Hur man bär långärmad casual klänning

Hur man bär långärmad casual klänning

Jag har pratat om många olika typer av kläder på den här bloggen. De flesta av dem är eleganta eller kostymer avsedda för cocktailparty och barnvagnar. Jag känner att jag inte gör tillräckligt för gatutrustning. Kan vi inte se vardagligt ut och vackert och vackert? För att utforska det kommer jag idag att prata om ett bredare ämne relaterat till gatukläder, nämligen den långärmade casualklänningen. Nyckeln till en avslappnad klänning är tyget. Bomull räcker vanligtvis. Nu, för att visa dig hur du utformar det, vill jag dela med dig några av de bästa idéerna för långärmad klänningdräkt som jag har samlat åt dig.

Grå Mock Neck Långärmad Casual Swing Dress i bomull


källa

Till att börja med den här härliga listan med outfitidéer ska jag visa dig en luftig outfit som är ganska lätt att ta av. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en grå långärmad sväng bomullsklänning med en mock hals och para ihop den med vita sandaler. Det är allt. Det är super minimal och fin outfit.

Mörkgrå, långärmad, knälång bomullsskaterklänning i bomull

Mörkgrå, knälång långärmad skateravslappnad klänning i bomull
källa

Om något så minimalt som föregående outfit inte passar din karaktär också, låt oss titta på en lite, bara lite mer sofistikerad klänning med lite mer detalj. Klänningen här är en mörkgrå långärmad knälång skaterklänning med rynkad midja. Du kan para ihop den med ett långt stilrent boho-halsband och nakna sandaler för att se bra ut.

Grå avslappnad långärmad klänning med vit halsduk

grå avslappnad långärmad klänning med vit halsduk
källa

Här är en helt vacker outfit som använder några smarta lagringstekniker. För att forma det här utseendet kan du bära en grå bomulls långärmad gungklänning och para ihop den med en vit infinity-stickad halsduk. Kombinera dessa bitar med grå mockaskor ovanför knäet för att se dammiga och snygga ut.

Svart långärmad mini gungklänning med kamel ankelstövlar

svart långärmad mini gungklänning med kamel ankelstövlar
källa

För dig som älskar att klä dig som en minimalist, här är en outfit som är gjord speciellt för dig. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart långärmad swing mini bomullsklänning. Kombinera den med en lång och subtil guldkedja. Använd bruna mockasko stövlar med skorna för att ge en feminin touch till kläderna.

Grå, långärmad, löst skuren, avslappnad miniklänning med matchande stövlar

grå, långärmad, figur-kramande miniklänning med matchande stövlar
källa

För att se ladylike och mysig, bör du prova denna attraktiva ser all grå outfit. Det helt gråa utseendet börjar med den grå långärmade passformen och den avslappnade mini-bomullsklänningen. Kombinera klänningen med kolstrumpor och knähöga stövlar i grå mocka för att skapa snygga och vackra lager.

Långärmad tröja med grå mock-halsringning och svart kantad ficka


källa

Denna klänning presenterades tidigare i detta blogginlägg. Men låt oss nu se hur en snygg väska kan hjälpa till att ta denna outfit till en annan nivå. För att forma detta utseende, bära en grå långärmad tröja klänning med lång krage och para ihop den med en svart kantad läderväska. Använd svarta mockaskor för att skorna ska se snyggare ut.

Mörkgrå långärmad gungklänning med bruna läderstövlar

mörkgrå långärmad gungklänning med bruna läderstövlar
källa

För ett snyggt och snyggt utseende kan ett par knähöga läderstövlar gå långt. Till exempel kan du bära en grå bomulls långärmad gungklänning för att se avslappnad och luftig ut. Kombinera nu klänningen med knähöga stövlar i brunt läder för att komplettera klädseln på ett mycket snyggt sätt.

Sky Blue Off The Shoulder Långärmad Swing Mini Dress

Himmelblå miniklänning med lång ärm och axel
källa

Jag vet att hela poängen med detta blogginlägg är att visa dig hur du ser avslappnad och luftig ut. Men det betyder inte att du inte kan se reserverad sexig ut samtidigt. För det ändamålet kan du bära den här himmelsblå långärmade mini-svänglinneklänningen. Kombinera klänningen med nakna, utskurna klackar för en uppfriskande touch.

Chambray långärmad slips Midja Casual skjortklänning

Chambray långärmad slips midja casual skjorta klänning
källa

På tal om att se avslappnad, verkar det inte vara meningsfullt att den här listan går chambray utan att nämna något. Här är en riktigt snygg långärmad blå chambray långärmad skjorta med midjeband. Koppla ihop klänningen med vita sneakers för en avslappnad och ren finish.

Burgundy Fit and Flare Mini-tröja klänning

Burgundy Fit and Flare Mini-tröja klänning
källa

Du kan fortfarande visa upp dina kurvor även om du inte bär något speciellt för en cocktailparty. För att forma denna street outfit kan du bära en burgundy flared mini tröja klänning. Det ser nästan ut som en lång, ribbad, figur-kramad tröja. Kombinera klänningen med ljusrosa klackar för att ge utseendet en feminin touch.

Svart och vit randig miniskridsklänning med en axel

svartvitt randigt av axelklänningen
källa

Den svartvita randiga långärmade T-skjortan är en ikon i världen av avslappnade kläder. Här är en variation på den i den svartvita randiga off-shoulder mini-baksmällsklänningen. Koppla ihop den med en vit filthatt och vita sneakers för att komplettera det här avslappnade och attraktiva utseendet.

Vit långärmad miniklänning i boho-stil med svart floppy hatt

vit långärmad casual miniklänning i boho-stil med svart floppy hatt
källa

Här är en snygg och konstnärlig outfit med långa ben. För att forma denna outfit kan du bära en vit mini-mantelsklänning i boho-stil med vida ärmar. En svart diskett hatt och svart mocka över knästövlarna är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Svart broderad casual sweatshirtklänning med blommönster

svart, broderad, casual sweatshirtklänning med blommönster
källa

För att se mer uppfriskande ut, bär den här avslappnade, långärmade mini-skiftklänningen, avslutad med den snygga blommiga broderade detaljerna. Använd svarta mockasko stövlar med dina skor för lite mer stil.

Chambray Off The Shoulder Tie Midja Midi Casual klänning med sneakers

Chambray av midjan avslappnad klänning med axelband och sneakers
källa

Om du har fina axlar, här är en sexig och avslappnad streetoutfit gjord speciellt för dig. För att forma detta utseende, ha på dig en blå axelbandslös midiklänning. Koppla ihop klänningen med vita sneakers för att se mer ungdomlig och renare ut.

Här är de långärmade idéerna för fritidskläder som jag vill dela med dig. Som du kan se är klänningar inte bara för speciella tillfällen. De spelar också en mycket viktig roll i en avslappnad street outfits värld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*