Hur man bär lång dunväst

För att se snygg och kausal ut, och viktigast av allt inte för klumpig och tjock när vädret blir kallare, bör du på allvar överväga den långa dunvästen. Det är något som är extremt lätt att utforma. Du kan bara lägga den över olika typer av tröjor, och du får vanligtvis ett ganska snyggt och attraktivt resultat. Ett klassiskt exempel på styling är att bära den med en ribbad, figur-kramande tröja med rund hals, smala jeans och ett par fotkängor. För att visa dig fler alternativ för styling har jag sammanställt en lista med några riktigt fina outfitidéer för långa dunvästar som jag har samlat åt dig. Låt oss nu dyka in.

Svart lång dunväst med tröja och smala jeans

svart lång dunväst med tröja och smala jeans
källa

Som nämnts tidigare är detta en lista med outfitidéer som kan hjälpa dig att se mindre tjock ut i kallt väder, och jag kommer att bevisa det för dig med detta helt svarta utseende. För att polera bort den här stiliga klänningen, slå ihop en svart kabeltröja med en svart lång dunväst. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera outfit i stil.

Grön lång dunväst med ribbad tröja och svarta skinny jeans

grön lång dunväst med ribbad tröja och svarta skinny jeans
källa

Detta är ett mycket unikt och uppfriskande grönt-mot-grönt utseende. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en grön ribbstickad tröja med en avslappnad passform och en grön dunväst. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. För skorna, ha ett par svarta och vita plattformssneakers för att komplettera utseendet.

Orange dunväst med svart infinity-halsduk och randig tröja

orange dunväst med svart infinity-halsduk och randig tröja
källa

För att få den glada och mysiga outfit som kan ge dig extra energi kan du bära en svartvitt randig tröja med en orange dunväst. Kombinera dem med en svart infinity-halsduk och mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter för att se elegant och balanserad ut.

Grå quiltad lång dunväst med patch Elbow White Top

grå quiltad lång dunväst med vit topp med armbågar
källa

Efter att ha tittat på så många dunvästar hittills i en färg, låt oss titta på en grå quiltad lång dunväst med ett sicksackmönster. Du kan bara bära den över en vit, långärmad, avslappnad t-shirt. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och svarta mockaskor och gör denna outfit avslappnad och snygg.

Svart dunväst i läder med passande tröja och gröna leggings

svart dunväst i läder med passande tröja och gröna leggings
källa

För att forma det smala och långa utseendet är de gröna leggingsna faktiskt nyckeln. För resten av utseendet kan du bära en svart stickad figur-kramtröja med en lång svart dunväst i läder. Koppla ihop dem med ett par svarta sneakers med låg topp för att komplettera detta streetlook med en sportig twist.

Svart mock neck down vest med vit form för långärmade t-shirts

svart mock hals ned väst med vit, figur-kramar långärmad T-shirt
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller till och med för shopping. Det är den typ av utseende som får dig att se väldigt lågmäld ut men ändå anständig. Bär bara en svart dragkedjeväst över en vit långärmad t-shirt. Bär dem med marinblå slim fit-jeans och vita sneakers för en avslappnad finish.

Svart stickad mössa med grå quiltad lång väst och stickad tröja

svart stickad mössa med en grå quiltad lång väst och stickad tröja
källa

För att få ett mysigt och vackert utseende på vintern, här är en mycket trevlig idé för dig. För toppen kan du bära en svart, figur-kramad stickad tröja med en grå, lång quiltad väst. Kombinera dem med en svart stickad hatt och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge en snygg touch till kläderna.

Svartvit randig långärmad t-shirt med sneakers

svartvit randig långärmad t-shirt med sneakers
källa

Detta är en mycket kausal outfit som ser tillräckligt bra ut för att anses vara en affärs casual outfit. Till toppen kan du bära en vit och svart randig långärmad t-shirt med svart lång väst. Använd den med svarta slim fit-jeans och vita och svarta sneakers för att komplettera detta lättsamma utseende.

Ljusgrå dunjacka med svart quiltad pufferväst

Ljusgrå dunjacka med svart vadderad väst
källa

Här är en väldigt snygg skiktad outfit som gör att du sticker ut från mängden på vintern, särskilt i utomhusmiljö. Till toppen kan du bära en svart quiltad lång dunväst med en ljusgrå dunrock. För resten av kläderna, använd ljusblå slim fit-jeans och medelkalvbruna snöskor. Bär en grå stickad hatt för att ge en fin touch.

Svart långväst med grå pojkvänskjorta & jeans med smal passform

svart lång väst med grå pojkvänskjorta och jeans med smal passform
källa

Detta är ett väldigt enkelt och snyggt svart och grått utseende. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en överdimensionerad grå knappskjorta och svart lång dunväst för att skapa snygga lager. Bär dem med svarta slim fit-jeans och svarta mockafotstövlar för ett snyggt och rent utseende.

Vit dunväst med randig T-shirt och smala jeans

vit dunväst med randig T-shirt och smala jeans
källa

För att se lättare och mer uppfriskande ut är ett enkelt sätt att lägga till fler vita bitar till mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit och svart horisontell randig långärmad t-shirt med en vit dun lång väst. Kombinera dem med vita skinny jeans och vita balettlägenheter för att hålla kläderna smala och avslappnade.

Grå och vit randig pojkvänskjorta med smala jeans och mockaskor

grå och vit randig pojkvänskjorta med smala jeans och mockaskor
källa

För att skapa det mysiga och snygga streetlooket kan du bära en sällsynt ljusgrå och vit horisontell randig pojkvänströja med knappar och en svart lång dunväst över. Bär dessa bitar med vita skinny jeans och grå mockaskor för att komplettera din outfit i stil och elegans.

Rosa färgad lång dunväst med grå, ribbad, figurkramande tröja

Rosa färgad lång dunväst med grå, ribbad, figurkramande tröja
källa

För att uppnå det här damaktiga och attraktiva utseendet kan du helt enkelt ha på dig en rosa lång dunväst över en grå figur-kramar ribstickad tröja. Kombinera dem med vita skinny jeans och svarta läderstövlar för att göra det här fantastiska utseendet.

Hoppas att du tyckte om de långa dunväst outfitidéerna som jag pratade om i listan ovan. Kom ihåg att du inte behöver vara klumpig för att hålla dig varm på vintern. Prova dessa outfitidéer så får du se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*