Hur man bär långärmad Peplum-topp

Hur man bär långärmad Peplum-topp

När du är i din bästa form kan du bära nästan alla typer av toppar och förvänta dig att se ganska smal och lång ut. Men låt oss inse det, att hålla sig i din bästa form hela tiden är annorlunda. Vad kan du göra för att fortfarande se lång och tunn ut med magefett som sticker ut? Att ha på sig en långärmad peplumtopp är ett mycket bra alternativ i det här scenariot, eftersom det något utsvängda snittet på toppen verkligen kan hjälpa till att täcka magen och visuellt flytta midjan uppåt. För att visa dig hur du stylar det har jag sammanställt några mycket fina långärmade peplum-topp-outfitidéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit ribbad tröja med bälte över en långärmad peplumtopp


källa

Låt mig börja den här listan med ladylike och attraktiva outfitidéer med en business casual outfit. För att uppnå detta långa och smala utseende kan du bära en vit långärmad peplum-topp och toppa den med en vit ribbad tröja med ett bälte med bälte. Bär dem med svarta smala chinos och bruna klackar för en ren och elegant finish.

Vit axelbandslös långärmad peplumtopp med svarta läderbyxor

vit axelbandslös långärmad peplum-topp med svarta läderbyxor
källa

För att forma denna sexiga klädsel med låg vikt som passar semi-formella evenemang kan du bära en vit axelvit långärmad peplum-topp för toppen. Kombinera den med svarta läderbyxor för en snygg touch. Använd röda klackar och en svartvitt tryckt koppling för att se ännu mer iögonfallande och snygg ut.

Överdimensionerad ullrock med svartvitt randig peplum-topp och jeans

Överdimensionerad ullrock med svartvitt randig peplum-topp och jeans
källa

För att se mysigare ut på jobbet kan du välja den här avslappnade passformen och den snygga lagerlagringen. Bär en svart och vit randig peplum-topp med en mörkblå, något överdimensionerad ullrock och en blå och grön rutig halsduk. Bär den med marina skinny jeans och beige mockaskor för att komplettera utseendet.

Svart och vit randig långärmad peplum-topp med ljusblå jeans

svartvit randig långärmad peplum-topp med ljusblå jeans
källa

Här är en super enkel och avslappnad street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svartvit randig långärmad peplum-topp med en ljusblå slim fit-jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se rena och uppfriskande ut.

Vit topp med plisserade ärmar och smala jeans med muddar

vit topp med valsade ärmar och smala jeans med muddar
källa

När vädret blir varmt kan du rulla upp ärmarna på din vita långärmade peplumtopp för att skapa din egen kortärmade peplumtopp. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och orange läderhöga klackar för att se prickig ut. Lägg till en vit och brun portfölj för att se mer elegant och professionell ut.

Kungsblå peplumtopp med matchande ballerinor och svarta skinny jeans

Kungsblå peplumtopp med matchande ballerinor och svarta skinny jeans
källa

För ett enkelt men skarpt utseende kan du välja en färg som kommer att fånga människors uppmärksamhet, till exempel den kungsblå färgen. För att applicera detta på din outfit kan du bära en kungsblå långärmad peplum-topp med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med kungsblå ballerinor för att slutföra kläderna på ett lekfullt och skarpt sätt.

Bourgogne långärmad topp med svarta jeans

Bourgogne långärmad topp med svarta jeans
källa

Här är en annan mycket minimal outfit. Det är också en mycket passformig outfit som kräver att du visar dina kurvor lite. För att forma det här utseendet, använd en burgundy långärmad peplum-topp med svarta skinny jeans. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för ett snyggt men underskattat utseende.

Svart och vit randig topp med chinos och klackar

svart och vit randig peplumtopp med chinos och klackar
källa

Här är en snygg cocktailparty-outfit speciellt för dig som inte vill ha en klänning till din nästa cocktailparty. Till toppen kan du bära en svartvit randig långärmad peplumtopp. Koppla ihop den med svarta chinos, en röd koppling och två svarta spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Svart långärmad peplumtopp i läder med en urringning

lång peplumtopp i svart läder med en urringning
källa

För att uppnå detta helt svarta, unika och snygga utseende kan du bära en långärmad peplum i svart läder med en urringning och svarta smala chinos. En långärmad topp av läder som den här är så sällsynt att den lätt kan locka människors uppmärksamhet. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Grå och svart peplumtopp med blockbälte och minikjol

grå och svart peplumtopp med blockbälte och minikjol
källa

Här är ett mycket mysigt och flickaktigt utseende som får dig att se ut som flickan bredvid. Bär bara en grå och svart block långärmad peplum-topp med ett svart smalt bälte. Koppla ihop den med en svart bodycon-minikjol och svarta leggings. Använd rundade klackar i svart läder för att göra din outfit på ett rent och sött sätt.

Vit peplumtopp med en mini bodycon-kjol framtill

Vit peplumtopp med utskuren front med figurkramande minikjol
källa

Det här är en sexig klädsel med låg vikt som du kan ha på dig för cocktailparty eller semi-formella till formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit långärmad utskuren peplum-topp med en matchande vit bodycon-minikjol. Bär dem med vita klackar för att bokstavligen byta ut denna outfit till en helt vit outfit.

Svart och vit randig topp med en röd och grå rutig ull halsduk

svart och vit randig topp med röd och grå rutig ull halsduk
källa

För att se snygg och avslappnad ut, här är en casual casual outfit som du kanske vill prova. Bär en svartvit randig långärmad peplumtopp med en röd, grå och vit rutig ullhalsduk. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se rena och luftiga ut.

Svart peplumtopp med vita, silkeslen, smala, smala byxor

svart peplum topp med vita, silkeslen, smala, smala byxor
källa

En vit långärmad peplum-topp och en guldkedja är ett utmärkt sätt att skapa en smart affärsavslappnad outfit. Kombinera dem med vita och svarta tryckta smala, beskurna sidenbyxor. Använd svarta ballerinor för att se eleganta och minimalistiska ut.

Jag hoppas att du gillar den långärmade peplumtoppen som nämns ovan. Som du kan se är de alla väldigt lätta att ta fram. De kanske inte såg väldigt underbara ut för dig, men att veta hur man klär sig snyggt utan att se för högt eller till och med överdrivet är verkligen en fantastisk sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*