Hur man bär långärmad grafisk t-shirt

Hur man bär långärmad grafisk t-shirt

Idag ska jag täcka ett ämne som sannolikt hjälper dig att se mer avslappnad och jordnära ut under din helg. Jag ska prata om hur man stylar den långärmade grafiska tee som gör att du ser vardaglig och snygg ut samtidigt. Den långa ärmdesignen hjälper till att hålla fokus på dina ben. Det är därför väldigt trevligt att kombinera t-shirt med mini-shorts så att dina ben ser särskilt långa och smala ut. Det viktigaste är att det är väldigt enkelt att ta av det. Låt mig nu visa dig några av de bästa grafiska idéerna för långärmad t-shirt outfit jag har samlat åt dig. Låt oss nu dyka in.

Tie dye långärmad grafisk t-shirt med svart mini läder kjol

Grafisk långärmad grafisk t-shirt med svart mini läder kjol
källa

För att starta den här listan över coola och ungdomliga outfitidéer börjar jag med att visa dig en unik outfit. Istället för att ha en enkel grafisk t-shirt bygger vi kläderna runt den här grafiska långärmade t-skjortan. Du kan bära den med en svart minikjol i läder för att se snygg och iögonfallande ut. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera utseendet.

Grå långärmad grafisk t-shirt med svarta minishorts och rutig skjorta

grå långärmad grafisk t-shirt med svarta minishorts och rutig skjorta
källa

Några smarta skikttekniker används för att forma detta pojkaktiga och attraktiva streetlook. Som outfitens kärna kan du bära en grå grafisk långärmad t-shirt med svarta minishorts. Styl dem genom att binda en svartvitt rutig pojkvänskjorta runt midjan. Koppla ihop dem med vita sneakers för ett rent och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Svart skinnjacka med grå långärmad grafisk t-shirt och rutig pennkjol

svart läderjacka med grå långärmad grafisk t-shirt och rutig pennkjol
källa

För att forma denna snygga affärsavslappnade outfit kan du bära en långärmad grå grafisk t-shirt med en svart skinnjacka för att få toppen att se snygg och elegant ut. Koppla ihop dem med en svartvit rutig penskjol för en elegant touch. Bär ett par vita spetsiga klackar för skorna för att ge outfit en uppfriskande och feminin touch.

Grå blommig grafisk långärmad t-shirtklänning

grå blommig grafisk långärmad t-shirtklänning
källa

För att forma detta subtila och attraktiva utseende, istället för en långärmad t-shirt, kan du bära en grå långärmad t-shirtklänning med rund hals och blommigt tryck. Koppla inte ihop det med något annat än ett par vita sneakers. Denna outfit kan verka alldeles för enkel. I själva verket är det dock en stor demonstration av ordstävet ”mindre är mer”.

Svart långärmad T-shirt med himmelsblå skinny jeans

svart långärmad T-shirt med himmelsblå skinny jeans
källa

För att forma detta underbara utseende kan du bära en svart grafisk långärmad t-shirt för toppen. Nu kommer den trevliga och mysiga delen. Istället för att ha på dig mörka jeans kan du också ha himmelblå skinny jeans för att se mer uppfriskande ut. För skorna skulle antingen vita sneakers eller ett par svarta och vita lågtoppade Converse se perfekt ut.

Svart långärmad T-shirt med gråblå skinny jeans med muddar

svart t-shirt med långa ärmar och gråblå skinny jeans med muddar
källa

För att se ännu snyggare ut ibland är det ibland kul att ha på sig en svart långärmad grafisk t-shirt som har en grafik på både fram- och baksidan av t-skjortan. Du kan para ihop den med en gråblå skinny jeans med manschetter för att se smal och snygg ut. För skorna kan du bära svarta sneakers för att lägga till en mörkare känsla i ditt övergripande utseende.

Vit långärmad T-shirt med chiffong mini veckad kjol

vit långärmad T-shirt med chiffong mini veckad kjol
källa

För att skapa detta uppfriskande och reserverade sexiga utseende istället för att ha på sig jeans eller shorts, bygger vi en outfit runt en halvtransparent kjol. För detaljer, använd en vit långärmad T-shirt. Koppla ihop den med en vit plisserad kjol i chiffong för att se snygg och uppfriskande ut. Bär ett par vita sandaler för skorna för en extra uppfriskande touch.

Bourgogne långärmad grafisk t-shirt med svarta och vita prickiga byxor

burgundy långärmad grafisk t-shirt med svarta och vita prickbyxor
källa

För att se lite mer mogen ut, överväga att gå en djupare färg som den vinröda färgen. Till exempel kan du bära en burgundy långärmad grafisk T-shirt med svarta och vita prickiga dräneringsrörbyxor för ett vintage och mogen look. Använd svarta balettlägenheter för att pryda utseendet snyggt.

Vit tryckt långärmad t-shirt med en axel med sköna rosa linneshorts


källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt som faktiskt inte kräver att du visar mycket hud, men det kan få dig att se väldigt attraktiv ut. För toppen bör du ha en vit långärmad t-shirt med en axel eller en bred båthalsringning. Koppla ihop den med minishorts med elastisk midja och elastisk midja. För skorna, ha ett par vita sneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Grå grafisk tunika-t-shirt med svarta leggings

grå grafisk tunika-t-shirt med svarta leggings
källa

För att se ännu snyggare och elegantare ut kan du ha en riktigt lång t-shirt istället eller bara en grå långärmad, medellång tunika-t-shirt. Kombinera det med leggings i svart läder eller bara svarta leggings för att skapa snygga lager. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för ett snyggt och rent utseende.

Svart vintage tecknad grafisk långärmad t-shirt med smala jeans

svart vintage tecknad grafisk långärmad t-shirt med smala jeans
källa

Ibland är det bara kul att ha på sig en tecknad t-shirt för att få tillbaka de gamla minnena. Den här gången väljs en grafisk svart långärmad t-shirt från Power Rangers för att uttrycka den barnsliga sidan i dig. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet i stil.

Grå, figur-kramande långärmad T-shirt med svarta jeans

grå, figur-kramande långärmad T-shirt med svarta jeans
källa

För att se enkel och smal ut kan du bara ha på dig en grågrå långärmad t-shirt som kramar. Koppla ihop den med svarta skinny jeans. Bär bara vita sneakers för skorna eller alternativt ett par svarta ballerinor för att se ännu större och mer elegant ut.

Hoppas du gillade de grafiska idéerna med långärmad t-shirt som jag just visade dig i listan ovan. Dessa kläder är perfekta för dina avslappnade helger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*