Hur man bär långa skjortor

Hur man bär långa skjortor

Om du vill ha på dig vardagliga kläder för vänner, håll dig inte till bara t-shirts, tröjor och jeans. Det finns så mycket mer du kan göra. Casual har inget att göra med tristess. I det här blogginlägget ska jag prata om det som kan krydda din avslappnade outfit: de långa skjortorna.

Långskjortor är perfekta under våren och hösten. Under tiden kan du också kombinera dem med tubtoppar eller crop tops, vilket också gör en perfekt sommardräkt. Med olika sätt att utforma den kan du få dig att se helt annorlunda ut, från feminin, pojkaktig, lekfull till sexig. Låt oss gå igenom några av mina favorit sätt att bära en lång skjorta nu.

Klassisk vit lång skjorta och rippade jeanskombination

vanlig lång vit skjorta med jeans
källa

Detta är ett mycket klassiskt sätt att bära en vit lång skjorta. Kombinera det bara med rippade jeans och vanliga höga klackar. Med ett bra urval av väskor, skulle jag säga att denna outfit får dig att se tillräckligt chic ut för att bli en affärsavslappnad outfit.

Vit midikjolklänning

vit midikjolklänning
källa

Även om det är samma kombination av vit skjorta och jeans, kan en längre midiskjortklänning få outfit att se helt annorlunda ut. I kombination med jeans och en lättare väska får denna outfit dig att se väldigt feminin och bedårande ut.

Vit lång skjorta för sommarvarm look

vit lång skjorta över jeans
källa

Som tidigare nämnts kan en lång skjorta också fungera underbart på sommaren, särskilt om du inte har något emot att visa lite hud. Bär bara en vit lång skjortklänning, lämna de övre 2-3 knapparna öppna och kombinera den med svarta byxor och sandaler för att få fram det sexiga sommarutseendet.

Svart randig lång skjorta med slips

svart randigt slips runt midjan lång skjorta
källa

För att ge din outfit mer karaktär, prova en lång svart randig skjorta med slips runt midjan istället för en vit skjorta. Om du kombinerar skjortan med iögonfallande solglasögon och rippade jeans blir den en perfekt vårdräkt. Detta är ett lekfullt och lite arrogant utseende som är perfekt för tjejer som bara samlas och shoppar.

Randig maxikjolklänning med crop top

Maxi randig skjorta klänning tub topp
källa

En svart randig lång skjorta tillhör denna outfitidé. Men den här är längre. Det är en maxikjortklänning. Kolla hur fantastiskt det ser ut när du parar ihop det med en kort tubtopp. Det är bara ett utmärkt, lågmäldt och snyggt sätt att klä sig sexigt och avslappnat.

Rutig skjorta med kofta

rutig skjorta med kofta
källa

Ett snyggt sätt att leka med lager är att bära en längre kofta över en lång rutig skjorta. Det här tricket att lägga ett längre lager ovanpå ett långt lager kan få dig att se längre och smalare ut. Det är en mycket feminin och kausal outfit som är perfekt för kausal äta. Jag gillar verkligen denna outfitidé eftersom du kan se riktigt bra ut och det ser ut som om du ens försöker.

Vit lång skjorta med svart tröja

lång vit skjorta med svart tröja
källa

För ett mer konstnärligt utseende kan du prova att lägga en perfekt passande svart tröja över en lång vit skjorta. Koppla ihop dem med rippade jeans och höga klackar för att komplettera denna eleganta, avslappnade, eleganta outfit. För ett konstnärligt tillfälle är det en perfekt idé att bära en svart hatt med denna outfit.

Klänning i jeansskjorta

Denim lång skjorta klänning outfit
källa

För att se mycket mjukare och lyckligare ut, låt oss prova en jeansskjortklänning. Det ser underbart ut om du vill knäppa i skjortan eller inte. Nyckeln till denna avslappnade outfit är att hålla färgen varm och mjuk. Bär denimskjortklänningen med en grå t-shirt och vita jeans. Ett kausalt och snyggt halsband kan ge en hel del karaktär till det övergripande utseendet.

Läder kjol över skjortklänning

Läder kjol över en lång skjorta klänning
källa

Detta är ett unikt sätt att bära en skjortklänning. Även om jag tycker att det ser bra ut, behöver du förmodligen mycket självförtroende för att dra av dig den här kläderna genom att bära en läderkjol över en skjortklänning. Mode ska vara roligt, men samtidigt bekvämt. Denna outfitidé är cool, men inte för alla. Låt oss bara lämna det.

Vit skjorta med svarta vidbyxor

vit lång skjorta vida byxor outfit
källa

Detta är förmodligen min favorit långa klänningidé på den här listan. När du parar ihop en vit lång skjorta med svarta byxor med vida ben ser du bara fantastisk ut och sticker verkligen ut från resten. Jag vet att det är en väldigt enkel kombination, men den långa skjortan och vidbyxorna passar bra ihop. Det fungerar bara.

Vit skjortaklänning med färgglada skor

Pojkvänskjortklänning
källa

Underskatta inte det faktum att dina skor kan ge ditt outfit mervärde. Att bara ha på sig en vit skjortklänning kan se lite tråkig ut. Inte när du kombinerar det med färgglada och lekfulla skor. Och de svarta mellanstrumporna är också mycket viktiga, det finns anledningen till att skorna verkligen kan sticka ut.

Boho Style lång skjorta

lång skjorta outfit i boho stil
källa

Jag älskar verkligen den här sommarens boho-look. Om du är ett stort boho-fan eller om du är en av de lyckliga människorna som ser fantastiska ut i boho-kläder så är det här platsen för dig. Om du kombinerar boho-långskjortan med boho-sandaler ser du riktigt karismatisk och vacker ut. Långt, vågigt hår kompletterar definitivt utseendet.

Nu ser du hur mycket kul du kan ha med en lång skjorta. Det bästa jag tycker om långskjortor är att de kan se väldigt avslappnade ut men faktiskt ser mycket trevligare ut och mer iögonfallande. Och inte bara det, om du bär det korrekt, det kan också se större och smalare ut. För mig är en vit lång skjorta och en svart randig lång skjorta ett måste i din garderob. Om du gillar dessa outfitidéer kommer du säkert att njuta av mitt tidigare skrivande om de bästa outfitidéerna för pojkvänströjor också. Vi har också massor av olika outfitidéer för olika tillfällen och olika årstider på denna webbplats. Vårt mål är att inspirera dig att ha kul med mode. Jag hoppas du tycker om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*