Hur man bär långa jeans

Hur man bär långa jeans

Som namnet antyder är de höga jeansna något som får dig att se lång och smal ut. Om jag var tvungen att ge det ett annat namn skulle jag kalla det supertunna och superhöga midjan. Vad det gör mycket bra är att få dina ben att se extra långa ut och midjan ser extra hög ut så att dina kroppsförhållanden ser bättre ut. Du kan bara bära den med en enkel topp och resultatet är vanligtvis ganska bra. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för stora jeans till dig. Låt oss titta på dem nu.

Ärmlös svartvitt randig mock-topp med höga jeans


källa

Höga jeans kan användas för både street outfits och business casual outfits. För att starta den här listan med outfitidéer ska jag visa dig en väldigt cool streetoutfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig ärmlös topp med mock-hals och svarta rippade långa jeans. Använd svarta läderstövlar för att se extra snygga ut.

Vit tröja med grå lång kappa och blå höga jeans

vit tröja med grå lång kappa och blå höga jeans
källa

Låt oss nu titta på en snygg och attraktiv affärsavslappnad look. För att forma detta kan du bära en vit stickad tröja med en grå långfärgad ullrock till toppen. Kombinera dem med ljusblå jeans. Bygg upp ett super chic utseende genom att bära svarta mockaskor med hög klack.

Blush Pink Long Jacket med Blue Tall Jeans och svarta lårhöga stövlar

rodnadrosa långjacka med blå höga jeans och svarta lårhöga stövlar
källa

För att se lite mysigare ut på jobbet, överväg att använda en mer ladylike nyans. Till exempel kan du bära en ljusgul tröja med en rodnande rosa lång jacka till toppen. Koppla ihop dessa bitar med blå jeans och ett par svarta mockaskor med hög klack för att se snygga och attraktiva ut.

Himmelblå t-shirt med V-ringning och korta, långa jeans

himmelblå t-shirt med V-ringning och korta långa jeans
källa

Detta är en väldigt minimal och elegant business casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan. För toppen är det bara att ha en himmelblå V-ringad t-shirt. Koppla ihop den med blå korta jeans. Bär ett par gråtryckta balettlägenheter istället för klackar för att se mer tilltalande ut. Använd en svart läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Jeansjacka med mörkblå belagda långa jeans

Jeansjacka med mörkblå belagda långa jeans
källa

För att uppnå ett ungdomligt utseende är det mycket bra att bära den blå jeansjackan. Du kan kombinera den med en grå tröja för toppen. Kombinera dem med mörkblå vaxade långa jeans för en lite blank och snygg touch. Använd svarta läderstövlar i läder för att ge lite uthållighet i din outfit.

Grön kofta med vit topp och grå knähöga stövlar

grön kofta med vit topp och grå knähöga stövlar
källa

Här är en ganska uppfriskande och mysig outfit som är lätt att ta av. Bär en vit, löst skuren topp med öppen hals och en grön longline-kofta. Koppla ihop dem med svarta långa jeans och knähöga stövlar i ljusgrå mocka för att göra din outfit stilfull.

Ljusrosa blus med rund krage och blå jeans

blekrosa blus med rund krage och blå jeans
källa

Detta är ett mycket enkelt utseende för flickan bredvid som kan få dig att se återhållen vacker och tillgänglig. På toppen bär du en ljusrosa blus med knappar och en vit rundad krage. Kombinera dem med blå höga jeans och ljusrosa höga klackar med öppen tå för en ren och feminin finish.

Randig stickad tröja i svartvitt med långa jeans och orange stövlar

svartvit randig stickad tröja med höga jeans och orange stövlar
källa

Här är en outfit som visar vilken stor skillnad att välja skor kan göra för din totala outfit. För att uppnå detta iögonfallande utseende kan du bära en vit och svart randig tröja med svarta långa jeans. Lägg nu till ett par orange läderstövlar över knästövlarna för att verkligen krydda utseendet.

Svart, djupärmad topp med djup V-ringning och blå, långa jeans

svart, djupt passande, långärmad topp med V-ringning och blå, långa jeans
källa

Här är en mycket enkel men ändå sexig outfit där du måste visa hud och visa dina kurvor. För att komplettera denna outfit, lag en svart passform långärmad t-shirt med en djup v-ringning och para ihop den med blå långa jeans. Bär silver och svarta höga klackar för att ge outfit en elegant touch.

Grön Cropped Spaghetti Strap Top med Silk Cape & Dark Jeans

grön kort topp med spagettiremmar, sidenkappa och mörka jeans
källa

Att bära långa jeans med en crop top är ett mycket trevligt trick för att få midjan att se ännu högre ut. I det här fallet en kort västtopp med gröna spagettiband och mörkblå jeans. Täck dessa delar med en blommigtryckt sidenkappa. Använd bruna mockaskor med öppna tå för att komplettera utseendet på ett elegant sätt.

Vit kortärmad blus med blå jeans med hög midja

vit blus med halva ärmar och blå jeans med hög midja
källa

För att uppnå ett ungdomligt och till och med lite sportigt utseende kan du bära en vit avslappnad halvärmad blus till toppen. Koppla ihop den med ljusblå jeans med hög fotled. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Grå bomberjacka med svarta jeans och stövlar med medium kalv

grå bomberjacka med svarta jeans och stövlar mitt på kalven
källa

Att använda en bomberjacka är en bra idé att skapa en affärsavslappnad outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan. För att uppnå detta utseende, slå en svart t-shirt med en grön bomberjacka. Kombinera dem med svarta höghusar och svarta mockakängkängor i mocka för att se smala och coola ut.

Svart kofta med vit linne och höga jeans

svart kofta med vit linne och höga jeans
källa

För att se snygg och lite konstnärlig ut, överväga att prova det här enkla svartvita utseendet. För toppen, använd bara en vit linne med en svart kofta. Koppla ihop dem med svarta långa jeans och svarta läderstövlar för att se mörka och attraktiva ut.

Svart tröja med matchande långa jeans och grå lårstövlar

svart tröja med matchande höga jeans och grå överknee stövlar
källa

Här är en annan outfit som använder färgen svart som basfärg. Men den här gången används grå också för att tona ut seriens allvar. För att uppnå detta utseende, samla en svart tröja med svarta långa jeans. Koppla ihop dem med ett par grå mockaskor och en svart filthatt för att se snygg och konstnärlig ut.

Hoppas att du gillar de fantastiska idéerna i denim outfit jag just delade. Som du kan se kan du lära dig några nya användbara stylingtrickar för att förbättra ditt utseende. Prova dessa kläder och se om du gillar dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*