Hur man bär lång tröja

För att se mysigt och damligt ut är det en bra idé att bära en lång tröja. Den kan komma i form av en enkel långlinnad tröja, en tröja klänning och oftast en midi eller maxi kofta. Alla dessa typer av tröjor har gemensamt att de är väldigt lätta att ta av och vanligtvis ser smala och långa ut. Vad jag ska göra är att visa dig några riktigt fina idéer för långa tröjor som jag har samlat åt dig. Om du letar efter något trevligt som är lätt att ta av, bör du inte missa dessa outfitidéer.

Grön ribbad lång kofta med blå skinny jeans


källa

Låt mig först börja den här listan med härliga outfitidéer med en mycket uppfriskande och mysig casual casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart västtopp med scoop hals och blå skinny jeans. Bär en lång grön ribbstickad kofta över dessa bitar. Lägg till ett par ljusrosa spetsiga oxfordskor i ekvationen.

Blush ribbad topp med ljusgrå lång kofta

Rouge ribbad topp med ljusgrå kofta med lång tröja
källa

För att se snygg och feminin ut samtidigt bör du prova den här unika affärsavslappnade outfit. Bär en blush bodycon-ribbstickad tröja med en ljusgrå kofta med longline-tröja. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Svart maxilång tröja kofta med halva ärmar och blå jeans

svart maxi longline kofta med halva ärmar och blå rippade jeans
källa

Det här är en ganska luftig business casual outfit som lutar ner till den avslappnade sidan. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med blå rippade slim fit jeans som kärnan i outfit. Kombinera dem med en svart kofta och lång tröja och ett par silverbalettlägenheter för en ren och snygg finish.

Grå maxikofta med kablar och svarta skinny jeans

grå kofta med kablar och svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna snygga och luftiga outfit som kan bäras antingen som en street outfit eller som en casual casual outfit, använd bara en vit V-ringad t-shirt och en grå maxikardigan. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta chelsea stövlar i läder för ett diskret men ändå snyggt sätt.

Grå longline-maxikofta med svart västtopp och blå jeans med muddar

grå longline maxi kofta med svart väst och blå jeans med manschett
källa

Om du vill se avslappnad och snygg samtidigt, leta inte längre. Bär bara en svart västtopp med en urringning och blå skinny jeans med en smal manschett. Använd den med en ljung maxikofta och ett par svarta stövlar i matt läder för ett snyggt utseende.

Svart målarhatt med grå långfärgad kofta och höga stövlar

svart målarhatt med grå långjacka och overknee stövlar
källa

Vad sägs om en svart målarhatt för att skapa ett konstnärligt och lekfullt utseende? För resten av utseendet kan du bära en grå mini-skiftklänning med en ljusgrå maxikofta. Bär ett par svarta mockaskinn över knä för att förvandla denna redan vackra outfit till en super chic outfit.

Burgundy ribbad tröja med en halsringning och höga mockaskor

mörkgrå, ribbad tröja med vattenfallshalsring och mockaskor över knäna
källa

För att se vackert och djupt ut är det viktigt att välja rätt färg. Färgen vinrött är en av de bästa färgerna för ett djupt och feminint utseende. Du kan välja en burgundy ribbad tröja klänning med en halsringning och para den med svarta mocka lårhöga stövlar för en mycket minimalistisk men ändå attraktiv outfit.

Grå maxikofta med svart midi shift tankklänning

grå maxikofta med svart midi shift tankklänning
källa

På tal om minimalistisk, här är en super minimalt lagrad outfit som ser väldigt luftig och snygg ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart midiklänning med tankväxling och en grå kofta med lång längd. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar för att komplettera den fantastiska outfit.

Grå ribbad lång tröja med mock halsringning och svart läder damask

grå ribbad lång tröja med mock hals och svart läder damask
källa

Är det möjligt att se snygg och mysig ut samtidigt? Ovanstående bild ska kunna ge dig ett mycket bra och positivt svar. En grå kabelhalsad tröja med hög hals och leggings i svart läder är det perfekta ackompanjemanget till denna speciella outfit. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Ljusgrå maxi-rib tröja kofta med ljus himmelblå slim fit jeans

Ljusgrå maxi-ribbad tröja kofta med ljus himmelblå slim fit jeans
källa

För att skapa det uppfriskande och flickaktiga utseendet kan du bära en vit passformig t-shirt med ljusblå, smal passande jeans som kärnan i din outfit. Koppla ihop dem med en ljusrosa ribbstickad tröja kofta för att skapa några fina lager. Bär ett par svarta och silverbalettlägenheter för att se rena och enkla ut.

Svart tröja klänning med rippade ankel jeans

svart tröja klänning med rippade ankel jeans
källa

Det här är ett relativt mörkt och coolt utseende som är kul då och då för att visa upp den tuffa och grova sidan av dig. Bär bara en svart lång tröja som en tröjklänning och para ihop den med svarta skinny jeans med en rippad fotled. Bär ett par grå och vita lågtoppade Converse för att slutföra utseendet.

Svart filthatt med en lång grå stickad tröja kofta

svart filthatt med en lång grå stickad tröja kofta
källa

Detta är en konstnärlig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en tunikaskjorta med en vit knapp och en grå kofta med en lång tröja. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Slutligen lägg till en svart filthatt för att komplettera outfit med en konstnärlig twist.

Elfenbenstickad lång kofta med svarta skinny jeans

Elfenbenstickad lång kofta med svarta skinny jeans
källa

För att forma detta mysiga och vackra utseende kan du helt enkelt bära en lång elfenbensfärgad kofta över en avslappnad fit vit t-shirt och svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Lägg till ett par vita sneakers och en grå stickad mössa för att komplettera detta attraktiva och lättillgängliga utseende.

Här är de långa tröja outfit idéer som jag ville föreslå så att du kan se om du kan utöka ditt outfit spel. Försök. Du vet om det passar din karaktär och kroppstyp utan att försöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*