Hur man bär lastväst

Hur man bär lastväst

Lastvästen är ett av de intressanta elementen som du kan lägga till din vanliga outfit och få den att se helt annorlunda ut stilistiskt. Till skillnad från andra typer av västar får lastvästen dig nästan alltid att se åtminstone anständig ut när du är ihop med en avslappnad outfit. Det ger helt enkelt ditt utseende en särskilt tuff touch. Även om lastvästen är ganska lätt att utforma, försöker jag fortfarande sätta ihop några av de bästa kläderna när det gäller lastvästen. De är i allmänhet mycket lätta att dra av. Låt oss nu gå igenom dem och prova dem själv.

Lastväst över svartvit randig T-shirt

Lastväst svartvita randiga t-shirts
källa

En lastväst passar perfekt med en horisontellt randig topp som den här långärmade svarta och vita tee. I botten kan du bära svarta skinny jeans eller leggings. Komplettera den här snygga outfit med läderstövlar.

Bär med en randig skjortklänning

horisontell randig t-shirt klänning lastväst
källa

Som framgår av den tidigare outfitidén fungerar bärvästen perfekt med den horisontellt randiga t-shirtklänningen. Jag ser den här dräkten som den perfekta vårdräkten eftersom det ibland känns lite kallt med bara en skjorta. En lastväst är lämplig för dessa typer av vårdagar.

Rutig pojkvänströja med lastväst

Pläd pojkvänskjorta Cargo Vest Jeans
källa

Som en unisex outfitidé kan du bära lastvästen över en rutig pojkvänströja. Bär bara skinny jeans och nakna läder för bum.

Använd den med en grå t-shirt och svarta skinny jeans

grå t-shirt svarta skinny jeans
källa

Lastvästen kan inte bara ge dig lite extra värme, men det kan också ge lite stil, speciellt när du bär den alltför vanliga grå t-skjortan och den smala jeansdräkten. Skiktningen innebär att din outfit inte längre ser för slarvig ut.

Vit t-shirt, svarta byxor och knähöga stövlar

vit t-shirt knähöga stövlar lastväst
källa

Här är ett annat exempel på hur lastvästen kan förvandla din tråkiga outfit till en snygg. Kombinationen av en vit T-shirt och svarta smala byxor ser bra ut, men det är lite för vanligt. Lastvästen och knähöga stövlar tar denna outfit till en ny nivå.

Använd den med den blå knälångklänningen

blå t-shirt klänning lastväst
källa

För en outfit med en starkare färgkontrast. Prova med den armégröna lastvästen över den blå knälångklänningen. Använd svarta eller grå fotkängor för skorna. Inte bara skapar färgerna en skarp kontrast, den seghet som kommer med klänningen och den feminina touchen på klänningen skapar också en mycket intressant, unik kontrast.

Använd den med en horisontell randig t-shirt och vita sneakers

horisontell randig t-shirt lastväst vita sneakers
källa

De flesta av de randiga t-shirt-outfitidéerna jag har visat att du handlar om stövlar för att skapa ett mer snyggt och vackert utseende. Jag skulle vilja visa att lastvästen också fungerar perfekt med vita sneakers som fritidsdräkt. Denna outfit är väldigt lätt att ta av oavsett kroppstyp och den goda nyheten är att de flesta av er redan har alla föremål du behöver för denna outfit i din garderob. Så prova.

Bär den med en vit knappskjorta och jeans med muddar

vit knapp-up skjorta manschettväst med jeans manschett
källa

För företag som har en startliknande anda är denna outfit sannolikt en bra affärsavslappnad outfit. Medan jag vet att du bara kan ha på dig t-shirts och jeans för att arbeta i företag som detta, är det smartare att klä dig smartare. Tillbaka till den kläderna kan du bara ha på dig en vit skjorta med knappar och manschettjeans som många av er normalt skulle göra. Lägg till en touch av stil i lastvästen för att slutföra outfit.

Bär över svart och vit prickig klänning

Lastväst över en svartvit prickig klänning
källa

Denna outfit kombinerar snyggheten med den svarta prickklänningen med segheten som kommer med lastvästen på ett mycket intressant, lite kontrasterande sätt. Jag kan se att människor med en stark karaktär kan ta av sig denna outfit med förtroende.

Använd den med en långärmad, figur-kramande grå t-shirt och jeans

Figurkramande grå t-shirtlastväst
källa

Nyckeln till att se skarp ut med denna outfit är att se till att den grå t-skjortan är kroppskramande. Detta gör lastvästlagret så mycket bättre och övergripande ser mindre skrymmande ut.

Bär den över en svart t-shirtklänning och kala sandaler

T-shirt klänning nakna klackar väst
källa

Det här är ett så minimalt sätt att utforma lastvästen, men bitarna i snitt och färg ser bra ut. Denna outfit är förmodligen min favoritdräkt på listan. För kläderna bär du helt enkelt en svart t-shirtklänning med den armégröna lastvästen och kala sandaler.

Bär med en skjortklänning och en filthatt

T-shirt klänning filt hatt väst outfit
källa

För ett kreativt och konstnärligt utseende kan du bära en svart t-shirtklänning med en lastväst och en filthatt. Du kanske också vill läsa mitt andra blogginlägg om hur man bär en filthatt.

Bär över jeansskjorta

Cargo byxor över demin skjorta
källa

Jeansskjorta är ett så populärt objekt. Så jag vill bara nämna denna outfitidé att ha en lastväst över en jeansskjorta och låta dig veta att dessa föremål går ihop ganska anständigt.

Bär över svart t-shirt och randig midikjol

Svart och vit midikjol lastväst
källa

Detta är ett helt annat sätt att utforma randmönstret än de tidigare idéerna. Istället för en randig topp består outfit av den horisontellt randiga midikjolen och den svarta toppen. Detta kreativa sätt att utforma föremålen gör utseendet väldigt uppfriskande och anmärkningsvärt.

Cargo väst över grå väst topp och jeansshorts

Cargo vest denim shorts väst topp
källa

En lastväst är vanligtvis lite lång och når långt under midjan. Att bära den med en grå västtopp och jeansshorts skapar en mycket intressant skiktningseffekt.

Jag hoppas att du gillar listan jag just delade med dig om att ha på dig lastvästen. Du kan hitta många fler outfitidéer i våra andra blogginlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*