Hur man bär Leopard Print Dress

Hur man bär Leopard Print Dress

Innan jag visar dig alla de leopardtrycksklänningar som du letar efter kommer jag att vara väldigt direkt med dig här. Klänningar med leopardtryck är bara svåra att ta av sig. Oavsett hur bra du ser ut eller hur bra din kropp är, hälften av människorna eller mer kommer att kritisera dig. Men om du tycker att det är ett bra tecken att ha både älskare och hatare samtidigt, är detta blogginlägg speciellt för dig. Vad du kommer att se är några av de bästa idéerna för leopardtryck som jag har samlat.

Skiftklänning med leopardmönster och gula klackar


källa

För att starta listan visar jag dig en ganska typisk klänning med leopardmönster som du kan bära till ett cocktailparty. Här är en skiftklänning som ser ganska naturlig ut med tanke på hur vild och galen en leopardmönstrad klänning kan få. Du kan helt enkelt kombinera klänningen med gula öppna tår och du är redo att gå.

Djup maxiklänning med leopardmönster och djup V-ringning

Djup maxiklänning med leopardmönster och djup V-ringning
källa

Här är en djup V-ringad maxiklänning i leopardmönster i chiffong. Det är förvånansvärt luftigt eftersom det är mycket sällsynt att använda luftiga och leopardtryck i samma uppsättning. För att ge den här klänningen ett snyggt och sexigt utseende kan du helt enkelt para ihop den med silverklackar med ett öppet tåband.

Halvärmad skjortklänning med leopardmönster och bälte

Skjortklänning med leopardmönster och halva ärmar
källa

För en mer snygg och avslappnad look kan du bära stövlar istället för klackar. Du kan till exempel ha på dig denna skjortklänning med leopardmönster med halva ärmar och ett par svarta läderknäskor.

Använd den med en svart skinnjacka och leggings

leggings i svart läderjacka
källa

Om du vill ha en jacka med leopardmönstrad klänning är mitt första val för dig den svarta skinnjackan, som jag kallar den mest mångsidiga jackan. Använd en miniklänning med leopardmönster, en svart skinnjacka och leggings för ett lager i lager. Bär ankelstövlar i brunt läder för att ge outfit en snygg touch.

Tvådelad miniskridsklänning med leopardmönster

tvådelad miniskridsklänning med leopardtryck
källa

Oftast består en klänning i två delar av en crop top och en kjol. Den här klänningen är mer konservativ och består av en kortärmad topp med leopardmönster och en matchande minirater kjol. För att bära den i stil kan du para ihop den med svarta klackar och en kungsblå läderhandväska.

Bodycon midiklänning med svart kavaj

Bodycon midiklänning svart kavaj
källa

Här är en annan outfit som innehåller en jacka. Den här gången är den midiklänning med leopardmönster ihop med en svart kavaj för ett mer mogen look. Koppla ihop dem med svarta snörstövlar med öppen tå och ett uttalande halsband för att se feminint och kraftfullt ut samtidigt. Denna outfit fungerar bra för chefer och handledare om du inte är rädd för att få kommentarer av alla slag.

Skiftklänning med neonrosa kavaj

Slida klänning neonrosa kavaj
källa

Eftersom klänningen med leopardmönster vanligtvis är mycket prålig, bär den sällan med en prålig jacka. Om du är nyfiken på hur det skulle se ut om det faktiskt hände, har denna outfit faktiskt svaret för dig. Kolla in denna skjortklänning med leopardtryck i kombination med neonrosa kavajen. Denna kombination fungerar överraskande ganska bra. Du kan till och med ha ett par rosa klackar för att matcha kavajen.

Maxiklänning med leopardmönster och långärmad kofta

Maxi flare klänning med leopardmönster, lång ärmlös kofta
källa

Denna outfit gör ett trevligt litet trick för att ge lite friskhet till leopardtrycksdräkten. I detalj kan du bära en maxiklänning med leopardmönster och en grå kofta med långa ärmar. Koppla ihop kläderna med guldklackar och ett uttalandehalsband för att sticka ut från mängden på ett cocktailparty eller prom.

Lång, flytande klänning med leopardmönster i chiffonghalterneck

lång flödande klänning med leopardmönster i chiffonghalterneck
källa

När du kombinerar gepardklänningen med en unik snitt händer vanligtvis något vackert och intressant. Till exempel, här är en lång, flytande halterneck och leopardmönstrad klänning som ser riktigt snygg och luftig ut. Det faktum att klänningen är gjord av chiffong hjälper. Kombinera klänningen med nakna sandaler och ge outfit en uppfriskande touch.

Sweetheart Neckline Flare Midi-klänning med svart kort blazer

Sweetheart Neckline Flare Midi Dress Black Short Blazer
källa

Här är en lågmäld, sexig midi-flare-klänning med en spagettirem och en älskling hals. Du kan para ihop den med en svart kort kavaj och svarta spetsiga klackar för att se feminin och snygg ut samtidigt.

Långärmad midiklänning med avslappnad passform

långärmad midiklänning med en avslappnad passform
källa

Medan alla har skinny-outfits för att visa upp sina kurvor på en cocktailparty, kan du se snygg ut och sticka ut från andra genom att bära något väldigt löst. Till exempel kan du bära denna midiklänning med leopardmönster med en avslappnad passform och svarta tåklackar med ankelband för att se luftiga och unika ut.

Maxiklänning med leopardmönster och bälte

Maxiklänning med leopardmönster och bälte
källa

Kanske är det bältesdesignen eller den lösa maxiklippet. Denna leopardklänning ser mer naturlig ut än de flesta andra av någon anledning. Du kan enkelt para ihop den med ett par svarta klassiska flip-flops och en svart läderhandväska för en street outfit.

Tvådelad, kramig klänning med leopardmönster

tvådelad, figur-kramande klänning med leopardmönster
källa

Det här är en sexig bodycon-klänning i leopardmönster som måste visa din midja och kurvor. Om du är i fin form kommer den här klänningen definitivt att få dig att lysa på en cocktailparty. Kombinera den öppna tånklänningen med svarta fotledsremmar för ett enkelt och snyggt sätt att slutföra kläderna.

Långärmad gungklänning med djup V-ringning

långärmad gungklänning med djup V-ringning
källa

Här är en annan leopardmönstrad klänning med en avslappnad passform. Den här gången är den sexig, med en djup v-ringning och en miniklänning. Använd den här klänningen med svarta mockakängor i mocka för en feminin touch.

Svart och vit maxiklänning med chiffongleopardtryck

Svartvit maxiklänning med leopardmönster i chiffong
källa

Inte varje klänning med leopardtryck måste vara gulaktig. Detta är en svartvit Leopard Printe maxiklänning. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta öppna tåklackar för ett vackert och iögonfallande utseende.

Jag hoppas att listan ovan med klädesidéer för leopardtryck gör det lite lättare för dig att utforma klänningen för leopardtryck. Om det inte är din kopp te har vi tusentals andra outfitidéer tillgängliga på denna webbplats. Låt oss titta på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*