Hur man bär lång lila klänning

Färgen lila är en mycket vacker och djup färg. Du saknar mycket om du inte har försökt att bära det till en cocktailparty eller prom. Vad jag ska visa dig här specifikt är hur man bygger en mycket attraktiv outfit runt en lång lila klänning. Oavsett om du vill ha en elegant och sexig klänning eller bara en platt men fin klänning, borde du kunna hitta en lång lila klänning som passar dina behov och karaktär. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för en lång lila outfit och ska visa dig nu.

Lila Sweetheart Neckline Mermaid Long Dress


källa

Låt mig börja den här listan över attraktiva outfitidéer med en sexig och damliknande cocktailparty. För att forma denna klädsel kan du bära en golvlängd sjöjungfruklänning med en lila älsklingshalsring som kärnan i det fantastiska utseendet. För skorna kan du bära ett par matchande lila balettlägenheter för att slutföra kläderna på ett vackert och djupt sätt.

Lång Lila Djup V-ringning Samlad Midja Hög Split Flowy Dress

lång lila djup v-ringning rynkad midja hög split flödande klänning
källa

För dig som vill att din klänning ska ha fler detaljer som gör att du ser längre och smalare ut, här är en outfitidé för dig. Bär bara en ljuslila lång klänning med en nedkastad v-ringning och rynkad midja som har en lågmäld sexig högspaltad design. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för en extra damliknande touch.

Djuplila golvlång lång klänning med V-ringning och bälte

djuplila golvlång lång klänning med V-ringning och bälteärmar
källa

Detta är en annan mycket attraktiv och lite sofistikerad promdräkt. Använd en mörklila golvlång, löst sittande v-ringad klänning för att forma detta utseende. Minska din midja genom att lägga ett silverband med paljetter över klänningen. För skorna kan du bära ett par silvermetalliska ankelband i öppen tå för att komplettera klädseln med klassen.

Lila halterneck sjöjungfru silkes lång klänning med klackar

lila halterneck sjöjungfru siden lång klänning med klackar
källa

Att se sexig lågmäld ut, att visa upp lite hud är definitivt inte ditt enda alternativ. Du kan ha en bodycon-klänning här som den här lila halsklänning sjöjungfru-sidenklänningen istället. Kombinera klänningen med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att komplettera detta fantastiska men enkla utseende.

Lång, tvåfärgad klänning i spets och chiffong med lila ärmar

lång lila ärm två tonad spets och chiffong klänning
källa

För att se mer unik och damlik ut, här är en vacker tvåfärgad cocktailklänning som du kanske vill prova. Klänningen består av en långärmad spetstopp i spets och en golvlång chiffong lång kjol som botten. Kombinera det med ett par silverklackar med ett öppet tåband för att se stiligare ut.

Silverfärgad och lila tvåfärgad golvlång klänning med passform och flare

Silver och lila, tvåfärgad golvlång klänning med passform och flare
källa

För att uppnå detta kantiga och iögonfallande utseende, överväga att bära den här långa klänningen som är fylld med silverfärgade detaljer. I detalj är klänningen en lila och silver axelbandslös passform och en tvåfärgad maxiklänning med ett fläckat paljettmönster som har några snygga paljettdetaljer. Kombinera den fantastiska klänningen med ett par silvermetallklackar för ett slående utseende.

Lång klänning i djuplila chiffong med en matchande slim fit-kavaj

Lång klänning i djuplila chiffong med en matchande slim fit-kavaj
källa

Om du föredrar att växla till lågprofilsläge på en cocktailparty har jag en bra idé också för dig. Istället för att ha en helt svart klänning, överväga att bära en mörklila lång chiffongklänning istället för att se djupare och mer feminin ut. Kombinera den med en lila slim fit-kavaj och ett par lila klackar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Lila golvlång skiftklänning med trekvartärmar och kala sandaler

purpurfärgad trekvartärmad skiftklänning i golv med kala remmar
källa

Ibland kan en väldigt enkel outfit kontraintuitivt få dig att sticka ut från mängden, speciellt om du har en oskyldig och personlig karaktär. För att uppnå detta absolut minimalistiska utseende kan du helt enkelt bära den här lila maxiklänningsklänningen och para ihop den med ett par ljusrosa gladiatorklackar för att komplettera utseendet.

Lila axelbandslös blommig maxiklänning med chiffong

axelbandslös maxiklänning i chiffong med marinblommigt tryck
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en uppfriskande och luftig stranddräkt. För att skapa det attraktiva sommarutseendet, använd helt enkelt en axelbandslös, golvlång sommarklänning med ett lila blommönster som kärnan i klädseln. Koppla ihop klänningen med vita sandaler eller nakna sandaler för att slutföra detta uppfriskande utseende.

Mörklila spagettirem med djup V-ringning och tvåfärgad, utsvängd lång klänning med slits

mörklila spagettirem med djup V-ringning, tvåfärgad, lång klänning med slits
källa

Om du letar efter en kostym att bära till barnvagnar och cocktailparty så är här en för dig. Bär bara den här mörklila lågklippta långklänningen med hög klippning och hög split-design. Klänningen är en tvåfärgad klänning, vars övre del är fylld med paljettdetaljer. Använd svarta ballerinor för att se eleganta och rena ut.

Bleklila passform och flare axelbandslös golvlängd aftonklänning

Ljuslila passform och flare axelbandslös golvlängd
källa

För att skapa denna minimala och uppfriskande cocktailparty-outfit kan du helt enkelt bära en superlätt lila axelbandslös passform och en golvlängd, utsvängd klänning. Med en fin klänning som den här bör du hålla resten av klädseln mycket ren och enkel. Kombinera bara klänningen med ett par ljusrosa klackar och inget annat. Resultatet är minimalt men ändå attraktivt.

Chiffonglila halvgolv Golvlängd veckad utsvängd klänning

Chiffonglila halvtransparent golvlängd veckad klänning
källa

För dig som gillar kreativa och unika mönster, här är en klänning som ska tillfredsställa dig. Det är en lila, halvskuren, lång klänning gjord av chiffong som är fylld med vita spetsdetaljer. Bär klänningen med ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för ett elegant och lite konstnärligt utseende.

Lång lila djupskuren sidenklänning med djup V-ringning och ljusrosa klackar med ankelband

lång lila sidenklänning med djup V-ringning och klackar i ljusrosa ankelband
källa

Detta är en mycket typisk cocktailpartyklänning. I detalj är klänningen här en lila lång sidenklänning med en djup V-ringning och en hög split design. För att hålla kläderna enkla och sexiga kan du helt enkelt para ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera kläderna.

Hoppas du gillar de lila långa outfitidéerna jag just nämnde. De kan verkligen få dig att se mer ladylike och attraktiv. Testa dem för din nästa prom eller cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*