Hur man bär lång kjol i tyll

Hur man bär lång kjol i tyll

För er som ofta går på cocktailparty eller till och med barnvagnar och är lite uttråkad av alla typiska och snygga cocktailklänningar och balklänningar, har ni kommit till rätt ställe. Jag ska prata om något som får dig att se mer uppfriskande och luftig ut vid sådana händelser. Det magiska föremålet jag ska prata om är den långa tyllkjolen. Det som är bra med det är att det ser väldigt drömmande och vackert ut medan det fortfarande ser formellt och elegant ut för dessa händelser. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för långa tyllkjolar åt dig. Låt oss komma in direkt.

Horisontellt randig axeltröja med svart lång tyllkjol


källa

För att starta den här spännande listan med mestadels cocktailparty-idéer, ska jag visa dig en outfit som ser snygg ut och relativt lågmäld. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit och svart randig axeltröja med en svart lång tyllkjol. Använd svarta klackar och en svart koppling för att göra det här vackra och naturliga utseendet.

Blushrosa spetsskuren camisole med vit lång tyllkjol

Blush den korta rosa spetsen med den vita långa tyllkjolen
källa

Detta är en ganska uppfriskande och damliknande outfit som är särskilt bra för trädgårdspartier. För att uppnå det här utseendet kan du bära en rodnadsknuren spetsskjorta för toppen. Koppla ihop den med en vit lång kjol av fläckad tyll. Använd ljusrosa klackar med öppen tå för att ge en feminin touch till outfit.

Vit siden topp med ärmar och ljusrosa, elastisk midja, lång tyll kjol

vit siden topp med ärmar och ljusrosa, elastisk, lång tyll kjol
källa

Denna outfit är så enkel som möjligt för en festdräkt. Detta är perfekt för lite mer avslappnade utomhusfester som strandfester eller trädgårdspartier. För att forma denna outfit, använd bara en vit siden-t-shirt med en rosa tyllkjol med elastisk midja för ett mer avslappnat utseende. Använd vita sandaler för att se ännu mer uppfriskande ut.

Grå figurkramande tröja med en svart, utsvängd kjol i lång tyll

grå, figur-kramad tröja med en svart, utsvängd kjol av lång tyll
källa

Även om denna outfit är väldigt enkel, tack vare den eleganta känslan i tyllkjolen, är den tillräckligt elegant för att bäras till en halvformell händelse som en cocktailparty. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå tröja med svart hög midja lång tyllkjol. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för en damliknande finish.

Svart topp med spetsar och fåll i nederkant och golvlång kjol i ljusrosa tyll

svart spetsskiva med kantad fåll och golvlång kjol i ljusrosa tyll
källa

För att få ett feminint och vackert utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart långärmad spetsblus med en skulpterad kant i toppen. Kombinera den med en ljusrosa lång tyllkjol. Använd skorna ett par rosa klackar med öppna tår för ett ännu mer feminint utseende.

Svart, beskuren, ärmlös topp med en lång, rosa chiffongkjol i rodnad

svart, kortkomma, ärmlös topp med en rodnad, lång chiffong kjol i rosa
källa

Denna outfit visar hur man ser lång och smal ut. Tricket är att bära en crop top med en golvlång, hög midja kjol. Till exempel kan du bära en svart, kort, ärmlös topp med en rosa, golvlång, hög midja tyll kjol. Koppla ihop dem med rosa klackar och en silverkedja för att slutföra kläderna.

Vit spetsblus med ljusgrå maxityll

vit spetsblus med ljusgrå maxikjolkjol
källa

Detta är en väldigt snygg och minimalistisk outfit som sannolikt får dig att sticka ut från mängden vid ett prom eller annat formellt evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit spetsblus med en ljusgrå maxikjol med hög midja. Kombinera dem med rosa spetsiga klackar för att komplettera klädseln elegant.

