Hur man bär lång vinterrock

Låt oss göra något för detta blogginlägg idag. Istället för att utforska ett mycket specifikt föremål och prata om hur man utformar det, låt oss prata om hur man bär en lång vinterrock. Detta är ett brett ämne som ger gott om utrymme för fantasi och kreativitet. Det är ingen tvekan om att den långa ullrockan och den långa dunjackan kommer att utgöra en stor del av det jag ska utforska. Att ha på sig en lång kappa på vintern kan enkelt få dig att se mysig och attraktiv ut. Det enda du vill undvika är att se klumpig ut. Hur som helst, här är några av de bästa idéerna för långa vinterrockar jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart lång vinterrock med tröja och vit knappskjorta


källa

Låt mig börja den här listan över vackra och snygga vinterkläder med en enkel och snygg lagerlagring. För att forma det här utseendet kan du bära en vit nedskjortad skjorta och svart stickad tröja. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart lång vinterullrock. Koppla ihop dessa bitar med svarta läder leggings och svarta mocka ankelstövlar för att se snygga och smala ut.

Grå maxi vinterullrock med vit slits och maxiklänning

grå maxi lång vinterullrock med vit slits maxiklänning
källa

För att skapa det här fantastiska och coola utseendet kan du bara bära en vit maxi-skiftklänning som kommer med en slitsdesign som kärnan i din outfit. Lägg till en grå lång maxiullrock för att skapa några snygga lager. För skorna kan du bära ett par vita och svarta sneakers för att se mer ungdomlig och avslappnad ut.

Grå maxi ull lång kappa med långärmad tröja

grå lång kappa gjord av maxiull med tjock collegetröja
källa

Detta är en mycket minimal grå och svart outfit som får dig att se snygg och mysig ut på jobbet samtidigt. Till toppen kan du bära en grå stickad tröja med en sköldpaddshals och en grå vinterullrock med lång koppel. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att avsluta din outfit i klassen.

Grå stickad hatt & matchande lång vinterrock & jeans med muddar

grå stickad mössa och matchande lång vinterrock och midjebandsjeans
källa

För att se snyggare ut på vintern är en grå stickad hatt ett trevligt tillskott till din outfit. Till toppen kan du bära en grå tröja med tryck och en ljusgrå lång ullrock. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter. Lägg till ett par ankelkängor i kolskinn för att ge stil till kläderna.

Vit lång dunrock med en grå ljungtröja och höga stövlar

vit lång dunrock med en ljunggrå tröja och överknee stövlar
källa

Låt oss nu titta på en vacker och ungdomlig outfit som använder en vit dunjacka med långlinne istället för en ulljacka. Du kan forma den genom att para ihop den med en ljunggrå tröja och en rutig pojkvänskjorta. Para ihop dessa bitar med marina skinny jeans och svarta mockaklackade stövlar för att se snygga och eleganta ut.

Ljusgrått midibälte med bälte och blå pojkvänjeans

Ljusgrå midikappa med bälte och blå pojkvänjeans
källa

Det här är en väldigt intressant och attraktiv outfit med en omslagsrock. I detalj är kappan en ljusgrå midjebälte. Du kan para ihop den med en svart och grå randig t-shirt med rund hals och ljusblå pojkvänjeans. Bär vita sneakers för att vardagligt packa upp kläderna.

Ljusgrå maxiullrock med stickad halsduk och bruna stövlar

ljusgrå maxiullrock med stickad halsduk och bruna stövlar
källa

Låt oss nu titta på en balanserad och mysig casual casual outfit i grått och vitt. För att forma denna outfit kan du bära en grå tröja med en grå lång vinterullrock. Kombinera dem med vita chinos med raka ben och ett par stövlar i brunt läder. Glöm inte den grå stickade halsduken som gör outfit ännu mer attraktivt.

Kamel longline ullrock med grå tryckt t-shirt

Kamel longline ullrock med grå tryckt t-shirt
källa

Låt oss nu titta på ett lite mogenare utseende. Den lite mogna anteckningen kommer faktiskt från den kamellånga vinterulljackan. Du kan para ihop den med några avslappnade bitar som den grå tryckta t-skjortan och blå jeans med raka ben. För skorna kan du bära ett par svarta lädertips för att slutföra kläderna.

Grå longline vinterullrock med förkortade blå slim fit-jeans

grå vinterullrock med lång linje och blå smala jeans
källa

Detta är en väldigt mysig och kausal business casual outfit som gör att du sticker ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. Du kan bara bära en vit chiffongtopp med rund hals och en ljusgrå lång ullrock. Kombinera dem med en ljusblå slim fit jeans. Använd vita spetsiga klackar för att skorna ska se eleganta och uppfriskande ut.

Vit midi vinter trenchcoat med grå slim fit manschettjeans med hög midja

vit midi vintertrenchcoat med grå, smal passform jeans med hög midja och ärmslut
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar lite på den avslappnade sidan. För att uppnå denna outfit kan du bära en grå långärmad t-shirt med rund hals och en lång dubbelknäppt trenchcoat i vitt eller elfenben. Bär dem med mörkblå slim fit-jeans med manschetter och svarta läderskor för en snygg touch.

Kamel maxi vinterrock med vitt tryck och svarta läderbyxor

Vinterrock i kamel taxilängd med vit tryckt T-shirt och svarta läderbyxor
källa

För att se snyggare och mörkare ut är det ofta en bra idé att lägga till ett läderelement i din outfit. Till exempel kan du bära svarta lädermotobyxor med en vit t-shirt som kärnan i din outfit. Koppla ihop dem med en rodnande rosa lång ullrock. Använd vita sneakers för att göra utseendet rent och ungdomligt.

Brun bomullsjacka med långa rader med huva av imitationspäls och rippade skinny jeans

brun bomullsjacka med långa rader med huva i imitationspäls och rippade skinny jeans
källa

På vintern kan du också ha på dig en lång bomberjacka, speciellt en med huva i fuskpäls som den här bruna jackan. För resten av klädseln kan du bära en ljunggrå stickad tröja och mörkblå skinny jeans. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Ljusgrå lång vinterrock med ribbad vit turtleneck

ljusgrå lång vinterrock med vit tröja
källa

För att forma det här mysiga och attraktiva utseendet kan du bära en ljusgrå lång vinterullrock som kommer med den vackra fuskpälskragen. Kombinera den med en ribbstickad tröja med en vit turtleneck och mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Här är de långa vinterrock-idéerna som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett mycket naturligt och lättillgängligt sätt. Försök bara med dessa kläder eftersom de är väldigt lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*