Hur man bär Leopardmönstrad blus

Hur man bär Leopardmönstrad blus

Oavsett hur överdriven och onaturlig vissa människor tycker att leopardtrycksblusen ser ut, det finns alltid fans av leopardtryckskläder som inte bryr sig om andra och faktiskt kan ta av dem. Det är en av de saker som du kan använda frasen ”älska det eller hata det” för att beskriva. Oavsett vilken sida du är på, är det alltid intressant att se hur du kan bygga en outfit runt ett prickigt objekt som det här. Vad du håller på att se är några riktigt coola idéer för leopardmönstrad blusoutfit som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Blus med leopardmönster och svarta skinny jeans


källa

Till att börja med den här väldigt intressanta listan ska jag värma upp dig med detta väldigt typiska sätt att knäppa på en leopardtrycksblus. Du kan bara bära den med svarta skinny jeans. Använd ett brett brunt läderbälte för att skapa lite separation. Koppla ihop dessa bitar med svarta klackar med öppen tå för att ge outfit en elegant touch.

Blus med leopardmönster och hög midja, svart, figur-kramar omslags kjol

Blus med leopardmönster och hög midja, svart, figur-kramande omslags kjol
källa

Låt oss nu titta på en ännu mer feminin outfit att ha på kontoret. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en leopardtröja. Koppla ihop den med en svart, hög midja, knälång wrap kjol. Avsluta med att ha på sig ljusrosa spetsiga tåklackar och en rodnad läderhandväska för att komplettera denna härliga look.

Bär dem med svarta läder leggings och vita sneakers

svarta läder leggings vita sneakers
källa

Här är ett väldigt intressant försök att ha på sig leopardmönstrad blus. För att uppnå detta utseende kan leopardtrycksblusen bäras obundna. Koppla ihop den med svarta läderbyxor och en vit lågkonversation. Bär en svart läderhandväska för att ge en stilfull touch till det övergripande utseendet.

Blus med leopardmönster och senapgult midikjol med hög midja

Leopardmönstrad blus med senapgult midikjol med hög midja
källa

Här är ett kontraintuitivt tänkesätt som fungerar överraskande ofta. Det vill säga att kombinera en överstycke med en annan för att skapa en mer naturlig outfit. Som ett exempel på denna outfit kan du bära en leopardmönstrad blus och en senapgul midikjol med hög midja. Du kan till och med avsluta kläderna med ett par gula spetsiga tåklackar för att se ljusa och unika ut.

Blus med tre fjärdedelar och djup V-ringning och leopardmönster

trefjärdesärmad blus med djup V-ringning och leopardmönster
källa

För ett kausalt men ändå elegant utseende kan du bära en trekvartärmblus med djup V-ringning och leopardmönster. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att hålla kläderna enkla och rena. Du kan bära ett kristallhalsband för att göra outfit mer elegant.

Ärmlös blus med djup V-ringning och leopardmönster och matchande klackar

Ärmlös blus med djup V-ringning och leopardmönster för att matcha sandaler
källa

Här är en outfit speciellt designad för hardcore-fans av leopardtryckskläder. För att uppnå detta fantastiska utseende, använd en ärmlös V-ringad blus med leopardmönster och svarta chinos. Här är den intressanta delen. Använd plattformsklackar med platt tå med leopardtryck och en plånbok med leopardtryck för att komplettera detta all-leopard-utseende.

Överdimensionerad blus med leopardmönster och pojkvänjeans

överdimensionerade pojkvän jeans med leopardmönster
källa

Denna outfit är ett ganska framgångsrikt försök att bygga en avslappnad och snygg street outfit runt en leopardmönstrad blus. Du kan också välja en lite överdimensionerad leopardmönstrad blus och stoppa den löst i sönderrivna pojkvänjeans. Bär en vit tränare för att lägga till en avslappnad touch på din outfit.

Använd den med en svart minikjol med hög midja i chiffong

svart hög midja chiffong skater mini kjol
källa

För att skapa en fin outfit kan du bära leopardtrycksblusen med en svart midjekjol med hög midja. Kjolens luftighet hjälper till att balansera ljusstyrkan i leopardtröjan. Du kan enkelt kombinera dessa bitar med ett par svarta balettlägenheter för att se enkla och vackra ut.

Silkeblus med leopardmönster och tvättade smala jeans

Smala jeans tvättade i en leopardmönstrad sidenblus
källa

Om du vill ha mer djup i din blus kan du välja en silke leopardmönstrad blus. Kombinera blusen mycket intressant med en blå tvättad skinny jeans för att uppnå ett snyggt utseende. Ett brett svart läderbälte och vita sneakers är ett utmärkt val för att komplettera denna outfit.

Använd den med en orange kavaj och rippade pojkvänjeans

orange blazer rippade pojkvän jeans
källa

Ett sätt att tona ner leopardtrycksblusen lite är att bära en kavaj över den. I det här fallet väljs en orange kavaj för ett ljust och glatt utseende. Använd bottenblå ribbade jeans och manschetter med pojkvän och ljusrosa klackar för en elegant finish.

Använd den med Black Blazer & White Skinny Jeans

svart blazer vit skinny jeans
källa

Här är en annan blazer outfit. Den här gången är det en snyggare och professionellare svart kavaj som ska kopplas ihop med leopardtrycksblusen. Kombinera dem med vita skinny jeans och bruna bandiga sandaler för ett elegant och konstnärligt utseende.

Överdimensionerad blus med mini vita jeansshorts

oversize blus mini vita denim shorts
källa

För att visa upp dina ben lite, här är en outfitidé som kan göra just det. Använd en lätt överdimensionerad leopardmönstrad blus på toppen. Stoppa den bara delvis i vita jeansshorts. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för en feminin och elegant touch.

Använd den med en svart veckad skater minikjol och mönstrade strumpor

svarta veckade skater minikjol mönstrade strumpor
källa

För en fin look kan du bära en leopardmönstrad blus som kommer med en svart rosett. Koppla ihop den med en svart pläterad minirater kjol, svarta mönstrade strumpor och svarta ballerina lägenheter för att komplettera utseendet på ett sött och vackert sätt.

Bär den med svarta klippta byxor och balettklackar

svarta, rakklädda byxor med balettklackar
källa

För dig som gillar att klä dig ut som en minimalist kan du helt enkelt ha på dig en leopardmönstrad blus och svarta klippta klänningbyxor. Använd svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla och snygga utseende.

Button-up skjorta med leopardmönster och vita chinos med vida ben

vita chinos med vida ben och leopardmönster
källa

För en feminin och uppfriskande look kan du bära en skjorta med leopardtryck och vita chinos med breda ben. Du kan dölja ett par svarta klackar med öppna tå under breda byxor så att du ser längre och smalare ut.

Hoppas att du gillar idéerna för leopardmönstrade blusar jag delade med dig ovan. Det är ingen tvekan om att dessa kläder är ganska svåra att ta av, men jag tror också att vissa av er faktiskt kan vara. Så varför inte vara öppen och prova dessa idéer? Inte bara kommer det inte att skada, du kommer faktiskt att ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*