Kort t-shirt med vitt och blått tryck och flytande tyllkjol

kort t-shirt med vitt och blått tryck och flytande tyllkjol
källa

Om du ska på en cocktailparty och inte vill se för mogen och chic ut, här är en ungdomlig outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en kort t-shirt tryckt i vitt och blått. Koppla ihop den med en vit golvlång tyllkjol. Använd vita sandaler för att skorna ska se mer uppfriskande ut.

Vit, kort t-shirt med djup V-ringning och svart, lång split kjol i tyll

vit kort t-shirt med djup V-ringning och svart, lång split tyll kjol
källa

Det här är en riktigt sexig outfit som inte bara är vacker utan också får dina ben att se långa och smala ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit beskuren topp med en djup V-ringning. Koppla ihop den med en svart hög split maxi utsvängda tyll kjol. Använd svarta klackar med ett öppet tåband för att se ännu elegantare och smalare ut.

Ljusblå knapp-up skjorta med en vit, golvlång, flytande kjol med hög midja

Ljusblå skjorta med knappar och vit, golvlång, flytande kjol med hög midja
källa

Detta är en mycket intressant outfit som inkluderar en formell ljusblå knappskjorta, som du bara förväntar dig i en arbetsdräkt. Med lite kreativitet kan du faktiskt bygga en outfit runt den och bära den till ett företagsevenemang. Bär bara den blå skjortan med en vit maxityllkjol och rosa spetsiga tåklackar för att se både elegant och uppfriskande ut.

Vit sidenväst topp med grå lång tyll kjol

vit sidenväst med grå lång tyllkjol
källa

För dig som gillar att klä dig som en minimalist, här är en outfit som du kanske gillar. För att skapa en snygg, underbar cocktailparty-outfit kan du bära en vit sidenväst med grå grå midjekjol med hög midja. Bär ankelband i silver med paljetter med öppna tår för att ge utseendet en elegant touch.

Blå jeansjacka med blågrön golvlång tyllkjol

blå jeansjacka med blågrön golvlång tyllkjol
källa

Tyllkjolen kan vara mer mångsidig än du tror. Här är en attraktiv streetoutfit som du kanske vill ha på dig för att dejta. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en vit skjorta nedåt och en blå jeansjacka till toppen. Team dem med en flared kricka maxi tyll kjol och svarta fotkängor för att komplettera detta ungdomliga och lättillgängliga utseende.

Kort snittblus i vit spets med en lång vit kjol i tyll med hög midja

vit spets beskuren blus med hög midja lång vit tyll kjol
källa

Det här är en mycket trevlig tvådelad bröllopsklänning. Det kanske inte är tillräckligt elegant för att bäras som huvudbröllopsklänning, men det är definitivt vackert och uppfriskande nog att vara en av klänningarna för en fotografering före bröllopet. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tvådelad klänning, där den övre delen är en skuren spetsblus och den nedre delen är en golvlång, hög midjekjol. Bär vita klackar för att slutföra detta drömmande utseende.

Flared midikjol med grå tank och vit kavaj

flared midikjol med grå tank och vit kavaj
källa

Detta är en formell evenemangsdräkt som skulle vara de av er som älskar att klä sig på jobbet snarare än att se för chic eller för flickaktig ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå linne med en vit blank blazer för toppen. Team dem med en vit utsvängd midikjol och ett par rosa klackar med öppen tå.

Neonrosa lång tyllkjol med svart tröja och filthatt

Neonrosa lång tyllkjol med svart tröja och filthatt
källa

Detta är en superflickig och iögonfallande outfit som kan få dig att lysa på en fest. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart bodycon-tröja med en neonrosa maxityllkjol. Använd svarta öppna klackar och en svart filthatt för att ge en konstnärlig touch till utseendet.

Hoppas att du gillar de långa tyllkjol outfit idéer jag just delade med dig. Prova dem för att se annorlunda och vackra ut för din nästa cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*