeans och ballerinor
källa

Här är ett snyggt och elegant affärskläder som är lätt att dra av sig. För att uppnå detta utseende, använd en svart kavaj med en vit v-ringad t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med lila skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se eleganta och enkla ut.

Långa skinny jeans med en jeansjacka och vit, beskuren t-shirt


källa

För att uppnå ett ungdomligt och snyggt streetlook kan du bära en blå jeansjacka med en vit beskuren t-shirt för toppen. Para ihop dessa bitar med lila smala jeans med låg topp och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att ge lite stil till din outfit.

Heather Grey Chunky tröja med lila jeans och mockaskor

ljunggrå, tjock tröja med lila jeans och mockaskor
källa

Detta är en mysig och snygg outfit som är lätt att ta av. För toppen kan du bära en längre lila t-shirt med en grå ljungad tjock tröja över. Kombinera dem med lila skinny jeans och svarta stövlar i mocka med öppen tå för ett feminint utseende.

Här är några lila idéer i denim outfit som är både vackra och lätta att ta av. Om du älskar att bära jeans finns det ingen anledning till att du inte skulle upptäcka fler färger för att ge dig själv fler sätt att se bäst ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*