Hur man bär lavendel balklänning

Hur man bär lavendel balklänning

Om du letar efter outfitidéer till ditt nästa prom- eller formella evenemang har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du vill visa hud eller inte, kommer lavendelaftonklänningen att få dig att lysa i prom med den fantastiska och magiska färgen på lavendel. Lavendel är i grunden en mycket speciell typ av ljuslila. Den har sitt eget namn ”Lavendel” eftersom den ser så bra ut att den förtjänar sin egen kategori. Som du kanske hade förväntat dig är outfitidéerna för lavendelkvällsklänningar mestadels golvlängdsklänningar, med några undantag här och där. Låt oss nu dyka in.

Lavendel halsringning Golvklänning i sidolängd


källa

Låt mig börja den här listan med underbara outfitidéer med en lågmäld sexig balklänning där allt du behöver göra är att visa lite hud på sidorna av midjan. För att forma detta utseende, bära en golvlång veckad chiffongklänning med en lavendelhalsringning. Koppla ihop klänningen med silverklackar med öppna tår för att slutföra kläderna med klassen.

Lavendel Axelbandslös Fit och Flare Maxi Flowy Balklänning

Lavendel Axelbandslös Fit och Flare Maxi Flowy Balklänning
källa

Om du är säker och inte har något emot att visa lite hud, här är en mycket attraktiv och sexig outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en stropplös lavendel passform och en golvlång flytande klänning som har några paljettdetaljer i toppen av klänningen. Bär silverklackar igen för att avsluta din outfit.

Lavendel Sweetheart Neckline Fit och Flare Tyll Mini Dress

Lavendel älskling halsringning passform och flare tyll mini klänning
källa

Nu är det här en vacker och uppfriskande miniklänning som är bäst för cocktailparty men som också kan få dig att se bra ut och sticka ut på proms. I detalj är klänningen en lavendel älskling halsringning passform och flare mini tyll klänning. Kombinera klänningen med ljusrosa sandaler med öppen tå och en feminin touch.

Lavendel Paljetter och Tyll Fit och Flare Golvlängd Aftonklänning

Lavendel paljetter och tyll passform och flare golvlängd aftonklänning
källa

Det här är en skolboksklänning som enkelt kan få dig att se elegant och attraktiv ut vid evenemanget. För att forma det här utseendet, använd en golvlång aftonklänning med en lavendel passform och flare, med den övre delen en paljettopp och den nedre delen en tyllkjol. Använd ankelband i silver i metall med öppna tår så att du ser smal och vacker ut.

Lavendel och ljusgult älskling halsringning maxi utsvängda chiffong klänning

Lavendel och ljusgult älskling halsringning maxi utsvängda chiffong klänning
källa

Färgen på lavendel är så vacker och djup. Men om de färgade klänningarna ovan inte passar din smak, har jag något mer kreativt för dig. Här är en golvlång, utsvängd chiffongklänning gjord av lavendel och ljusgul älskling som är fylld med blommiga, broderade detaljer. Använd klackar med öppet silver för att komplettera utseendet.

Lila Empire midja älskling Maxi Chiffong klänning

lila empire midja älskling maxi chiffong klänning
källa

För att se smal och lång ut kan du välja en komisk klänning för midjestad som en balklänning. Till exempel, här är en lavendel empire midja maxi chiffongklänning som kan få dig att se väldigt smal ut. Koppla ihop klänningen med silver metalliska tåklackar för att komplettera detta eleganta utseende.

Sweetheart Fit and Flare golvlång tyllklänning med manschettarmband i silver

Sweetheart Fit and Flare golvlång tyllklänning med manschettarmband i silver
källa

Det här är en extremt sexig outfit som enkelt kan få dig att fokusera på ett prom. I detalj är klänningen en lavendelskatt med en djup V-ringning och en utsvängd maxikylklänning, vars överdel är fylld med paljettdetaljer. Kombinera klänningen med silverklackar och silverarmband för att se ännu mer elegant ut.

Lavendel miniskridsklänning med silverklackar

Lavendel miniskridsklänning med silverklackar
källa

Låt oss ta en ny titt på en miniklänning som är ett uppfriskande sätt att sticka ut från mängden när nästan alla andra bär balklänningar i golvlängd. Klänningen här är en lavendel mini skater chiffongklänning som är fylld med paljettdetaljer. Använd silverremmar i metall med öppna tår för att göra det här attraktiva utseendet.

Lavendel bomull långärmad form Matchande miniklänning

Lavendel bomull långärmad bodycon miniklänning
källa

Ibland kanske du vill göra saker som är lite kontraintuitiva för att hjälpa dig att sticka ut på ett bra och naturligt sätt. Du kan till exempel ha på dig en långärmad mini-lavendel bomullstulpanklänning för att se otydlig men ändå vacker ut. Använd silverklackar med öppna tå för att förvandla denna relativt avslappnade look till en elegant.

Tvåfärgad miniklänning i vit och lavendel

Vit och lavendel tvåfärgad miniklänning
källa

Här är en mycket kreativ och vackert designad tvåfärgad mini-klänning. I detalj är klänningen en utsvängd miniklänning, med den övre delen en vit, silver, figur-kramande paljetterad topp och den nedre delen är en flerskiktad minikjol i tyll. Kombinera klänningen med silver paljetter med öppna tår för att se lite chic ut.

Silver och lila paljetter halsringning fram golv längd flytande klänning


källa

Ibland ser sexig inte ut hur mycket hud du visar, utan hur du visar din hud. Till exempel, om du visar lite hud genom denna golvlånga, flytande silver- och lavendelklänning med paljetter som har några utskurna frontdetaljer, kan du se återhållen sexig och elegant ut.

Lavendel siden- och tyll maxikvällsklänning med paljettdetaljer

Maxiklänning i lavendel siden och tyll med paljetter
källa

Det här är en fantastisk klänning med bälte som är speciellt designad för dig som har en smal midja. För att forma det här utseendet, använd den här golvlånga aftonklänningen i lavendel silke och tyll som kommer med ett silverpälsbälte som gör att midjan verkar mer framträdande. Använd silvermetalliska spetsiga klackar för att slutföra kläderna.

Ärmlös mini-veckad chiffongklänning med spetspassning och flare

ärmlös chiffongklänning i spets med spetspassning och utsvängda miniveck
källa

För att se uppfriskad och mjuk ut, kan du bära den här passformade ärmlösa klänningen i lavendel med en utsvängd miniklänning. För skorna, använd ett par silvermetalliska ankelremmar med öppen tå för att förvandla denna outfit till en outfit som är smart nog att bära för barnvagnar.

Maxi-aftonklänning med lavendelbälte och en axel


källa

För de av er som har fina axlar och krageben, här är en sexig klädsel med låg vikt som passar just dig. Klänningen är en golvlång aftonklänning gjord av lavendel med en axel och ett silverpälsbälte. Koppla ihop klänningen med en silver fotledsrem med öppna tåklackar för att se elegant och vacker ut.

Hoppas att du gillade idéerna med kläder för lavendelklänning som jag just delade med dig. Om du är osäker på vad du ska ha på dig till din nästa fest, prova dessa kläder så kommer du troligen att vara nöjd med hur du ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*