Hur man bär lång röd kofta

Hur man bär lång röd kofta

För att se luftigt, iögonfallande och naturligt ut samtidigt finns det inget bättre än att ha på sig en lång röd kofta. Vanligtvis kommer den i form av en kofta, ibland en linnejacka som ser ännu mer unik och snygg ut. Låt dig inte luras och tro att en lång kofta får dig att se tjock och tjock ut. Du kan se väldigt smal ut om du utformar det rätt. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för en lång röd koftoutfit till dig. Låt oss titta på dem nu.

Lång röd kofta med randig T-shirt och svarta skinny jeans


källa

Låt mig börja listan över outfitidéer med en mycket avslappnad och naturlig outfit. För att skapa detta vackra men enkla utseende kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en röd kofta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och grå ballerinaskor för en elegant finish.

Lång röd linnejacka med svart t-shirt med rund halsringning och smala jeans

lång röd linnejacka med svart t-shirt med rund halsringning och smala jeans
källa

Låt oss nu titta på den här röda långa koftan, som är gjord av linne istället för stickad. Det gör dig mer unik och luftig. Du kan enkelt kombinera koftan med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra din outfit i stil.

Lång röd kofta med en grå och mörkblå rutig halsduk och knähöga bruna stövlar

lång röd kofta med grå och mörkblå rutig halsduk och knähöga bruna stövlar
källa

För att se ännu snyggare ut kan du behöva använda några överläggstrick. Du kan till exempel ha på dig en grå t-shirt med en lång röd kofta och en marinblå och grå rutig halsduk för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär dina skor med ett par bruna läderstövlar i läder för att göra din outfit stilfull.

Röd longline kofta med vit grafisk t-shirt och ljusblå skinny jeans

röd longline kofta med vit grafisk t-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

För att uppnå det luftiga och avslappnade gatutseendet, här är vad du vill göra. Bär en vit och svart grafisk slogan-t-shirt med en lång, avslappnad röd kofta. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par vita high-top Converse för att komplettera outfit med en snygg och vintage touch.

Maxi ribbad röd tröja kofta med himmelsblå tröja & vita minishorts

Maxi ribbad röd kofta med himmelsblå tröja och vita minishorts
källa

För att dina ben ska se extra långa och smala ut, kan du också ha på dig en maxikofta med minishorts. I det här fallet väljs en röd maxikardigantröja med en himmelblå tröja och vita mini-jeansshorts. För skorna, ha på dig ett par svarta mockaskor för att se ännu snyggare och smalare ut.

Röd midikardigan med en grå t-shirt med en halsringning och svarta skinny jeans

röd midikardigan med grå t-shirt med scoop-halsringning och svarta skinny jeans
källa

För att få denna enkla röda, grå och svarta outfit här kanske du vill göra följande. Bär en röd longline-kofta över en grå t-shirt med scoop-hals. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja för att se smala och långa ut. För skorna, använd ett par svarta mockaskor med ankelstövlar för att komplettera utseendet.

Stor kofta med svart infinity-halsduk och en krämfärgad topp

överdimensionerad kofta med svart infinity-halsduk och krämfärgad topp
källa

För att forma denna snygga casual casual outfit kan du bära en ljusgul t-shirt med en röd överdimensionerad kofta och svart infinity stickad halsduk för att skapa några fina lager. Använd den med svarta skinny jeans och svarta stövletter i läder för att avsluta din outfit i stil.

Svart och vit randig långärmad tunika T-shirt med longline kofta

svartvitt randig långärmad tunika-T-shirt med longline-kofta
källa

För att uppnå denna fina och avslappnade streetoutfit kan du bära en svartvit randig tunika-t-shirt med en röd långstrikkad tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se avslappnad och smal ut. För skorna, bära ett par svarta strappy balettlägenheter för att avsluta utseendet snyggt.

Röd kofta med grå t-shirt och mini blå jeansshorts

röd kofta med grå t-shirt och små blå jeansshorts
källa

Detta är en söt och elegant outfit som du kanske vill prova. Bär en svartvit randig t-shirt med en lång röd kofta på toppen. Kombinera dem med blå jeansshorts och svarta leggings. Använd ett par svarta fotkängor för skorna. Glöm inte den svarta stickade mössan, som kan ge dig en särskilt mysig touch.

Lång kofta med svart T-shirt med djup V-ringning och rippade smala jeans

Longline-kofta med svart t-shirt med djup V-ringning och rippade smala jeans
källa

Färgkombinationen av rött och svart gör att du ser cool och skarp ut. För att applicera det på din outfit kan du bära en lång röd kofta över en svart djup V-ringad t-shirt för att se sexig ut. Koppla ihop dem med ett par förstörda smala jeans för att se lite nervösa ut. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Röd långjacka med vit skjorta och platt hatt

röd longline kofta med vit skjorta och platt hatt
källa

För att forma denna coola och konstnärliga outfit kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en röd kofta med en lång tröja. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna, ha ett par knähöga läderstövlar med bruna klackar för att se snygga och långa ut. Bär en brun platt hatt för att avsluta din outfit med en konstnärlig touch.

Maxi Long Red Cardigan med svarta byxor med vida ben

Maxi lång röd kofta med svarta byxor med vida ben
källa

För att forma detta attraktiva och snygga utseende kan du bära en röd maxikofta med en svart t-shirt. Istället för smala jeans ska du ha svarta, något beskurna byxor med breda ben för att se särskilt luftiga ut. Ett par svarta läderskor för att komplettera din outfit kompletterar ditt utseende.

Tjock koftetröja med vit T-shirt och högbruna läderstövlar på låret

Tjock koftetröja med vit T-shirt och lårhöga bruna läderstövlar
källa

För att forma detta enkla och vackra utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en lång ribbad röd kofta. Bär dem med blå skinny jeans och ett par brunt läder över knästövlarna för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade de långa röda cardigan-outfitidéerna jag just delade med dig. Testa det och du kommer att njuta av ditt nya utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*