Hur man bär lavendeltröja

Hur man bär lavendeltröja

Tröjan är något som kan få dig att se mysig och tillgänglig. För att fördubbla den effekten, överväga att bära en lavendeltröja som också får dig att se super attraktiv och uppfriskande ut. När det gäller tröjor tänker de flesta på de vita, svarta eller blåa. Mycket sällan skulle människor tänka på lavendeltröjan, vilket gör den ännu bättre eftersom det är så du kan se bra ut och unikt. För att visa dig olika typer av stil har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för lavendeltröjautrustning för dig. Låt oss komma in direkt.

Lavendel ribstickad tröja med vita skinny jeans

Lavendelstickad tröja med vita smala jeans
källa

För att starta den här listan över vackra kläder ska jag visa dig en som ser speciellt bra ut på djup vinter. För att forma det här utseendet kan du bära en ribbad tröja i lavendel med vita skinny jeans och en vit stickad mössa för att se vacker och damlik ut. Använd ett par kängor i fuskpäls i fuskpäls så att skorna ser ännu mer attraktiva ut.

Lavendeltryckt tröja med jeansknapp på kjolens framsida

Tröja med lavendeltryck och jeanskjol med knappfäste fram
källa

Detta är en icke-stickad lavendeltröja med en fin tryckt design. För att utforma kan du bära en blå kjol med en jeansknapp på framsidan och en svart och rosa silke choker halsduk. Använd en snygg neonrosa läderhandväska och ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att avrunda utseendet.

Lavendelstickad tröja med vita smala jeans

Lavendel stickad tröja med vita skinny jeans
källa

Du kan definitivt ha på dig en lavendeltröja på kontoret. Till exempel är denna kabelstickade tröja en bra tröja för att skapa ett affärsavslappnat utseende. För resten av kläderna kan du bära vita skinny jeans, en stor ljusrosa läderhandväska och ljusrosa klackar för att se mer uppfriskande och feminin ut.

Kall axel klockhylsa lavendel tröja


källa

Här är en super chic och uppfriskande outfit som är perfekt för dejting. Bär en lavendeltröja med överklocka ärmar och kalla axlar för toppen. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tår för att se smala och vackra ut.

Lavendel en axel tjock ribbad tröja med blå jeans

tjock ribbad lavendeltröja med en axel och blå jeans
källa

Om du känner att det är omöjligt att se sexigt och pojkaktigt ut samtidigt, kan denna outfit möjligen få dig att tänka. För att forma det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en lavendel-tröja med en axel och mörkblå skinny jeans med manschetter och rippor. Använd lavendel sneakers som passar perfekt till tröjan.

Lavendel tröja över vit knapp-up skjorta

Lavendeltröja över vit knappad skjorta
källa

För att få en elegant och vacker business casual outfit kan du bära en lavendeltröja över en vit knappad skjorta och låta kragen och fållen på skjortan kika ut. Kombinera dem med blåklippta skinny jeans och röda och vita rutiga ballerinor för att komplettera outfit på ett kreativt och färgstarkt sätt.

Bär den med en vit knappskjorta och en blommig bomberjacka

vit skjorta med knappar och bomberjacka med blommönster
källa

Detta är en väldigt fin och unik lagerlagring. För att forma det här utseendet, använd en vit knappad skjorta och topp med en kort lavendeltröja. Lägg till ett lager genom att bära en vit och blå blommig bomberjacka. För resten av kläderna, bär en lavendel mini chiffong kjol och grå mocka över knästövlarna för att komplettera den anmärkningsvärda klädseln.

Avslappnad tröja med svart miniklänning


källa

Vanligtvis parar du ihop en tröja med en kjol istället för en klänning. Men när du bär en klänning under en kort tröja ser midjan högre ut och du ser längre och smalare ut. Du kan till exempel ha på dig en svart mini-shift-klänning under en lavendeltröja. Koppla ihop dem med en svart infinity-halsduk och svarta läderstövlar i mitten av kalven för att se super attraktiva.

Lavendeltröja med blå pojkvänjeans


källa

Det är intressant att ha på sig en damlik lavendeltröja som en del av en pojkaktig outfit. I det här fallet kombineras tröjan med kraftigt sönderrivna och bundna pojkvänjeans. Använd vita sneakers för att komplettera detta snygga och avslappnade utseende.

Använd den med en vit knappskjorta och ljusblå jeans

vit skjorta med knappar och ljusblå rippade jeans
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar pojkvänjeans. Men den här gången ser outfit mycket mysigare ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit nedskjortad skjorta och topp med en lavendeltröja. Låt kragen och fållen på skjortan kika ut. Lägg till ett par pojkvänjeans och vita träningsskor i ekvationen.

Lavendelskuren tröja med jeans i medellång midja

Lavendelskuren tröja med jeans i medellång midja
källa

För att uppnå en riktigt minimalistisk outfit är en kort tröja med jeans och sneakers ett utmärkt alternativ som får dig att se obekväm men ändå vacker ut. Du kan till exempel ha på dig en kort lavendeltröja med en midjeblå jeans med smal passform. Använd vita sneakers för ett rent och avslappnat utseende.

Kort tröja med vit skjorta och jeansshorts

Kort tröja med vit skjorta och jeansshorts
källa

Detta är ett mycket uppfriskande och damligt utseende med långa ben. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit skjorta med knappar och en kort lavendeltröja över. Koppla ihop dem med blå mini-jeansshorts. Slutligen ha på dig ett par lavendel sneakers som matchar toppen.

Lavendeltröja med vit miniklänning

Lavendeltröja med vit miniklänning
källa

För ett ungdomligt och flickaktigt utseende kan du bära en vit miniklänning över en lavendeltröja. Klänningen här är en denimklänning med dragkedja fram. Koppla ihop dem med ett par svartvita höga Converse för ett ännu mer elegant och ungdomligt utseende.

Lavendel-turtleneck med ljusblå och ljusblå jeans

Lavendel turtleneck med ljusblå jeans
källa

Detta är en mycket mysig och avslappnad outfit. Du kan bara ha på dig en tjock lavendel-turtleneck med ett par ljusblå skinny jeans. För att göra denna outfit lite mer formell så att du kan bära den på kontoret kan du para ihop bitarna med rosa klackar och en svart läderhandväska.

Kabelstickad tröja med vit mini veckad kjol

Kabelstickad tröja med båthalsring och vit mini-veckad kjol
källa

För en uppfriskande och lättillgänglig look kan du bära en lavendelstickad tröja med en båthalsring och en vit miniraterkjol. Koppla ihop dem med vita klackar för att se ännu mer uppfriskande ut.

Här är outfitidéerna för lavendeltröjor som är så vackra men ändå så lätta att ta av. Nästa gång du vill ha en tröja kanske du vill prova en lavendeltröja för att se annorlunda ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*