Hur man bär lastkjol

För dig som behöver klä dig formellt för att arbeta mycket, låt oss ta en titt på vad du ska ha på dig de dagar då du kan klä dig mer avslappnat och uttrycka dig mer fullständigt. Jag kommer att prata specifikt om hur man utformar lastkjolen i det här blogginlägget. Den sanna och traditionella definitionen av en lastkjol är en kjol som är gjord av ett grovt, denimliknande tyg och har några fram- eller sidofickor. I dagens modevärld behöver klänningen inte längre nödvändigtvis ha fickor för att kallas en lastkjol. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt trevliga idéer för rockrockoutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit knäppt skjorta med en ljusgrön lastkjol


källa

Låt mig visa dig denna fantastiska business casual outfit för att starta den här listan över snygga och attraktiva outfitidéer. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linneskjorta med knappar och ett ljusgrönt minihjul för att se vardagligt och elegant ut. Kombinera dem med ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera detta underbara utseende.

Vit t-shirt med en grå halsduk och en grön knälång lastkjol

vit t-shirt med grå halsduk och grön knälång lastkjol
källa

För att forma denna snygga och avslappnade streetoutfit kan du bära en vit t-shirt med en grå tryckt halsduk för att skapa några fina lager. Kombinera dem med en grön, knälång, rak kjol. För skorna kan du bära ett par ljusrosa sandaler för att slutföra kläderna.

Vit linne med grå minikjol med hög last

vit linne med grå höghöjd minikjol
källa

För att forma denna vackra och uppfriskande eleganta avslappnade outfit kan du bära en vit ärmlös V-ringad blus och en grå, midjekjol med hög midja som ser lång och tunn ut. Kombinera dem med ett par ljusrosa plattformssandaler. Du kan lägga till en rosa läderkoppling i mixen så att den ser ännu mer damlik ut.

Svart och vit prickblus med en grön lastkjol

Svart och vit prickig blus med en grön lasthög kjol
källa

För att skapa det unika vintagelooket kan du börja med den svarta prickblusen med långa ärmar och axelband runt. Koppla ihop den med en grön minikjol med hög midja. Bär ett par grå mocka remmar sandaler för skorna. Lägg till en senapsgul påse i blandningen för att göra det coola utseendet.

Svart t-shirt med en grön minikåpa och platta sandaler

svart t-shirt med grön minikjol och platta sandaler
källa

För att se snygg och luftig ut, här är vad du vill göra. Använd en enkel svart t-shirt med en svart moto läderjacka. Kombinera den med en grön minikjol för last. Använd skorna ett par eller mörkgrå platta sandaler för att se snygga och uppfriskande ut. Läderjackan kan få dig att se riktigt snygg ut i det här fallet.

Vit V-ringad t-shirt med en grå knälång rak kjol

vit V-ringad t-shirt och grå rak knälång kjol
källa

Detta är en mycket uppfriskande och mysig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Bär bara en vit, avslappnad V-ringad t-shirt med en grön, knälång lastkjol. Kombinera dem med svarta sandaler. Slutligen ha på dig en elfenbensfärgad kofta för att ge en mysig och vacker touch till kläderna.

Svart linne med scoop-halsringning och grå minikjol och sandaler

svart linne med scoop-halsringning, grå minikjol och sandaler
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit som låter dig visa upp några kurvor, kan du börja med den svarta figuren som kramar linne med en scoop-ringning. Koppla ihop den med en grå mini-kjol. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta glidande sandaler och en grå koppling för att komplettera utseendet.

Svart t-shirt med V-ringning och kjol med dragkedja

svart t-shirt med V-ringning och lastkjol med dragkedja
källa

Detta är en relativt avslappnad outfit som kan få dig att se snygg och luftig ut. Bär bara en svart, avslappnad passform, T-shirt med V-ringning ovanför. Kombinera den med en grå midikjol med dragkedja. Bär ett par högklackade leopardtryck för att skorna ska se mer mogna och feminina ut.

Blå bomberjacka med lastomslagskjol

blå bomberjacka med omslags kjol
källa

För att forma denna snygga och uppfriskande lagerlagring kan du bära en vit skjorta och en himmelblå bomberjacka i lager. Kombinera dem med en ljusbrun kjol med hög design och hög design. Bär ett par svarta och vita randklackar för att komplettera din outfit med en elegant twist.

Ljusrosa kofta med en vit V-ringad T-shirt och en knälång kjol

Ljusrosa kofta med en vit V-ringad t-shirt och en knälång kjol
källa

För att se mer ladylike ut, kan du naturligt och logiskt bära lite rosa. Du kan till exempel ha på dig en ljusrosa kofta med en vit t-shirt för att se uppfriskande och feminin ut här. Använd den med en grå knälång kjol och svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Svart kort linne med minikjol med slips

svart kort linne med minikjol med slips
källa

För att uppnå detta enkla svart och grå utseende, kan du börja med den svarta beskurna linnen för att se reserverad sexig ut. Kombinera det med en grå, midjekjol med hög midja. Bär ett par svarta, platta sandaler med dina skor för en snygg och uppfriskande finish.

Svart casual jacka med en grå minikjol

svart casual jacka med grå minikjol
källa

För att se luftig och snygg ut, kan du bära en svart lätt överdimensionerad casual blazerjacka med en svart t-shirt med rund hals. Koppla ihop dem med en grå mini-kjol. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor. Bär en svart axelväska i läder för att avsluta din outfit.

Ärmlös vit omslagstopp med grå minikjol

vit ärmlös topp med grå minikjol
källa

För att forma denna underbara och uppfriskande outfit kan du bära en vit ärmlös chiffongblus på toppen. Kombinera den med en grå, midjekjol med hög midja. För skorna kan du bara ha på dig ett par gråa sandaler för att slutföra kläderna på ett sött och rent sätt.

Här är idéerna om lastkjolens outfit som jag ville dela med dig. Försök att bära dem när du inte behöver klä dig formellt eller på allvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*