Hur man bär långa shorts

Hur man bär långa shorts

Idag ska jag prata om något som ligger lite utanför den hetaste trenden just nu. Det är ingen tvekan om att denim-shortsen har blivit en av de mest populära, om inte populära, shorts som kvinnor skulle ha på sig på sommaren eller till och med andra årstider. Som sagt, det är alltid trevligt att ha en motreaktion för att sticka ut från mängden medan alla har liknande kläder. Om alla andra har på sig minishortsen, är det inte en bra idé för dig att bära långa shorts? Det är ett ämne idag och jag ska prata om hur man enkelt utformar dem. Nu ska jag visa dig några av de bästa idéerna om långa shorts outfit jag har samlat.

Orange och vit tryckt knäppt skjorta med långa jeansshorts


källa

För att starta den här listan över snygga och avslappnade outfitidéer ska jag visa dig en ganska glad casual outfit. Bär en orange och vit tryckt pojkvänskjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med långa jeansshorts med långa manschetter. Bär ett par nakna flip-flops för skorna för att slutföra kläderna.

Blå och vit randig tunikatröja med knappar och svarta långa shorts

blå och vit randig tunikatröja med knappar och svarta långa shorts
källa

Här är en annan avslappnad och luftig outfit med en pojkvänskjorta. Den här gången är skjortan en blå och vit, vertikalt randig, överdimensionerad skjorta med knappar. Kombinera det med ett par svarta knälånga shorts med en smal passform. Använd ett par gråa, platta skor för skorna för att slutföra kläderna på ett unikt och snyggt sätt.

Vit spets topp med rippade långa shorts i grå denim

vit spets topp med rippade långa shorts i grå denim
källa

Spetselementet spelar en viktig roll i detta lite damliknande utseende. Bär en kortärmad t-shirt med vit spets för toppen. Kombinera den med ett par gråblå jeansshorts. Använd en korsväska i brunt läder och ett par bruna sandaler för att göra utseendet komplett.

Vit casual blazer med grå grafisk t-shirt och jeansshorts

vit casual blazer med grå grafisk t-shirt och jeansshorts
källa

Du kan också ha långa jeansshorts som om de vore jeans. Bär en vit casual blazerjacka med en grå skjorta för en avslappnad men ändå avslappnad look. Team dem med långa jeansshorts och svarta och vita canvas sneakers för en snygg och snygg outfit.

Vit peplumtopp med senapsgul kofta

vit peplumtopp med senapsgul kofta
källa

För att forma denna glada och unika outfit kan du bära en vit kortärmad peplum-topp med en senapsgul kofta för toppen. Koppla ihop dem med svarta, knälånga, långa shorts. Bär ett par svarta remmar sandaler för skorna så att du ser smal och avslappnad ut.

Svart bomberjacka med ljusrosa tröja och vita långa shorts

svart bomberjacka med ljusrosa tröja och vita långa shorts
källa

För att uppnå detta luftiga och konstnärliga svartvita utseende kan du bära en svart lätt överdimensionerad bomberjacka med en vit eller ljusrosa tröja. Team dem med vita, knälånga långa shorts med en avslappnad passform. Använd vita plattformsskandaler för att göra kläderna lite mer uppfriskande.

Vit och ljusgrå randig t-shirt med blå lång jeansshorts med muddar

vit och ljusgrå randig t-shirt med långa jeansshorts med blå manschett
källa

För att få denna avslappnade streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en ljusgrå och vit randig t-shirt och para ihop den med långa jeansshorts. För skorna kan du bära ett par mörkgrå bandiga sandaler för att se unika och uppfriskande ut.

Vit långärmad blus med snörning och knälång jeansshorts i ljusblått

vit långärmad blus med snörning och knälång jeansshorts i ljusblått
källa

Detta är en pojkaktig outfit som ser förvånansvärt reserverad sexig ut också. För att forma det här utseendet kan du bära en vit långärmad blus med snörning och en avslappnad passform. Kombinera den med en ljusblå tvättad jeansshorts. Ett par svarta klackar med klackar med öppen tå och en svart läderhandväska är ett utmärkt sätt att komplettera ditt utseende.

Burgundy linne med långa camo shorts och bruna läder ankel stövlar

Burgundy färgad linne med långa camo shorts och bruna läder ankel stövlar
källa

Detta är en mycket pojkaktig outfit som har lagt till seghet tack vare sitt urval av skor. Bär en burgundy linne med kamouflage knälång shorts för mer information. För att göra denna outfit unik och snygg, använd nu ett par bruna läderstövlar för att avsluta utseendet.

Ljusrosa t-shirt med ljusblå shorts med muddar

Ljusrosa t-shirt med ljusblå shorts med muddar
källa

För att se mer avslappnad och damliknande ut är det en bra idé att lägga till något rosa i din outfit. I det här fallet väljs en ljusrosa T-shirt med en avslappnad passform som kombineras med de ljusblå tvättade långa shortsen med muddar. Bär ett par bruna sandaler till dina skor. Resultatet är en trevlig och avslappnad outfit som passar bra för en avslappnad strandsamling.

Senapsgult linne med svarta shorts i knälång och avslappnad passform

Senapsgult linne med svarta, knälånga shorts med en avslappnad passform
källa

Att se lite lyckligare ut och ha på sig något gult är ett enkelt och logiskt steg. Bär en senapsgul linne eller t-shirt för toppen. Kombinera det med svarta knälånga chinos för en rak och avslappnad passform. Använd ett par svarta och nakna flip-flops för skorna för en avslappnad look.

Maxi Blush Pink Cardigan med Crop Top & Rippade Denim Long Shorts

Maxi blush rosa kofta med crop top och rippade denim långa shorts
källa

För en lågmäld, sexig, lagerskiktad outfit kan du bära en vit passformig beskuren t-shirt med ljusblå rippade rippade smala långa shorts som kärnan i din outfit. Bär en rosa rosa kofta över bitarna. Bär ett par nakna sandaler för skorna för att komplettera detta attraktiva utseende.

Vit skjorta med knäppning med svarta shorts och höga klackar

vit skjorta med knappar, svarta shorts och höga klackar
källa

För att skapa en affärsavslappnad outfit kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar och svarta knälånga chinos. Kombinera dem med klackar i svart läder med spetsiga tår så att du ser snygg och elegant ut.

Hoppas att du gillade de långa shortsoutfitidéerna jag just delade med dig. Se om dessa kläder kan få dig att se lite mer avslappnad och ungdomlig ut i lite varmare väder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*