Hur man bär långärmad spets topp

Hur man bär långärmad spets topp

Om jag måste välja ett klädesplagg för att bygga runt och uppnå ett feminint utseende måste den långärmade spetstoppen vara på min topp 5-lista. Mina favoritfärger för spetsöverdelen är definitivt vita, även om svart och vinrött också ser ganska bra ut. Många hör ordet ”spetsar” och tycker att det är väldigt svårt att forma och skala av. I det här blogginlägget ska jag visa att det faktiskt är ganska lätt att bära vackert. Med det i åtanke har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för långärmad spetsdräkt för dig. Låt oss titta på dem.

Vit mock neck långärmad spets topp över väst topp

vit långärmad spetstopp med ståkrage över västtoppen
källa

För att göra den intressanta listan ska jag visa dig denna helt vackra outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en vit, halvskuren, långärmad spets topp med en mock hals över en vit väst topp för att skapa en vackert lager topp av outfit. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ankelstövlar i kamelmocka för en elegant finish. Använd en ljusrosa läderhandväska för ett feminint utseende.

Vit långärmad spets topp med vida byxor

vita långärmade byxor med spetsiga ben och vida ben
källa

För ett vackert och uppfriskande vitt utseende kan du bära en vit långärmad spets topp med vita vidbyxor. Du kan till och med bära vita sandaler med klack eller vita klackar med öppna tå för att komplettera denna vita outfit. Använd en svart läderhandväska för att se stiligare ut och lägg till lite färg i utseendet.

Använd den med en ljusgrön midikjol

limegrön midi flare kjol
källa

Först och främst märkte jag att många snygga spets toppar med kärleksärmar har en replik halsringning. Det är bara en intressant sak som jag märkte när jag forskade efter det här blogginlägget. Den speciella vita spetsöverdelen har också en imiterad halsdesign. Om du kopplar ihop den med en ljusgrön midikjol och nakna sandaler får du dig att se feminin och iögonfallande ut.

Vit spets topp med mörkblå skinny jeans

mörkblå skinny jeans med vit spets
källa

För de av er som tycker att en spetstopp är svår att ta av sig, kan denna outfit få dig att tänka två gånger. Dräkten består av en vit långärmad spets topp, mörkblå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar. Denna enkla outfit ser bara bra ut. Tänk på det, det är i grunden en typisk kombination av en vit långärmad t-shirt och smala jeans, med den vita toppen som nu ersätts med en vit spets. Det är bara väldigt enkelt att dra av sig.

Kort vit långärmad spets topp med himmelsblå jeans med vida ben

Förkortad vit långärmad topp med himmelblå jeans med vida ben
källa

Detta är en mycket unik och sexig outfit. För dig som vill visa upp din smala midja är denna outfit något för dig. Bär en vit långärmad beskuren spets topp med himmelsblå jeans med vida ben. Du kan dölja ett par vita plattformssandaler i byxorna så att du ser mycket högre ut.

Tvådelad vit spetsklänning

tvådelad vit spetsklänning
källa

Här är en feminin tvådelad vit spetsklänning med den övre delen som en crop top och den nedre delen är en midjekjol med hög midja. Kombinera den vackra klänningen med ljusrosa klackar och en stråhatt för att se mer feminin och uppfriskande ut.

Kort spets topp med rodnande rosa skater minikjol

beskuren spets topp rodnad rosa skater mini kjol
källa

För det mesta kommer en vit spets topp att kännas något mogen. Men för just den vita spetsöverdelen ser den bara ungdomlig och attraktiv ut. Koppla ihop den med en rodnande minikjolskridskor och ljusrosa klackar med öppna tår för att se ännu mer ungdomlig och energisk ut.

Burgundy spets topp med svart skater minikjol

Burgundy svart skater mini kjol med spets topp
källa

Efter att ha sett en ungdomlig outfit är detta en mer mogen och djupare vinröd långärmad spets topp. Koppla ihop toppen med en svart skater minikjol för att kompensera den mogna känslan lite. Använd svarta ballerinor eller lägenheter för skorna för att hålla utseendet smalt och smalt.

Vit spets topp med rosa tryckt maxi siden kjol

vit maxi siden kjol med rosa spets
källa

Om du tycker att en spetsöverdel är lite för formell för din karaktär kan du tona ner den lite genom att para ihop den med en avslappnad maxikjol med en avslappnad passform. Till exempel kan du para ihop den här vita långärmade spetsöverdelen med en rosa tryckt maxi siden kjol för att skapa en mer kausal och jordnära outfit. Använd ljusrosa klackar för att avsluta din outfit.

Vit topp med spetsar i spets med kamelmockbyxor

vita spetsbyxor med tre fjärdedelar i kamelmocka
källa

Det här är inte precis en spets topp med hela ärmarna, utan snarare en tre-fjärdedel ärm topp. Kombinera den med kamelmockbyxor för att se snygg och unik ut. Hur ofta ser du verkligen mocka byxor? Det är bara förvånande att se hur byxorna ser så bra ut tillsammans när de är ihop med spetsöverdelen.

Svart spets topp med läder gamacher

svarta läder leggings med spets topp
källa

Låt oss nu försöka bygga en sval och mörk helt svart outfit runt en svart spets topp. Använd den med svarta läderbyxor och svarta läderstövlar för att se snygg ut. Kanske är det inte så coolt och mörkt som om läderbyxorna kombinerades med en svart tröja, men den feminina touchen på spetsöverdelen ger verkligen outfit mycket djup och unikhet.

Vit mock neck spetsblus med läder wrap kjol

vit wrap kjol av spetsblus med läderhals
källa

För en feminin outfit med en touch av seghet kan du bära en vit spets topp med en vit läder mini kjol. Koppla ihop outfit med ljusrosa klackar för att skapa en slående street outfit.

Vit långärmad linneblus med spetsdetaljer

vit långärmad linneblus med spetsdetaljer
källa

Detta är en cool vit topp med spetsdetaljer. Koppla ihop den med smala jeans, nakna sandaler och en stråhatt för att komplettera klädseln i stil.

Använd maxikiffongkjol med lila veck

lila veckad maxi chiffong kjol
källa

För en glamorös och enkel look bredvid kan du helt enkelt bära en vit topp med en lila veckad maxikiffongkjol. Bär dem med ljusrosa klackar för ett enkelt och snyggt sätt att slutföra kläderna.

Vit, kort spets topp med ljusblå, rippade jeansshorts

vitt skuren spets topp ljusblå ribbade jeansshorts
källa

För ett unikt och sexigt sommarutseende kan du bära en långärmad vit spets topp med jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se vardagliga och sexiga ut.

Här är de bästa långärmade outfitidéerna som jag tycker är vackra och vill dela med dig. Förhoppningsvis kommer du efter att ha läst det här skriptet överens om att den vita spetsskivan inte är så svår att dra av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*